IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

porvooseen. :)Keskiviikko 29.04.2015 08:09

ollaan lähdössä parin tunnin päästä porvooseen. ollaan siellä melkein koko päivä. mennään yhteen musiikki tapahtumaan, käydään syömässä..siinä se oikeasti päivä menee. ollaan jotain neljän aikaa takaisin. se on meijän paja tänään. ihan kiva lähteä porvooseen. mulla on vaan vaate kriisi päällä että mitä laitan päälle. pitää meikata ja valita joku laukku. no tässä on vielä pari tuntia aikaa miettiä. aamupala on tunnin päästä. me lähetään puoli kymmenen aikaa. voi olla etten jaksa mennä salille enää tänään illalla. aijon ottaa nyt tämän illan rennosti kun tullaan sieltä. eilenä oli ihan ok päivä. sain katsottua true bloodin loppuun. oli kyllä hyvä. meillä oli sähly. miehet vastaan naiset. miehet voitti meidät yhdellä maalilla. mutta oli ihan kiva pelata. pallo osui muutaman kerran täysiä mua päin.
huomenna pitää käydä kaupassa ja tokmannilla. pitää ostaa vappu ja viikonloppu herkut. jätskiä ja ehkä irtokarkkeja. niitä mun tekee mieli. ja limua sekä kivennäisvettä. ihanaa kun voi vaan olla vapun ja viikonlopun. ei ole kiire minnekkään. muutenkin on hyvä fiilis tällä hetkellä. tänään vissiin sataa vettä. iltapäivällä. huomenna pitäisi taas paistaa aurinko. toivottavasti viikonloppuna on hyvä keli niin voisi mennä lenkille. kaverin kanssa. aijon pitää anime katsomis maratoonin viikonloppuna. katson niin paljon animea kuin pystyn.
ja varmaan syön jätskiä samalla. sain eilenä pestyä pyykit. lakanat ja vaatteet. aloin heti eilenä aamusta pesemään. huomenna paras kaveri lähtee lomille vapun viettoon. näemme taas sunnuntaina ja katsotaan taas tähdet tähdet. tyhmää kun se roope tippui. se oli yksi mun suosikki. saa nähdä kuka tippuu seuraavaksi.
tänään pitää soittaa äidille ja sanoa etten ole tulossa vappuna kotiin. ajattelin mennä seuraavan kerran kotiin kun on äitien päivä.
siihen on vielä yli viikko. tänään voisi vähän jo siivota tätä kämppää koska huomenna on taas siivouspäivä. siivoan vähän tuossa illalla kun tullaan porvoosta. aijon laittaa mun uudet korvikset.
korko kenkiä en aijo laittaa koska me varmaan seisotaan aika paljon siellä niin laitan noi mun violetit lenkkarit.
jalat ei tule kipeäksi. me mennään johonkin ravintolaan syömään. saa nähdä millaiset ruoat on varmasti hyviä. syön taas silleen että vatsa tulee täyteen. jaksaa sitten liikkua.
pitää syödä vähän tuhti aamupala koska seuraavan kerran syödään yhden aikaan. aijo syödä ruisleipää. teetä en kerkeä juomaan aamulla. juon sitten sitä illalla kun tullaan sieltä. äsken join ison kupin mustaa kahvia. jotta heräisi.
kohta menen kaivamaan vaate kaappia. ja etsimään laukkua mitä käytän tänään. eka kirjoitan tämän blogin. tässä on vielä melkein tunti etsiä. aamupala on varttia vaille yhdeksän. kerkeää ihan hyvin.
aijon laittaa ainakin mun nahkatakin. se on paras takki. kaikki vaatteet sopii sen kanssa. hiukset laitan ponihännälle. kasvot tulee paremmin esiin. olen taas nättinä. kohta pitää myös meikata.
tästä on tulossa varmasti ihan mukava päivä :) hieman vaihtelua.
onneksi mun kaverit tulee mukaan niin on seuraa.
parasta kaveria näen vielä tänään ennen kun se lähtee lomille. menen taas tänään sen luokse illalla katsomaan salkkareita ja muita ohjelmia. tekstaillaan sitten taas. että miten menee :)
onneksi mun toinen kaveri on myös täällä vapun. on sitten seuraa. poikaystävä lähtee ehkä sitten perjantaina sinne kaverin luokse.
skypetellään ja soitellaan. ikävä tulee mutta kyllä me sitten taas nähdään :) <3 pitäähän senkin nähdä muita kavereita. ja tuleehan noita viikonloppuja niin näemme sitten taas. onneksi aina tulee viikonloppu. :) ensi viikolla mulla on ne verikokeet. muistaakseen tiistaina. aamulla. kerkeää sitten sieltä takaisin lounaalle.
toivottavasti silloin on hyvä ilma kävellä. aurinko saisi paistaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.