IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään kotiin :)Perjantai 15.05.2015 08:04

tänään viikonlopuksi kotiin :) isä hakee mut iltapäivällä. pitää käydä samalla kaupassa. ostan vähän limua, kivennäisvettä..mun tekee mieli lakua. pitää ostaa niitäkin. kiva mennä kyllä kotiin. eilenä sanoin poikaystävälle että olen menossa kotiin. poikaystävä sanoi että mene vaan :) olen melkein pakannut. vielä pitää pakata hammasharja ja suihku tarvikkeet. kämppä pitää laittaa kuntoon ennen kun lähtee. on sitten kiva tulla takaisin siistiin kämppään.
tänään on aamulla naisten ryhmä. ollaan menossa jonnekkin kahville. mä aijon juoda vaan teetä. äsken join kahvia.
eilenä katselin pari tuntia animea aamulla. en keksinyt muutakaan tekemistä. ore monogatari jakso oli hyvä :) odotan innolla seuraavaa jaksoa. sitten katsoin taas nichijouta. muutaman jakson.
kävin eilenä lenkillä. heitin puolen tunnin lenkin. ja menin taas kaverin luokse illalla katsomaan lemmen viemää. oli hyvä jakso. tänään en varmaan näe. paras kaverikin lähtee lomille myös :) näemme taas sunnuntaina. eilenä ei tullut salkkareita. ihan tyhmää. mutta tänään taas tulee onneksi. pitää katsoa. aijon lenkkeillä äidin kanssa viikonloppuna. on hyvät ilmat varmaan. aijon nukkua pitkään lauantai ja sunnuntai aamuna. kirjoitan sitten blogia kun olen heräillyt. en mene pajalle tänään. pitää sanoa siitä kaverille koska se on menossa sinne. lainasin eilenä kaverilta muutaman leffan taas. olen innostunut katsomaan leffoja. niitä on ihan kiva katsoa ajan kuluksi. mä haluaisin jo ostaa sen täydelliset naiset toisen kauden. aijon ostaa sen sitten kun olen menossa lahteen.
katson jos se löytyy sokoksesta. tykkään siitä sarjasta.
aijon kerätä kaikki kaudet. tänään voisi kaupasta ostaa kana hampurilainen. ja syödä se vaikka tuossa illalla. se on niin hyvää.
taidan ostaa. limua mitä ostan on sprite. ostan semmoisen pikku pullon. se on sitten mun sauna juoma. pitää kysyä äidiltä että leikkaisiko vähän mun hiuksia taas. voisi vähän leikata noita latvoja.
voisi ottaa vaikka 5 senttiä pois. olisi sitten taas kevyet hiukset.
ei tarvisi mennä mihinkään parturiin.
aamupalalle taas puolen tunnin päästä. ja pitää ottaa aamulääkkeet.
koitan muistaa lomilla sitten ottaa noi aamulääkkeet.
aina en muista. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä laitan päälle. pitää myös meikata. isot korvikset aijon laittaa.
laukkua en ole vielä valinnut minkä otan käyttöön.
no tässä on koko aamu aikaa miettiä. pitää taas tiskata. tiski vuori taas. kuppeja on kertynyt. onneksi pesin eilenä pyykkiä niin tänään ei tarvi pestä. nyt on taas puhtaita vaatteita joksikin ajaksi.
mutta. nyt aijon jatkaa pakkaamista ja siivota keittiö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.