IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kokki ryhmä.Keskiviikko 13.05.2015 07:56

selvisin eilisestä päivästä. hammaslääkärissä ne laittoi uuden paikan hampaaseen. ja ne sanoi että jos lähtee paikka taas irti niin ne repii koko hampaan pois. onneksi se hammas on ihan siellä takana. olen varovaisesti syönyt. ettei se paikka lähde heti irti.
olin psykologin luona. meni hyvin. pääsin 15 minuuttia etu ajassa sinne.
juteltiin mun voinnista, miten arki sujuu. parisuhteesta, alkoholista, tupakasta, onneksi en polta tai juo. kerroin myös että alan käymään klubitalolla lahdessa. siitäkin puhuttiin. olin siellä noin puolituntia.
kävin sen jälkeen pyörimässä seppälässä. en ostanut mitään. ja kävin teellä yhdessä kahvilassa. se kahvila on ihan s-marketin vieressä. kun olin juonut teen niin kävin kaupassa.
meillä oli myös sähly eilenä. me naiset voitettiin muutamalla maalilla. oli hyvä peli. olin taas puolustaja. ohjaajat kehui mua ja parasta kaveria että oltiin hyviä puolustajia.
kaveri oli eilenä mun luona kylässä. katsottiin lemmen viemää, juotiin teetä ja juteltiin. skypetin poikaystävän kanssa illalla ja menin parhaan kaverin luokse vielä katsomaan telkkaria. katsottiin salkkarit ja uusi päivä. tänään on kivasti ohjelmaa. meillä on kokkiryhmä aamulla.
sen jälkeen on paja. en tiedä että mitä tehdään. ja illalla olen menossa taas kuntosalille. koitan jaksaa mennä. olen siellä sitten noin 45 minuuttia. ainakaan ei ole tylsä päivä. kohta pitää alkaa siivoamaan. kirjoitan ensin tämän blogin. kerkeän siivota ennen kokkiryhmää. aloitan imuroinnilla. sitten on hyvä kun on taas siistiä. huomenna on jo torstai. viikonloppu lähenee. olen menossa varmaan kotiin. näkee äitiä ja isää. aijon ottaa kannettavan mukaan niin pystyy olemaan netissä. puhelimen kautta saan netti yhteyden.
ja jos tulee tylsää niin voihan aina katsoa vaikka animea. eilenä katsoin pari jaksoa nichijou animea. niin ihana. vielä on monta jaksoa jäljellä. huomenna voisi katsoa sitten lisää animea. tänään en kerekä koskaon paljon kaikenlaista. tää päivä menee varmasti äkkiä. huomenna on pyhä päivä. onneksi kävin eilenä kaupassa niin huomenna ei tarvi mennä. käyn sitten taas perjantaina.
varmaan tehdään hyvää ruokaa kokkiryhmässä. mä teen salaatin. mun kaveri tekee pää ruoan. mutta tästä on tulossa ihan mukava päivä. koitan olla positiivinen. hyvin tää päivä menee :)
salkkarit jäi eilenä taas jännään kohtaan. pitää katsoa taas tänään.
join äsken ison kupin mustaa kahvia. nyt olen pirteä. aamukahvi on aina pakko saada. muuten päivä ei lähde käyntiin. kulta katriina kahvi on paras kahvi. tai juhla mokka. mutta. nyt alan siivoamaan. laitan musaa soimaan samalla :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.