IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

poikaystävän luokse :) <3Perjantai 08.05.2015 08:03

ihanaa. perjantai :) menen taas poikaystävän luokse viikonlopuksi. se hakee mut taas kun pääsee töistä. tänään pitää käydä kaupassa ja apteekissa. eilenä mulla oli noi verokokeet. aika oli kahdeltatoista.
menin samalla päivystykseen koska mulla tuntui kirvelyä ala päässä. ei ollut onneksi ruuhkaa. odotin 45 minuuttia niin pääsin sisään. tein pissa testin ja selvisi että se ei ollut virtsa tie putken tulehdus. sairaan hoitaja sanoi että jos on harrastanut seksiä niin se on saattanut hangata virtsa tie putkea niin siitä johtuu se kirvely. ne soittaa tänään kun on saanut testin tulokset ja määrää ehkä mulle jotain lääkettä sitten. tai sitten ei. no selviää sitten. mulla olisi ollut eilenä leivonta ryhmä mutta en kerennyt siihen koska olin silloin terveys keskuksessa odottamassa. toiminta tunnille kerkesin. pelattiin mölkkyä. paras kaveri voitti. mä tipuin siinä yhdessä vaiheessa. onneksi ei satanut silloin vettä kun menin sinne terveys keskukseen. otin sateen varjon varmuuden vuoksi mukaan. tänään on taas paja. menen ehkä sinne. se on vapaa ehtoinen. ei ole pakko mennä.
mun hampaat ei ole onneksi ollut kipeitä. mikä on vaan hyvä juttu.
ai niin ohjaajat ilmoitti että ensi viikon maanantaina mulla on hammaslääkäri. ne ottaa kuvat hampaista, sitten seuraavana päivänä tiistaina mulla on taas hammaslääkäri ne laittaa sen uuden paikan paikoilleen ja sen jälkeen mulla on psykologi yhdeltä. vauhdikas tiistai päivä. muuten olo on hyvä tällä hetkellä. ruoka on maistunut. olen syönyt hyvin. ihanaa. tänään saa syödä taas suklaata. aijon ostaa myös sipsiä. ranch sipsi pussin. ne on parhaita sipesjä. sitten mä paisun kun pulla taikina kun herkuttelen. otan sen riskin. liikun sitten taas hulluna ensi viikolla. salille menen todellakin koska en ollut ollenkaan salilla tällä viikolla. jos nyt olisi innostusta.
katsottiin eilenä parhaan kaverin kanssa salkkarit. se helena meni naimisiin sen akin kanssa. ihan tyhmä kun meni. tänään pitää todellakin katsoa salkkarit. lemmen viemästä näen tänään taas vaan puolet. poikaystävä hakee mut tänään autolla. sen moottoripyörästä on rengas melkein hajalla. mutta se hankkii onneksi uuden renkaan taas siihen. pääsee sitten taas jossain vaiheessa sen mootoripyörän kyytiin taas.
pitää alkaa kohta varmaan pakkailemaan. otan taas mun kannettavan mukaan. ja otan käyttöön mun uuden guess laukun.
ehkä laitan korkokengät tänään jalkaan. vaatteet pitää myös katsoa mitä laitan päälle illalla. vaate kriisi taas iskee.
ai niin laskuja pitää maksaa tänään. voisin maksaa ne kohta tässä vaikka. mulla on aikaa aamulla. naisten ryhmä on tänään peruutettu. sitä ei ole nyt aamulla. mutta viikon päästä taas.
voi ottaa rennosti tämän aamun :) paras kaveri jää tänne viikonlopuksi ja mun toinen kaveri lähtee myös tänään lomille.
tekstailaan sitten parhaan kaverin kanssa ja kysellään että miten menee. aamupala on puolentunnin päästä. alkaa olla taas nälkä.
ja aamulääkkeet pitää ottaa taas. koitan viikonloppuna muistaa ottaa noi aamulääkkeet. välillä en ole muistanut kun olen ollut poikaystävän luona. johtuu varmaan myös siitä kun nukun silloin pitkään ja ne unohtuu. mutta nyt koitan muistaa. iltalääkkeet muistan ottaa aina. aijon juoda viikonloppuna vaan limsaa ja kivennäisvettä. ei tee yhtään mieli alkoholia. mikä on vaan hyvä juttu. olen hyvin pärjännyt tähän asti :) en ole juonut nyt neljään kuukauteen. rahaakin on säästynyt kun en ole juonut.
tänään voisi katsoa animea. ennen kun lähden lomille. saa ajan jotenkin kulumaan. ajattelin katsoa taas "Nichijou" animea.
se on ihan kuin azumanga daioh :D azumanga daioh animekin pitäisi katsoa uudestaan :) mulla on kaikki ne mangat englanniksi.
mangat voisi myös taas lukea. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.