IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kaalimato.comKeskiviikko 20.05.2015 07:58

keskiviikko. tänään on ohjelmaa taas. paja on kahdelta. ollaan ulkona ja grillataan. pelataan jotain pelejä. on luvattu hyvä ilma. jopa 20 astetta lämmintä :) ihanaa. illalla menen taas kuntosalille.
koitan olla siellä ainakin 45 minuuttia. ajattelin katsoa animea tänään. nichijouta. vielä on muutama jakso jäljellä. hyvä anime. eilenä ostin kaupasta mirai nikki manga 11 osan. enää yksi osa niin olen kerännyt kaikki. ihan hyvä sarja. en ole vielä lukenut sitä osaa.
eilenä kävin kylillä. kävin seppälässä katsomassa rintaliivejä mutta en oikeen löytänyt. sitten join teetä kahvilassa ja selasin kännykkää.
katselin ihmisiä. ja kävin kaupassa. sain jotenkin kulutettua aikaa.
eilenä oli sähly peli. miehet vastaan naiset. me voitettiin :) oli hyvä peli. mä olin taas puolustaja. ja mun paras kaveri oli puolustaja.
ohjaajat kehu meitä että oltiin hyviä. pelattiin se puolituntia.
eilenä mulla oli vatsa vähän kipeä. pelkäsin että nyt tulee joku maha tauti. nyt kun heräsin aamulla niin mun vatsa on nyt paljon parempi. uskalsin äsken juoda kahvia. ei tullut onneksi mitään kipuja.
eilenä tilasin kaalimato.comista ensimmäisen ostoksen. yhden seksi asun mikä maksoi 41 euroa. tilaaminen oli helppoa. poikaystävän kanssa puhuttiin että seksistä tulisi erilaista jos pukeutuisin noihin seksi asuihin. innostuin kovasti :) ne vaatteet näyttää varmasti hyvältä mun päällä. joten ostin nyt yhden. siellä sivulla oli muutama asu minkä aijon ostaa. ei ole onneksi kamalan kalliita. maksan sen posti ennakolla. eli se tulee postiin ja maksan sen.
helppoa. katsoo ensi kuussa jos ostan sitten seuraavan asun.
ja pitää ostaa samalla noita kesä vaatteita. kelasta tuli eilenä päätös että saan asumis tukea. nyt mä saan taas rahaa kelasta. parin vuoden ajan. ei ole onneksi raha ongelmia.
mulla on hyvä olo ja fiilis tällä hetkellä. tästä on tulossa ihan mukava päivä. on ojelmaa. tää päivä menee varmasti äkkiä. kohta on taas viikonloppu. olen menossa taas varmaan poikaystävän luokse. tänään voisi vähän siivota tätä kämppää. huomenna on siivous päivä niin ei tulisi huomiselle kauheasti siivottavaa.
tänään ajattelin katsoa yhden leffan tässä aamulla. siinä on cameron diaz. se oli joku komedia. lainasin kaverilta sen leffan.
saa nähdä onko kuntosalilla paljon porukkaa. viimeksi siellä oli jonkin verran porukkaa. kerkeän tulla kuudeksi takaisin. silloin skypetän poikaystävän kanssa. ja myöhemmin menen taas parhaan kaverin luokse illalla. tänään maistuu varmasti taas ruoka.
varmaan ihat hyvät ruoat tänään. syön taas sen verran että jaksan salilla. sain eilenä labra ajan ohjaajilta. eli ajan verokokeisiin. alku kuusta. se aika on onneksi päivällä eikä heti aamusta. kerkeää syödä ennen kun menee sinne. toivottavasti on hyvä ilma kävellä sinne terveys keskukseen. jos sataa vettä niin pitää ottaa sateen varjo mukaan. mutta uskoisin että on hyvä ilma.
puolen tunnin päästä on aamupala. syön ruisleipää. ja pitää otaa aamulääkkeet. koitan nyt tässä aamulla maksaa pari laskua. varmaan sitten kun olen syönyt. saa ne pois alta.
kohta tulee taas rahaa. onneksi. saa sen yhden laskun maksettua. sitten taas näkee paljon jää tilille rahaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.