IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tää viikko on mennyt taas hurjaa vauhtia. huomenna on taas viikonloppu. en ole menossa poikaystävän luokse koska se on tosi kipeä. aijon nyt antaa sen vaan levätä. kohta pitää alkaa siivoamaan. on siivous päivä. kirjoitan eka tämän blogin.
tänään pitää mennä taas psykologille. kello yksi, kerkeä sen jälkeen toiminta tunnille. pelataan ehkä mölkkyä. jos on hyvä ilma.
eilenä mulla oli itku päivä. itkin koko ajan melkein. ja mulle meinasi tulla se kohtaus päälle. kokki ryhmässä olin ihan muissa maailmoissa ja se lakritsi vaahto onnistui joten kuten. siitä tuli sitten ihan hyvää.
pajalla katsottiin suomalainen leffa. kesti puolitoista tuntia.
en jaksanut mennä salille eilenä. olin ihan puhki. pari kertaa meinasi tulla semmoinen tilanne että olisin ottanut rauhottavan.
mutta selvisin ilman. sain nukuttua viime yön ihan hyvin.
jos en olisi saanut illalla unta niin sitten olisin ottanut sen rauhottavan.
ilta lääkkeet pisti väsyttämään. onneksi.
mutta. tänään on varmaan vähän parempi päivä. uskon ainakin. on jonkin verran ohjelmaa. ja tekemistä. ehkä se on ihan hyvä juttu että olen viikonlopun täällä. aijon taas levätä. niin jaksaa myöhemmin lomailla. poikaystävä kyllä ymmärtää. tuleehan noita viikonloppuja. aijon ottaa rennosti viikonloppuna.
pitää katsoa jos vaikka huomenna taas herkuttelisi. söisi vähän jätskiä vaikka. sitä mulla on vielä pakastimessa.
pitää taas tarjota kaverille kun tulee taas mun luo katsomaan lemmen viemää. paras kaveri lähtee lomille. mutta mun toinen kaveri on onneksi täällä. on seuraa. jos poikaystävä ei ole tulossa käymään viikonloppuna. tänään voisi katsoa sen fitness päiväkirjat ohjelman. se on tallennettu matka tv:lle katson sen koneelta.
tuossa iltapäivällä ennen ruokaa vaikka.
animea en ole nyt taas jaksanut katsoa. pitää tuossa viikonloppuna vaikka katsoa. kun mulla on aikaa. school rumblea pitää katsoa.
ja yama no susumea. hyviä animeita. huomenna ollaan varmaan kaverin kanssa menossa taas pajalle kuluttamaan aikaa. ollaan jotain tunti siellä. ainakin on seuraa. ollaan ja ihmetellään.
mutta. kyllä tää mun olo tästä. tänään on onneksi vähän parempi päivä. koitan ensi viikon keskiviikkona mennä sinne kuntosalille.
ei se ole maailamn loppu kun en eilenä mennyt. ei vaan jaksanut. no ensi viikolla sitten. toivottavasti viikonloppuna on hyvät ilmat niin voisi mennä lenkille kaverin kanssa. aurinko saisi paistaa.
toivotaan. en edelleenkään muistanut maksaa sitä netti laskua. tänään maksan sen. sitten näkee taas paljon jää tilille rahaa.
ihan kivasti varmaan. tänään tulee samalla lenkki heitettyä kun menen sinne psykologille. saa raitista ilmaa samalla.
huomenna voisi käydä tokmannilla. pitäisi ostaa se uusi puuteri.
ja muutenkin käydä katsomassa onko siellä jotain muuta ostettavaa.
voisi samalla katsoa noita kahvin keittimiä. voisin vaikka ostaa sen. pitää vaan käydä katsomassa pankin sivuilla että pystynkö ostamaan sen. raha tilanne pitää katsoa.
tänään voisi ostaa kivennäisvettä. pitää mennä kauppaan. käyn vaikka kaupassa sen psykologin jälkeen. hyvin ehtii ennen toiminta tuntia eikä se haittaa jos vähän myöhästyn.
syöminen on mennyt ihan hyvin. teen aina sen että vatsa täyteen.
tänään voisi juoda enemmän teetä. eilenä ehdin vaan juomaan yhden kupillisen. tuossa parin tunnin päästä voisi juoda.
äsken join kahvia. mustana. mulla alkaa olla taas nälkä. kohta on onneksi aamupala. syön ruisleipää. se on hyvää. eilen illalla söin puuroa. teki mieli. nalle puuro on parasta puuroa. ja tosi halpaa.
alle kaksi euroa maksaa paketti. ja siitä riittää pitkään.
ei lopu heti kesken. voisi kuunnella musiikkia samalla kun siivoaa.
kohta alan siivoamaan keittiötä. mulla on taas tiski vuori.
alan kohta tiskaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.