IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

vihdoinkin perjantai :)Perjantai 17.04.2015 08:09

jippii. perjantai. tästä se viikonloppu alkaa :) olen nyt täällä tämän viikonlopun. aijon vaan ottaa mahdollisen rennosti.
mun kaveri on maisemissa niin vietän sen kanssa aikaa. ja poikaystävä lupasi tulla käymään viikonloppuna :)
tänään on naisten ryhmä aamulla. mennään vissiin lenkille. kuulin näin.
olen menossa myös tänään pajalle kuluttamaan aikaa. en aijo olla koko aikaa neljän seinän sisällä. fiilis ja olo on aika hyvä tällä hetkellä :) tänään saa syödä taas suklaata. huomenna kun poikaystävä tulee käymään niin voisi hakea pizzat koti pizzasta. en ole aikoihin syönyt koti pizzaa. huomenna voisi syödä :) ulkona on aika synkkä ilma. toivottavasti ei sada räntää tai lunta. aijon käydä kaupassa varmaan tänään. ja ehkä tokmannilla. aijon tänään syödä jätskiä. mulla on sitä vielä paljon pakastimessa. en näe mun kaveria ollenkaan tänään. sillä on muita menoja. joudun katsomaan lemmen viemää yksin. no ei se haittaa. illalla skypetän poikaystävän kanssa lemmen viemän jälkeen.
saa nähdä saanko poikaystävältä sitten sen taudin. se on nyt ollut muutaman päivän kipeänä. no ei se mitään jos tarttuu niin tarttuu. olen ennenkin saanut poikaystävältä tauteja. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä pukisin tänään päälle. pitää mennä kaivamaan kohta varmaan vaate kaappia. aijon olla taas nätti tänään. pitää myös meikata. laittaa puuteria ja ripsiväriä. mua houkuttaisi mennä seppälään ostamaan ne ihanat rikkinäiset farkku shortsit. no kesällä vasta. pitää nyt vaan sinnitellä ettei osta mitään nyt. kyllä se kesä sieltä tulee niin voi taas shoppailla. syöminen on mennyt hyvin. tänäänkin maistuu ruoka. pitää syödä nyt vaan että jaksaa.
toivottavasti on jotain hyvää ruokana. kohta voisi maksaa yhden laskun kun olen kirjoittanut tämän. netti lasku pitää maksaa.
tänään koitan katsoa vähän animea. ore monogatari animesta on tullut jo toinen jakso. pitää katsoa kun tulen pajalta. ja fitness päiväkirjat pitää katsoa matka tv ohjelmalla. se matka tv pyörittää hyvin videoita. mulla on taas kiva pyykki vuori. pitää pestä viikonloppuna niin ensi viikolla ei tarvi pestä.
mutta. tästä on varmasti tulossa ihan mukava päivä. on jonkin verran tekemistä. näen vielä parasta kaveria tuossa naisten ryhmässä ennen kun se lähtee lomille. tekstaillaan sitten viikonloppuna että miten viikonloppu menee.
mun ei ole yhtään tehnyt mieli alkoholia. en ole edes ajatellut sitä kauheasti. mikä on vaan hyvä juttu. aijon olla edelleen juomatta. kun menee jo näin hyvin. limu ja kivennäis vesi on riittänyt.
kävin eilenä kaupassa. ostin yhden kivennäis vesi pullon mitä en ole vielä juonut. tänään voisi juoda sen. se on vadelma kivennäisvettä. ihan hyvää. limua voisi myös ostaa viikonlopuksi. joko fantaa tai jaffaa. ne on mun lempi limut. coca colaa ja pepsiä olen tosi huono juomaan. aijotaan kaverin kanssa lenkkeillä viikonloppuna. varmaan tuossa sunnuntaina. ja juodaan teetä. rento sunnuntai.
mutta. ihan mukava viikonloppu tiedossa :) saa vietettyä poikaystävän ja kaverin kanssa aikaa. poikaystävä varmaan tulee moottoripyörällä tänne. pääsee sen kyytiin taas :)
varmaan katsotaan leffaa ja harrastetaan seksiä. ja syödään pizzaa tietysti ;) pitää ostaa kaupasta jotain mässyy kun katsotaan leffaa. joko sipsii tai irtokarkkeja. jos syödään irto karkkeja niin varmaan ostetaan taas kilo niitä. riittää sitten hyvin leffan ajaksi. :)
no pitää katsoa huomenna. että mitä mässyä ostetaan.
toivottavasti huomenna paistaisi aurinko. no sen näkee sitten. ensi viikolla pitäisi olla upeat ilmat :) pääsee lenkkeilemään. tavoite on käydä joka päivä lenkillä. jokin puolen tunnin lenkki. se on hyvä.
kuntosalille sitten taas maanantaina ja keskiviikkona. saa tarpeeksi liikuntaa. mutta. pitää muistaa sitten syödä että jaksaa.
ettei ole nälässä. ja että paino pysyisi samana. ei haittaa jos tulee kilo. mutta musta tuntuu että mun paino on pysynyt aika samana. no sen näkee sitten punnituksessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.