IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jaksaa taas kirjoittaa :)Maanantai 27.04.2015 07:46

nyt jaksaa taas kirjoittaa blogia. eilenä olin vähän väsynyt niin en jaksanut kirjoittaa. viikonloppu meni poikaystävän luona hyvin :) oli mukavaa <3 harmi että viikonloppu on aina lyhyt. mutta. onneksi tulee noita viikonloppuja sentään :) uusi viikko alkaa taas ja mulla on hyvä fiilis tällä hetkellä. vappu on tällä viikolla. en tiedä vielä missä olen silloin. saa nähdä. alkoholia en aijo silloin juoda. pysyn limu linjalla.
viikonloppuna join vaan taas limsaa ja kivennäisvettä. tuli myös herkuteltua. tuli syötyä sipsii, suklaata, pullaa, piparia, kanahampurialinen..nyt en aijo herkutella viikolla. sitten taas kun tulee viikonloppu. onneksi tänään on kuntosali illalla. ja aijon käydä kaupassa tänään niin tulee samalla lenkki heitettyä.
ompelu ryhmäkin on taas tänään. teen siellä kaulahuivia. saa nähdä mitä siitäkin tulee. no teen edes jotain siellä.
eilen illalla katsoin taas true bloodia. aijon varmaan tänäänkin katsoa.
ja ehkä animeakin voisi katsoa. noita uusia sarjoja mitä on tullut.
onneksi tänään tulee taas salkkarit. viime perjantaina ei tullut. ihan tyhmää. odotin niin kovasti silloin niitä perjantaina.
mutta tänään taas tulee. en näe illalla taas lemmen viemää koska olen kuntosalilla silloin. uusinta tulee taas onneksi huomen aamulla.
ulkona on aika sateinen keli. pitää varmaan ottaa sateen varjo mukaan kun käyn kaupassa. etten kastu. huomenna pitää pestä taas koneellinen pyykkiä. lakanat ja vaatteet. laitan ne samaan koneeseen yhtä aikaa. ei sitten tarvi taas viikkoon pestä.
pitää taas käydä pankin sivuilla katsomassa paljon on rahaa jäljellä. onneksi kohta vaihtuu kuu niin tulee lisää rahaa.
olen jo maksanut kaikki tämän kuun laskut.
oon nyt vaan miettinyt sitä että koskakohan on taas punnitus.
haluan kovasti jo tietää että paljon painan tällä hetkellä. toivon että on pysynyt samana. tai on hitusen tippunut. toivon etten olisi lihonut pari kiloa. mutta. no. sen näkee sitten kun on punnitus.
kohta on taas ne verikokeet. ensi viikolla. aamusta.
en tiedä että koska olen menossa seuraavan kerran psykologille. sieltä varmaan tulee ilmoitus päivästä koska menen sinne.
tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. mun ei tarvi vieläkään hakea varmaan lääkkeitä. varmasti riittää tälle viikolle.
mutta uskon että ensi viikolla pitää taas hakea.
onneksi mulla on aika hyvä lääkitys tällä hetkellä. ei ole tarvinnut mitään lisätä siihen. selviän nyt tällä lääkityksellä päivästä toiseen.
mikä on vaan hyvä juttu. välillä tulee vaikeita kausia mutta niistä olen aina selvinnyt. niihin kausiin liittyy ahdistusta, mielikuvitus laukkaa villisti, itken, olen neuroottinen..kaikki noi yhtä aikaa. se on aina semmoinen tunne että sekoaa. mutta kun olen itkenyt pahan olon pois niin alkaa helpottaa. ja jos tarvii jutella ohjaajan kanssa niin sekin auttaa paljon. rauhottavia syön jos tulee semmoinen tilanne. onneksi on noita rauhottavia jos tulee oikeen huono olo. esim syön niitä silloin jos tulee psykoottinen kohtaus. silloin täytyy syödä niitä. ja se rauhottava onneksi auttaa siihen tilanteeseen.
mutta. tällaista mun elämä välillä on. tällä hetkellä kaikki asiat on hyvin ja olen positiivinen sekä iloinen. nyt on hyvä kausi päällä.
aijon vaan nauttia :) tästä on varmaan tulossa ihan hyvä viikko. uskon ainakin siihen. vappua odotellessa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.