IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi viikko alkaa taas :) hyvä fiilis!Maanantai 11.05.2015 07:47

uusi viikko alkaa jälleen. ihanan rento aamu tänään kun ei ole mitään ohjelmaa tässä aamulla. kymmeneltä aijon katsoa lemmen viemää uusinnan. oli mukava viikonloppu poikaystävän luona. harmi kun viikonloppu meni äkkiä. mutta onneksi aina tulee viikonloppu :)
tänään mulla on hammaslääkäri 12:20 on aika. ne ottaa kuvat mun hampaista. mikä on vaan hyvä juttu. samalla näkee onko tullut lisää reikiä. se on nyt vaan hyvä että käyn siellä hammaslääkärissä niin saa hampaat taas kuntoon. ei ole onneksi särkenyt hampaita kun ne paikkasi ne. huomenna on taas hammaslääkäri kello 12. silloin ne laittaa uuden paikan paikoilleen mikä lähti irti. siinä ei varmaan mene kauaa. mulla on hyvä olo tällä hetkellä :) tänään voisi katsoa animea vähäsen. ompelu ryhmäkin on tänään. teen siellä kaula huivia.
ja illalla sitten kuntoilemaan salille. pakko nyt mennä koska en käynyt ollenkaan viime viikolla. lenkki tulee heitettyä kun kävelen hammaslääkäriin. on jonkin verran liikuntaa sitten tänään.
huomenna menen sitten sinne psykologille. meillä on varmaan nyt paljon juteltavaa. on tapahtunut kaikenlaista. se puoli tuntinen keskustelu menee varmasti äkkiä. mun keittiö on taas räjähtänyt. pitää tiskata. kivasti kertynyt kuppeja. ja kahvin puruja pitkin keittiötä. pitää muuten ostaa lisää kahvia. alkaa kohta loppumaan. aijon ostaa kulta katriinaa. se on paras kahvi. mun lemppari. voisi vaikka tokmannilla käydä hakemassa tänään. mulla on hyvin aikaa ja sinne tokmannille kävelee alle 5 minuutissa. se on ihan tuossa vieressä. pitäisi ostaa lisää noita ponnareita. osa on kadonnut ja osa mennyt rikki. mulla on vaan jäljellä enää yksi ehjä ponnari.
olen suunnitellut että menisin kotiin tänä viikonloppuna :) juttelin äidin kanssa eilenä puhelimessa ja sanoin että olen varmaan tulossa. en ole aikoihin käynyt taas kotona. nyt voisi mennä :)
on semmoinen fiilis. toivottavasti on hyvä ilma niin voisi lenkkeillä.
pääsee taas kunnon puu saunaan. samalla mä näen meidän osku koiraa. se on aivan ihana. en tiedä vielä että tuleeko velikin silloin kotiin. ehkä. no sen näkee sitten. ollaan vähän juteltu facebookin kautta. :) ulkona näyttää aika sateiselta. toivottavasti ei sada. otan sateen varjon varmuuden vuoksi mukaan kun menen sinne hammaslääkäriin. etten kastu. en eilenä jaksanut katsoa loppuun tähdet tähdet. alkoi pikkaisen nukuttamaan ennen ohjelman loppua. totesin parhaalle kaverille että menen nyt nukkumaan. ja sanoin että kertoo mulle huomenna eli siis tänään kumpi voitti.
toivon että waltteri voittaisi. voisi oikeastaan katsoa vaikka kohta netistä että kumpi voitti. katson sen kun olen kirjoittanut tämän.
tänään ei tuu salkkareita :( sen sijaan tulee jotain tyhmää jääkiekkoa. no huomenna varmaan sitten taas tulee salkkarit.
en näe lemmen viemää illalla koska olen salilla silloin. huomenna tulee aamulla taas uusinta. pitäisi pestä taas pyykkiä. pesen huomenna. en jaksa tänään. huomenna aamulla on hyvin aikaa.
pitää taas käydä pankin sivuilla katsomassa että paljon mulla on rahaa nyt. perjantaina meni noin 20 euroo. no katson kohta.
onneksi tässä kuussa tulee vielä vähän yli 100 euroa.
nyt ei ole onneksi ollut mitään shoppailu himoa. ensi kuussa sitten.
koitan sinnitellä sinne asti. koitan vaan ajatella että ensi kuussa saan ostaa ne rikkinäiset farkku shortsit seppälästä. toivottavasti niitä on vielä silloin. en malta odottaa että saan ne <3 maksaa tällä hetkellä 20 euroa. ne voi vielä tulla halvemmaksi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.