IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kokki ryhmä.Keskiviikko 15.04.2015 08:25

keskiviikko. tänään on jonkin verran ohjelmaa. aamulla on kokki ryhmä. mä teen jälki ruoan. se on lakritsi vaahto. se on aika hyvää. ruokana meillä on kanaa ja riisiä. sekä salaattia. paja on myös tänään. me katsotaan joku leffa. en vielä tiedä että mikä. mutta sen näkee sitten. illalla olen menossa kuntosalille. keskiviikon naisten kuntosali tunti loppui. jatkuu syksyllä taas. mutta aijon silti käydä salilla. olen siellä bodareiden keskellä. ihan kiva mennä koska voi tehdä niitä liikkeitä ihan rauhassa. aijon olla siellä tunnin tai 45 minuuttia. aijon mennä sinne puoli viideksi. kerkeää sitten tulla takaisin, käydä suihkussa ja skypettää poikaystävän kanssa.
ihan ok päivä tänään tiedossa. eilenä meillä oli sähly ja seka joukkueet. mä ja mun paras kaveri oltiin eri joukkueessa. tuntui vähän oudolta pelata parasta kaveria vastaan. me ollaan oltu aina samassa joukkueessa. eilenä kävin seppälässä. sinne oli tullut myyntiin jo ihania kesä vaatteita ja farkku shortseja. siellä oli yhet ihanat rikkinäiset shortsit. hinta 30 euroa. en vielä viitsinyt ostaa. ostan ne sitten kesäkuun alussa. jos niitä on vielä silloin. halpenee varmaan jossain vaiheessa. sinne oli tullut myös jo jotain bikineitä. en viitsinyt vielä sovittaa. ostan nekin varmaan sitten vasta kesä kuussa. jos on tullut enemmän malleja seppälään.
uusi kahvinkeitin pitää myös hankkia. tokmannilla on jotain malleja.
sen ei tarvi olla kamalan kallis kunhan keittää kuumaa kahvia.
itse asiassa join äsken ison kupin mustaa kahvia.
jotta heräisin. kohta pitää mennä aamupalalle. syön varmaan taas ruisleipää. huomenna mulla on se psykologi. kello yksi. ihan ok mennä sinne taas juttelemaan. kerkeän sitten sen jälkeen vielä toiminta tunnille. pelataan mölkkyä. ekaa kertaa tänä vuonna.
en eilenä muistanut katsoa sitä fitness päiväkirjat ohjelmaa. tallensin sen matka tv ohjelmalla. pystyy katsomaan koneella. aijon huomenna katsoa sen. kun on aikaa jonkin verran.
kohta on taas viikonloppu. olen varmaan menossa taas poikaystävän luokse. koitan nyt tehdä viikonloppuna silleen etten herkuttelisi kauheasti. viime viikonloppuna tuli syötyä ihan tarpeeksi. nyt aijon vähän vähentää. ei tule sitten niin paljon kaloreita. eilenä mä söin vähän jätskiä. mutta olin sen tarpeessa.
tarjosin kaverillekkin. se oli mun luona eilenä kylässä ja katsottiin lemmen viemää. tänään en taas näe koska olen kuntosalilla.
huomenna tulee uusinta. syöminen on mennyt hyvin. olen syönyt aina vatsan täyteen. niin olen jaksanut. tänään sama juttu.
nyt on hyvä kausi menossa. kun ruokakin maistuu.
eilenä jaksoin katsoa vähän animea. kastoin muutaman jakson yama no susumea. olen kohta saanut sen katsottua.
tulisipa sitä sarjaa vähän enemmän. niin ihana.
siitä olen iloinen että nisekoi animea tulee toinen kausi. hyvä anime. pitää katsoa. ja sitten toinen anime mihin tykästyin on ore monogatari. sitä tulee noin 24 jaksoa. eka jakso vasta tullut.
ainakin pari animee taas mitä alan seuraamaan.
kiva kun uusi animelehti tulee tässä kuussa. on sitten luettavaa.
ja varmaan siinä on sitten noita uusia sarjoja mitkä alkaa, on alkanut. pitää taas kohta tiskata. mulla on kiva tiski vuori.
no tiskaan varmaan kohta. voisi myös samalla vähän siivota tätä kämppää. ei tule sitten paljoa siivoamista huomiselle.
laskuja pitää myös tänään maksaa. erä päivä on tänään.
netti lasku pitää ainakin maksaa. se maksaa mulla kuussa 35 euroa. on aika hyvä netti. olen tyytyväinen. ennen se maksoi 25 euroa mutta sitten sen hinta nousi sen 10 euroa. mutta. onneksi pystyn maksamaan sen. ei ongelmaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.