IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hammaslääkäri ja psykologi.Tiistai 12.05.2015 07:57

tänään on jonkin verran ohjelmaa. mulla on hammaslääkäri kahdeltatoista ja heti sen jälkeen pitää mennä psykologille kello yksi. sen jälkeen aijon käydä kaupassa. mun tekee mieli taas kivennäisvettä.
eilenä oli ihan mukava päivä. katselin vaan leffoja, olin ompelu ryhmässä, ja menin kuntosalille illalla. olin siellä jotain puolituntia. tuli sen verran hiki niin en ollut kauempaa. illalla skypetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse illalla. tänään tulee taas salkkarit. big brotheria ei tule tänä vuonna. ihan tyhmää. odotin sitä niin kovasti. no ehkä sitten vuoden päästä. sitä sitten odotellessa.
onneksi salkkarit ja uusi päivä tulee syksyllä. on sitten jotain katsottavaa. tänään on taas sähly iltapäivällä. varmaan taas miehet vastaan naiset. pelaan parhaani mukaan. olen taas puolustaja. saa nähdä voitetaanko miehet. mun paras kaverikin tulee nyt pelaamaan.
mulla on hyvä olo tällä hetkellä. olen syönyt myös hyvin. ruoka on maistunut. pitää varmaan tänään viedä kirjastoon noi leffat mitkä lainasin. eilenä kävin hammaslääkäri reissun jälkeen tokmannilla. ostin kulta katriina kahvia ja lisää ponnareita. meni noin 5 euroa.
tänään pitää vähän siivota täällä koska meillä on jo huomenna se siivous päivä. huomenna on myös kokki ryhmä ja paja. menen salille sitten taas illalla. huomennakin on kivasti ohjelmaa. ei tule tylsää. ja kaverit on mukana. ei tarvi olla yksin. en enää edes muista mitä ruokaa me tehdään kokki ryhmässä. no se selviää huomenna. tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta. en nähnyt eilenä. tänään pitää katsoa. kaveri tulee taas illalla mun luokse katsomaan lemmen viemää. juodaan teetä samalla.
saa nähdä mistä sitten jutellaan kun menen tuonne psykologille. varmaan mun voinnista puhutaan eniten. no se selviää sitten. ihan ok mennä taas sinne. varmaan olen siellä sen puolituntia.
nukuin hyvin viime yön. nukhadin jo eilenä yhdeksän jälkeen. se on hyvä että noi iltalääkkeet pistää väsyttämään illalla. nukkuu sitten paremmin. en ole vuosiin syönyt mitää unilääkkeitä. silloin kun olin huonommassa kunnossa niin silloin söin unilääkkeitä.
mutta nyt onneksi ei enää tarvi. eilenä jaettiin taas lääkkeet dosettiin. nyt mun ei tarvi hakea vähään aikaan mitään.
riittää lääkkeet joksikin ajaksi. huomenna ollaan varmaan menossa vääksyyn paja tunnilla. jos on hyvä ilma.
toivottavasti aurinko paistaa. pesen ehkä pyykkiä taas tänään.
menen kohta käymään pankin sivuilla. mun piti eilenä käydä mutta unohdin. varmaan on ihan kivasti rahaa vielä tilillä. eilenä kun kävin tokmannilla niin meinasin ostaa uuden kynsilakan. en ostanutkaan. sain hillittyä shoppailu himoni. ajattelin vaan että onhan mulla noita kynsilakkoja. ei heti lopu kesken. käytän ne eka loppuun ennen kun ostan uusia. mutta. alan nyt vaikka siivoamaan. laitan musiikkia soimaan niin on kivempi siivota. aloitan keittiöstä. pitää tiskata ja pyyhkiä tasot. huomenna vasta imuroin ja moppaan. on aamulla sopivasti aikaa ennen kun on kokkiryhmä. pölyt pyyhkin myös tänään. vessan pesen osittain tänään. sitten on kiva kun on taas siistiä :) eikä tarvi viikkoon taas siivota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.