IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

taas pitää siivota.Torstai 23.04.2015 08:14

se olisi taas tänään siivouspäivä. alan siivoamaan kun olen kirjoittanut tämän blogin. eilenä oli ihan mukava päivä. oli paja, kävin kaupassa ja kuntosalilla illalla. salilla oli jonkin verran porukkaa. olin siellä noin tunnin. oli ihan hyvä tunti ja hyvä olo tuli sen jälkeen.
kerkesin ajoissa kotiin, kävin suihkussa ja skypetin poikaystävän kanssa. huomenna on taas perjantai ja olen menossa varmaan taas poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. ei olla nähty pariin viikkoon. ihana taas nähdä <3 mulla on hyvä olo tällä hetkellä.ei ole kireää oloa tai mitään. rento olo. tänään on taas toiminta tunti iltapäivällä. kuulin että pelataan mölkkyä. mä olen aika hyvä siinä. saa nähdä voitanko. yritän parhaani. illalla olen menossa taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. ja samana iltana taas parhaan kaverin luokse. katsotaan salkkarit.
pitää kohta varmaan käydä pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on rahaa tällä hetkellä. eilenä oli tullut lisää.
huomenna naisten ryhmässä ollaan menossa luhta myymälään. pääsee taas shoppailemaan. aijon shoppailla jos sieltä löytyy jotain kivaa.
jos vaikka löytyisi uudet olo housut. mulla on edellisissä iso reikä sivussa. tarvitsen uudet. no saa nähdä mitä löytyy. mun piti vasta kesä kuussa shoppailla mutta ei se nyt maailmaa kaada jos shoppailen taas. rakastan shoppailua. mielummin käytän rahaa shoppailuun kun taas johonkin tupakkaan. olen tosi tyytyväinen siihen että lopetin viisi vuotta sitten tupakan polton. shoppailu on paljon parempaa kun joku tupakka. huomenna saa syödä taas suklaata kun on viikonloppu. katson salkkareita ja syön samalla.
en vielä tiedä että mitä suklaata söisin. pitää mennä huomenna kauppaan ja ostaa jotain. huomenna ilmestyy uusin anime lehti.
se pitää samalla ostaa. ja mirai nikki manga 11 osa. se multa puuttuu myös. eilenä aloitin katsomaan true bloodia. katsoin ekan jakson. pitää huomenna tai tänään katsoa lisää. tosi hyvä sarja. yksi mun lemppareista. nyt mulla on ne kaikki kaudet dvd:llä.
sain eilenä katsottua täydelliset naiset ekan kauden loppuun. odotan innolla että pääsee ostamaan toisen kauden ja katsomaan.
pitää varmaan käydä anttilassa katsomassa ja ostamassa se toinen kausi. ja ehkä ostan myös samalla kolmannen kauden jos ei ole kamalan kallis. en ole käynyt anttilassa pitkään aikaan. pitäisi taas käydä. haluaisin käydä myös sokoksessa. katsomassa vähän meikkejä taas ja koruja. sitten kun alan käymään klubi talolla niin pääsee välillä samalla shoppailemaan. mutta ei tietenkään joka kerta. silloin tällöin. olen menossa kaverin kanssa huomenna pajalle kuluttamaan aikaa. ennen kun lähden lomille. en ole ihan koko aikaa neljän seinän sisällä. tulee vähän muutakin tekemistä.
kaverit jää tänne viikonlopuksi. tekstailen taas parhaan kaverin kanssa. ja kyselen miten viikonloppu sujuu.
viikonloppu juomaksi ostan taas kivennäisvettä ja limsaa. siinä on mun juomat. ei ole tehnyt yhtään mieli alkoholia. en ole juonut yli kahteen kuukauteen. mikä saavutus. olen tyytyväinen.
hyvä että lopetin. olen huomannut että säästää aika paljon rahaa kun ei osta alkoholia. ne rahat menee shoppailuun :)
ei yhtään huvittaisi siivota mutta täytyy. no sitten kun on saanut siivotua niin ei tarvi taas viikkoon siivota. koitan ajatella positiivisesti. niin kuin aina. eilenä kerkesin nähdä puolet lemmen viemästä. tänään pitää taas katsoa illalla.
saa nähdä tuleeko poikaystävä hakemaan mut taas moottoripyörällä.
pääsee taas sen kyytiin :) viimeksi se haki mut.
olisipa jo huominen. en jaksa odottaa. kyllä se sieltä tulee onneksi.
tää päivä kuluu varmasti hitaasti. aina kun odottaa jotain ihanaa niin aika kuluu hitaammin. olen huomannut sen.
poikaystävä alkaa olla jo aika terve. sillä oli paha flunssa. tuskin saan taruntaa. mutta jos saan niin saan. sitten olen kipeä. olen ennenkin saanut poikaystävältä tauteja.
ihanaa. pääsee taas harrastamaan seksiä. alkaa olla jo vierotus oireet kun ei ole saanut pariin viikkoon. poikaystäväkin varmasti odottaa sitä. tulee ihana viikonloppu. ja mukava :) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.