IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään taas lenkille :)Sunnuntai 19.04.2015 08:04

viikonloppu on mennyt ihan hyvin. poikaystävä ei tullut käymään koska se on kauheassa flunssassa. katsoo jos näemme sitten seuraavan viikon viikonloppuna. olen varmaan menossa sen luokse taas.
eilenä katsoin muutaman tunnin täydellisiä naisia. ollu koneella, ja käytiin kaverin kanssa lenkillä. heitettiin puolen tunnin lenkki. kävin sen lenkin jälkeen tokmannilla. ostin sieltä hoito ainetta hiuksiin ja uuden puuterin. katselin taas noita kahvin keittimiä. siellä on yksi minkä aijon ostaa jossain vaiheessa. se maksaa vaan jotain 37 euroo.
ei paha. se on mustan värinen keitin. aika hienokin. ostan sen varmaan tässä kuussa tai ensi kuussa. toi mun vanha kahvin keitin toimii vielä toistaiseksi. join äsken taas kahvia. tänään aijon mennä taas lenkille. ruoan jälkeen heitän puolen tunnin lenkin. kolmelta mulla on ohjaajan kanssa keskustelu. puhutaan mun voinnista ja tulevaisuudesta. hyvin se keskustelu menee. lupasin tänään mennä kaverin luokse kylään.
juodaan teetä ja jutellaan. ihan kivasti ohjelmaa tälle päivälle. mun paras kaveri tulee tänään lomilta niin menen taas sen luokse illalla katsomaan tähdet tähdet ohjelmaa. onneksi se krista tippui vimeksi. en tykännyt siitä yhtään. saa nähdä kuka tippuu tänään.
huomenna alkaa taas uusi viikko. huomenna mulla on ompelu ryhmä ja kuntosali illalla. odotan eniten sitä että pääsee taas salille. meillä on vielä naisten kuntosali ryhmä maanantaisin. vielä on pari kertaa jäljellä ennen kun jää kesä tauolle. aijon käydä silti koko kevään ja kesän ajan kuntosalilla. maanantaisin ja keskiviikkoisin. menen yksin sinne. aijon olla siellä joko tunnin tai alle. menen sinne sitten aina puoli viideltä. ruoan jälkeen. jaksaa sitten tehdä. huomenna tulee taas fitness päiväkirjat. pitää laittaa tallenukseen. katson sitten sen seuraavana päivänä. tiistaina. mulla on silloin hyvin aikaa katsoa. ensi viikolla pitäisi tulla taas rahaa. yli sata euroa. ihan kiva. en aijo todellakaan tuhlata niitä. tavoite on että kesällä vasta shoppailen taas. kesä vaatteita.
mulla on aika hyvä olo tällä hetkellä. ihanaa kun on voinu ottaa rennosti tämän viikonlopun. jaksaa sitten taas lomailla ensi viikon viionloppuna. toivottavasti poikaystävä on parantunut siihen mennessä. olen varautunut siihen että saatan saada siltä ehkä taudin. tai sitten ei. mulla on aika hyvä vastustus kyky. en tule helposti kipeäksi. tunnin päästä on aamupala. ja pitää ottaa aamulääkkeet. katson varmaan tänään taas täydellisiä naisia. mulla on vielä monta jaksoa katsomatta. ainakin puolet jäljellä. ei heti lopu kesken. sitten kun olen katsonut täydelliset naiset niin alan katsomaan true bloodin vikaa kautta. hyvä sarja sekin. tykkään.
en ole katsonut animea muutamaan päivään. eilenä piti katsoa mutta halusin vaan katsoa täydellisiä naisia. huomenna aijon katsoa vähän animea. ore monogatarista on tullut jo toinen jakso mitä en ole vielä katsonut. odotan myös että nisekoi animesta tulee myös toinen jakso. anime lehti ilmestyy ensi viikolla. pitää ostaa se.
olen odotanut sitä kovasti. luulen että ensi viikko menee varmaan aika nopeasti. on ainakin tekemistä. ja näkee kavereita.
punnitus on varmaan myös kohta. vähän jännittää paljon mä oikein painan. toivon että paino on pysynyt samana. olen miettinyt mun painoa viime aikoina. no sen näkee sitten paljon painan.
vähän jännittää taas se asia. eilenä juttelin pitkästä aikaan äidin kanssa. juteltiin niitä näitä. soitellaan taas ensi viikolla.
oli ihan kiva jutella. tänään aijon varmaan syödä jätskiä. mulla on pakastimessa daim tuutti. se on yksi mun lempi jäätelö. ostin sen perjantaina. en ole vielä syönyt sitä.
parin tunnin päästä voisi juoda teetä. nyt ei viitsi vielä juoda koska join äsken kahvin. mulla on kulta katriina kahvia. se on paras kahvi.
juon sitä joka aamu. kun olin eilenä tokmannilla mun olisi tehnyt mieli ostaa sieltä semmoiset olo housut. vaalean siniset. varmaan aijon ostaa ne. ne oli vaan niin ihanat. olo housuja ei ole koskaan liikaa. ne olisi maksanut vaan 12 euroa. ei paha hinta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.