IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

spagetti :)Lauantai 25.04.2015 14:16

nyt pääsee kirjoittamaan blogia. viikonloppu on mennyt hyvin tähän asti. poikaystävä haki mut moottoripyörällä. matka meni hyvin. eilenä ketutti kun ei tullut salkkareita. no maanantaina taas näkee.
käytiin aamupäivällä lahdessa biltemalla. samalla käytiin kaupassa. äsken tehtiin ruokaa spagettia. tuli ihan hyvää :)
eilenä valvoin johonkin kymmeneen asti. ja tänään heräsin kymmenen jälkeen. eilinen päivä kului ihan mukavasti. käytiin naisten ryhmässä luhta myymälässä. mä löysin harmaan verkkarit, harmaan t-paidan ja sukkia. rahaa meni noin 40 euroa. löysin edes jotain :) eilenä oltiin kaverin kanssa pajalla kuluttamassa aikaa. kävin sen jälkeen vielä kaupassa ostamassa suklaata ja uuden animelehden. löysin siitä lehdestä pari anime sarjaa mitä alan katsomaan.
tänään voisi katsoa vaikka animea vähäsen. en vaan tiedä että mitä katsoisin. varmaan ehkä yama no susumea. mulla on vielä muutama jakso katsomatta. eilenä mä ostin sipsi pussin. en ole vielä syönyt sitä. oli pakko ostaa kun mun teki mieli. syön tänään sitä. suklaatakin on vielä jäljellä. juomana mulla on kivennäisvettä ja limsaa.
ostin myös kana hampurilaisen minkä syön sitten huomenna. siinä on mun huominen ruoka. syömisen kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa. on maistunut onneksi. muutenkin mun olo on hyvä tällä hetkellä :) ihanaa olla täällä poikaystävän luona.
en vielä tiedä että mitä teen vappuna. olen varmaan silloinkin lomilla. no pitää katsoa. onhan tässä vielä viikko aikaa miettiä.
eilenä näin lemmen viemästä puolet. pitää katsoa uusinta taas maanantaina. menen taas kuntosalille maanantaina.
kaverin kanssa. huomenna pitää nähdä tähdet tähdet.
menen taas parhaan kaverin luokse katsomaan. saa nähdä kuka tippuu seuraavana. kohta on toukokuu. ja kohta ollaan oltu poikaystävän kanssa 5 vuotta yhdessä :) <3 aika menee äkkiä. meillä menee edelleen loistavasti :) ei mitään ongelmaa.
kun kuu taas vaihtuu niin tulee lisää rahaa taas. onneksi. ensi kuussa koitan olla tuhlaamatta paljoa. kesä kuussa sitten taas kun kesä vaatteet tulee. sitten pitää vähän tuhlata. touko kuussa koitan pitää taukoa shoppailusta. kun säästän toukokuussa rahaa niin kesä kuussa pystyy sitten tuhlaamaan vähän enemmän.
siinä on mun suunnitelma. mulla on kaappi täynnä vaatteita. enköhän mä selviä toukokuun :D mutta ne harmaat verkkarit oli hyvä ostos. ne on mun olo housut. mulla on ne nytkin jalassa. ihanat<3 maksoi vaan 20 euroa. ei paljoa. siellä luhta myymälässä oli ihana pinkki huppari mutta hinta oli 44 euroa. aika kallis. kyllä mä kokeilin sitä. oli ihan hyvän näköinen.
aijon jossain vaiheessa ostaa taas uuden hupparin. sitten joskus.
nyt keskityn kesä vaatteiden ostoon. ja bikinit pitää ostaa myös. aijon mennä uimaan kesällä. ostan nekin varmaan kesä kuussa.
kivasti shoppailtavaa sitten kesällä.
kohta voisi syödä vähän suklaata. tekee mieli. mulla on hasselpähkinä suklaa levy. se on parasta <3 fazerin suklaata :)
tänään tulee taas telkasta vino show. pitää katsoa. se on aika hauska. tykkään kovasti. olen nähnyt varmaan kaikki jaksot.
tulee jotain ohjelmaa telkasta illalla. eilenä katsoin kumman kaa ennen kun menin nukkumaan. harmi että siitä sarjasta on vaan tullut pari kautta. se on niin hyvä. oon nähny nekin varmaan sata kertaa. tänään aijon taas valvoa. saa nähdä että mihin asti. ilta lääkkeet aijon ottaa myöhemmin. niin jaksaa valvoa.
huomenna nukun taas pitkään :) aijon ottaa rennosti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.