IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mukavaa on ollut :)Sunnuntai 24.05.2015 11:54

ihanaa kun voi nukkua pitkään. eilenä olin jo niin väsynyt että menin jo yhdeksältä nukkumaan. heräsin jo kymmeneltä. ja söin äsken puoli levyä suklaata. kohta menen syömään sen kana hampurilaisen.
eilenä harrastettiin seksiä poikaystävän kanssa ja se mun ostama asu toimi ;) oli mukavaa. poikaystävä oli tosi innokas.
ensi kuussa sitten uusi asu. varmaan vähän taas vaikea päättää minkä ostaa kun ne kaikki asut näyttää niin hyviltä.
eilenä tehtiin ruoaksi makaroni möössiä. eli makaronia ja jauhelihaa sekaisin. lisukkeena oli kebab kastiketta. oli hyvää se kastike sopi siihen ruokaan hyvin. iltapalaksi söin ostaman tonnikala salaatin. se oli tosi hyvää. söin myös eilenä pussillisen lakuja.
nyt on taas herkuteltu. nyt en herkuttele taas viikkoon.
huomenna menen taas lenkille ja kuntosalille illalla. aijon katsao myös animea. huomenna on myös ompelu ryhmä. teen sitä kaulahuivia.
kohta on kesä kuu. tää kuu on mennyt tosi nopeasti. mutta ihan mukavaa on ollut. odotan innolla kesää :) on varmasti kaikenlaista ohjelmaa. ei tule tylsää. kun olin viimeksi seppälässä niin siellä oli aika kivan näköiset bikinit. ne oli pinkin väriset. pitää käydä jossain vaiheessa sovittamassa niitä ja ostaa jos ne on hyvät.
ei ollut kamalan kalliit. kaikenlaista pitää taas shoppailla ensi kuussa :) ei haittaa mua ainakaan. shoppailen mielelläni.
sitten on taas kiva kun on uusia vaatteita.
olen jo maksanut tässä kuussa kaikki laskut. tässä kuussa meni vähän enemmän rahaa laskuihin kun tuli ne hammaslääkäri laskut.
onneksi niitä ei tule enää. hampaat on taas kunnossa.
pitää varmaan tehdä nyt silleen että kävisi siellä hammaslääkärissä aina kerran vuodessa. ei tule kauheasti sitten niitä reikiä. se on mun yksi tavoite. onneksi en pelkää ollenkaan hammaslääkäriä.
siellä täytyy vaan välillä käydä. kun mä syön noita lääkkeitä niin ne tekee helposti reikiä hampaisiin. mikä on perseestä. reikiä tulee nopeammin. mutta ei voi mitään. niin se on.
ensi kuun alussa mulla on taas verikokeet. sain ohjaajilta jo ajan sinne. ne on onneksi päivällä eikä heti aamusta. kerkeää syömään ennen kun menee sinne. toivottavasti on hyvä ilma kävellä sinne terveys keskukseen. eikä sataisi vettä.
psykologi on myös taas ensi kuussa. en enää muista mikä päivä. mulla on se aika lapulla ja se lappu on jossain. mutta onneksi ohjaajat muistaa sen ajan jos en itse muista. ne on aina niillä se siellä ylhäällä kalenterissa. kaverilla on taas bileet tiedossa. juhannuksen jälkeen. mennään taas tyttöjen kanssa sinne ja ollaan yötä. en aijo juoda alkoholia. juon vaan limua. tai kivennäisvettä.
kyllä ne tytöt ymmärtää sen etten juo enään. olen sanonut niille sen monta kertaa. ainakaan ei tule krapulaa :D
tai pään särkyä. eikä huonoa oloa :) tulee varmasti ihan kivaa.
ja kiva nähdä taas sitä kaveria. ollaan varmaan ulkona ja grillataan.
toivottavasti ei sada silloin vettä jos sataa niin ollaan sisällä.
saa nähdä mihin asti valvotaan taas. yö myöhään taas :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.