IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hyvä fiilis :)Tiistai 14.04.2015 08:22

eilenä oli ihan mukava päivä :) kävin lounaan jälkeen heittämässä puolen tunnin lenkin, oli ompelu ryhmä, katsoin klikkaa mua sarjaa muutaman jakson, olin eilenä kuntosalilla kaverin kanssa. oli hyvä tunti kuntosalilla. hiki tuli ja hyvä olo. tänään pitää käydä kaupassa. menen taas lounaan jälkeen. tulee lenkki heitettyä siinä samalla.
tänään olisi taas sähly. saa nähdä millaiset joukkueet meillä on.
ja kuka voittaa. tänään tulee aamulla lemmen viemää uusinta. kymmeneltä. pitää katsoa. eilenä en nähnyt.
poikaystävä on kipeä tällä hetkellä. se ei mennyt eilenä töihin. sanoin sille että kannattaa nyt vaan levätä. että parantuu pikku hiljaa.
saa nähdä saanko siltä sitten sen tartunnan viikonloppuna. jos tulen kipeäksi niin tulen. eilenä tuli postissa lääkärin kirjoittama b lausunto. se oli kirjoittanut siihen kaiken oikein. siinä paperissa luki myös että olen lopettanut juomisen. mulla on aika hyvä olo tällä hetkellä. ihan mukava päivä tänään. ajattelin katsoa animeakin tänään. eilenä en jaksanut katsoa. mutta tänään katson. pitää tässä aamulla myös maksaa yksi lasku. mun netti lasku. saa sen pois alta.
syöminen ja ruokailu on mennyt hyvin. aijon tänäänkin syödä hyvin. nyt mulle taas maistuu ruoka. se on hyvä merkki. mulla ei ole ollut pitkään aikaan noita nälkä päiviä. että haluan olla nälässä.
ajatelin että tänään voisi jopa syödä ehkä jätskiä. mulla on sitä jonkin verran pakastimessa. pitää tarjota kaverille kun se tulee mun luo illalla katsomaan lemmen viemää. psykologilla käynti on yli huomenna. pitää mennä sinne juttelemaan. ihan ok mennä taas sinne. pitäisi käydä tokmannilla. uusi puuteri pitää ostaa. toi alkaa kohta loppumaan. maksaa jotain kympin. ai niin. mut on kutsuttu häihin. äiti soitti eilenä ja sanoi että mut on kutsuttu sen veljen pojan häihin. ne on heinäkuun lopulla. pitää ostaa joku uusi mekko sinne. tässä on vielä monta kuukautta aikaa. ehkä uudet kengätkin voisi ostaa. no pitää suunnitella. kiva kyllä mennä sinne häihin :)
tää on toinen kerta kun olen ollut häissä. seuraavan kerran kun menen lahteen niin pitää varmaan käydä sokoksessa. tai trio kauppa keskuksessa. vaikka silloin kun menen sinne lahden klubi talolle. voisi käydä samalla. ohjaajat varmaan ilmoittaa että koska ollaan menossa tutustumaan sinne. ohjaaja lähtee ekalla kerralla mun mukaan. ja sitten jatkossa menen yksin sinne. ihan kiva mennä sinne. tulee ainakin tekemistä :) kohta pitää mennä aamupalalle. ja ottaa aamulääkkeet. onneksi nyt ei tarvi hakea mitään lääkkeitä. niitä on joksikin ajaksi.
aijon varmaan käydä taas seppälässä ennen kun menen kauppaan. menen vaan katselemaan. en aijo ostaa mitään. kuluttamaan vähän aikaa sinne. punnitus on varmaan taas kohta. vähän jännittää paljon painan. toivon etten olisi lihonu. toivon että paino on pysynyt samana. se riittää mulle. tai vähän laskenut. onneksi tässä kuussa tulee vielä rahaa. sain eilenä taas laskun mikä pitää maksaa. maksan sen vasta sitten kun se raha on tullut.
onneksi mun raha asiat on hyvin tällä hetkellä. ei tarvi niitä kauheasti miettiä. mutta. hyvä fiilis kyllä tällä hetkellä :) aijon nauttia tästä päivästä ^^ ja aijon olla positiivinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.