IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hyvää pizzaa :)Sunnuntai 12.04.2015 10:31

viikonloppu on mennyt tosi mukavasti :) eilenä pelattiin pari tuntia warframe peliä. oli ihan kiva kokeilla sitä. pyöri hyvin mun koneella se peli. pitää jossain vaiheessa kokeilla muitakin steamin pelejä.
eilenä käytiin lidlissä ja ostettiiin pizza tarvikkeet. siihen pizzaan tuli kebab lihaa, pekonia, juustoa, tomaattia, pizza maustetta.. tuli ihan hyvää. söin äsken yhden palan aamupalaksi.
eilenä valvoin johonkin kymmeneen asti oli vähän väsynyt fiilis eilen illalla. harrastettiin kyllä seksiä. oli aivan ihanaa. ja teki kyllä hyvää.
eilenä aloitin vähän katsomaan noita uusia animeita. kiva kun nisekoi animesta on alkanut toinen kausi. hyvä anime. tykkään kovasti. siten aloitin katsomaan sen nimistä animea kuin ore monogatari. se on semmoinen rakkaus anime. sitä tulee 24 jaksoa. on ainakin katsottavaa. eilenä kastoin vähän vino showta. oli ihan hauska.
tää viikonloppu on mennyt taas tosi noepasti. mutta mukavaa on ollut. poikaystävä varmaan vie mut takaisin moottoripyörällä. tai autolla. sen näkee sitten. ensi viikolla mulla on torstaina taas psykologi. yhdeltä. pitää mennä sinne taas juttelemaan. onneksi siihen on vielä aikaa.
eilenä söin kunnolla vasta tuossa illalla kun tehtiin pizzaa. sitä ennen olin vaan syönyt suklaata. mulla on vielä syömättä kana hampurilainen. syön sen kyllä tänään jossain vaiheessa. olen muistanut ottaa myös lääkkeet tänä viikonloppuna. joskus on aina unohtunut ottaa esimerkiksi aamulääkkeet. lääkeitä mulla on vielä jonkin verran. ei tarvi vielä hakea apteekista. huomenna menen taas kuntosalille. kaverin kanssa. ihan hyvä että on sali taas.
en aijo nyt herkutella taas viikkoon. on tullut tänä viikonloppuna syötyä tosi paljon suklaata ja lakua. ensi viikolla aloitan myös lenkkeilyn kun on niin hyvä ilma. aijon aina mennä nyt lenkille lounaan jälkeen. se on mun tavoite. ja se tekee varmasti ihan hyvää. kauppaan mun ei tarvi mennä huomenna. mutta ensi viikolla taas jossain vaiheessa. laskuja pitää myös maksaa. ja pestä pyykkiä. koitan pestä pyykkiä tuossa tiistaina. aijon pestä lakanat samalla. ensi viikko on aika rento. ja ihan ok. onneksi mulla on kaverit lähellä. näen niitä joka päivä. tää uusi kannettava on ollut aika hyvä. eikä tää hajoa heti kun on uusi. ellei vaan tee tai kahvi kuppi kaadu tän koneen päälle. no ei. olen varovainen. enkä aijo todellakaan tiputtaa tätä konetta. sain eilenä maksettua poikaystävälle sen sata euroa. vielä pitää antaa 10 euroa. niin sitten olen maksanut. tästä uudesta koneesta. saa nähdä koska se mun vanha kone tulee sieltä huollosta. ja saa nähdä onko ne saanut sen korjattua. toivottavasti. tänään tulee taas tähdet tähdet. menen taas parhaan kaverin luokse katsomaan. en enää muista että mitä ne laulaa nyt. sen näkee tänään. ja kuka tippuu.
huomenna pitää todellakin nähdä salkkarit. maarit on palannut. saa nähdä mitä siitäkin tulee :D huomenna en näe lemmen viemää koska olen kuntosalilla. mutta tiistaina tulee uusinta aamulla.
animeakin pitää katsoa. yama no susumea ainakin pitää katsoa. vielä on puolet katsomatta. ihana anime. ja school rumblea pitää katsoa. toinen kausi menossa. olen vasta katsonut yhden jakson.
mangaa pitäisi myös lukea. aloitan varmaan lukemaan tuota ranma mangaa. mulla on ne kaikki osat. hauska sarja. meni monta vuotta että sain ne kaikki mangat kerättyä. mutta kannatti.
uusi mirai nikki manga on myös ilmestynyt. pitää ostaa. uusi anime lehtikin tulee tässä kuussa. jee :) sitä odotellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.