IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu <3Perjantai 24.04.2015 07:39

se on taas perjantai :) ihanaa. olen menossa taas poikaystävän luokse viikonlopuksi <3 kamala ikävä ollut sitä. ihana nähdä <3 poikaystävä hakee mut varmaan mottoripyörällä :) toivottavasti on hyvä keli illalla. jos sataa niin sitten se hakee mut autolla. no illalla näkee sen sitten.
tänään on ohjelmassa naisten ryhmä aamulla. ollaan menossa luhta myymälään. jos löytyy jotain kivaa niin ostan. budjetti on 50 euroa tai alle. jos en löydä mitään niin sitten en löydä. ollaan menossa kaverin kanssa päivällä kuluttamaan pajalle aikaa. saa nähdä onko siellä paljon porukkaa. pitää käydä myös kaupassa samalla ostamassa uusin animelehti, ja suklaata. ihanaa kun on viikonloppu niin saa taas syödä suklaata. ehkä ostan sipsii sen lisäksi. en aijo viikonloppuna miettiä kaloreita. herkuttelen. juomaksi aijon ostaa kivennäisvettä ja limsaa.
ne on ihan hyvät juomat. eilenä me ei pelattu mölkkyä toiminta tunnilla. meillä oli joku tieto visa. mä ja mun kaverit oltiin yksi joukkue mutta ei voitettu. no ei se mitään.
fiilis on tosi hyvä tällä hetkellä :) poikaystävä hakee mut taas illalla kun pääsee töistä. syöminen ja ruokailu on mennyt ihan hyvin tähän asti.
ei ole ahdistanut. ja muutekin ei ole nyt ollut ahdistavaa tai kireää oloa. mikä on vaan hyvä. soitin eilenä äidille. juteltiin niitä näitä. sovittiin että tulen kotiin taas kun on äitien päivä. annan sille sitten kortin minkä tein ja suklaa levy. se on ihan hyvä lahja. äiti tykkää suklaasta. pitää alkaa pakkaamaan jossain vaiheessa. ja pitäisi käydä myös suihkussa tänään. kun tulen pajalta niin menen suihkuun. olisin eilenä mennyt käymään tokmannilla mutta se oli suljettu. sen takia koska eilenä oli paljon sähkö katkoja. olisin hakenut suklaata ja kivennäisvettä. mutta tänään käyn s-marketissa ostamassa viikonlopun suklaat. pakko saada hassel pähkinä suklaa levy. mun tekee mieli sitä. en ole pitkään aikaan syönyt.
limua mitä aijon ostaa on varmaan taas jaffa appelsiini. se on mun lempi limu. mulla on taas vaate kriisi että mitä laitan päälle taas tänään. pitää meikata myös. kerkeää hyvin kaivaa vaate kaappia ennen kun lähetään luhta myymälään. aijon ottaa käyttöön mun uuden guess laukun. rakastan sitä laukkua paljon. aivan ihana<3
pitää laittaa taas kämppä kuntoon ennen kun lähtee lomille. pitää tiskata, siivota keittiö, pedata sänky..sitten kun tulee lomilta niin on kiva palata siistiin kämppään. tää päivä varmaan kuluu aika hitaasti kun odottaa sitä että pääsee lomille. kaverit jää tänne viikonlopuksi.
näen sitten taas parasta kaveria sunnuntaina ja katsotaan tähdet tähdet. kohta mulla on taas verikokeet. ensi kuun alussa.
aamulla oli se aika. toivottavasti on hyvä keli kävellä sitten sinne terveys keskukseen. toivottavasti ei sada vettä.
tänä viikonloppuna on aika hyvät ilmat. ja ensi viikolla taas lämpenee. kyllä se kesä sieltä tulee ;) pikku hiljaa.
kohta voisi kuunnella vaikka jotain musiikkia. kun siivoaa keittiötä samalla. ja katsoa kaapista ne vaatteet. korvikset laitan taas korviin.
oon sitten taas nättinä. tunnin päästä on aamupala. join taas äsken kahvia. hyvin kerkeää rauhassa kirjoittaa tätä blogia. viikonloppuna aijon nukkua pitkään. ja herään sitten kun herään. poikaystävä herää aina ennen minua. aamulla. mä vaan nukun johonkin kahteentoista asti. ja tietysti pitää myös valvoa vähän pitempään. ja ottaa ilta lääkkeet myöhemmin. huoleton ja rento viikonloppu tiedossa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.