IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jätskii :)Torstai 28.05.2015 07:45

eilenä oli ihan mukava päivä. oli kokki ryhmä. hyvät ruoat tuli :) pajalla käytiin vääksyssä. syötiin jätskiä. illalla en jaksanut mennä salille niin menin lenkille kaverin kanssa. heitettiin puolen tunnin lenkki. mulla oli vesipullo mukana. oli niin kuuma.
tänään pitää taas siivota. ja toiminta tunti on iltapäivällä. pitää käydä kaupassakin tänään. eilenä katsoin pari jaksoa sinkku elämää. aijon katsoa taas tänään. eielnä mulla oli päällä yksi mekko ja yhdet sukkahousut jalassa. ja sandaalit. useat sanoi mulle että näytän nätiltä :) olin että kiitos. tänään pitää syödä jätskiä. syön samalla kun katson lemmen viemää. menen taas kaverin luokse katsomaan tänään.
huomenna kaveri tulee mun luokse katsomaan. olen nyt viikonlopun täällä. pitää sanoa poikaystävälle siitä. menen sitten taas lomille ensi viikolla. huomenna on jo perjantai :) jee. tänään kun käyn kaupassa niin ostan viikonloppu herkut. limua pitää ostaa. ostan varmaan taas jaffaa. se on paras limu. suklaata mulla on. ostan varmaan mangnum jätskin tänään kaupasta. pitää taas mietiä että miten pukeudun tänään. aloitan kohta siivoamaan kun olen kirjoittanut tämän blogin.
kuuntelen musaa samalla kun siivoan. mulla on aika hyvä olo tällä hetkellä. ei le kireää oloa. vielä. varmasti ensi viikon alku on sitten ikävämpi. kun alkaa ne naisten vaivat. varmasti taas itken ja mökötän. silloin pitää heti maanantaina mennä salille purkamaan sitä vitutusta. tekee ihan hyvää. olen syönyt hyvin taas. eilenä oli ihan hyvät ruoat. saa nähdä mitä on tänään ruokana. syön taas niin että vatsa tulee täyteen. ensi viikolla taas pitää mennä sinne verikokeisiin. muistaakseen se oli tiistaina. silloin paistaa vissiin aurinko :) toivottavasti. menen viikonloppuna taas lenkille jos on hyvä ilma. varmaan taas kaverin kanssa. poikaystävä varmaan tulee käymään sitten lauantaina. ihan mukava viikonloppu tiedossa :) on seuraa eikä tule tylsää. animea voisi katsoa taas pitkästä aikaan. uusi ore monogatari jakso on tullut. pitää katsoa tänään se. varmasti hyvä. rakastan sitä anime sarjaa. onneksi siitä tulee vielä monta jaksoa. 24 jaksoa tulee sitä sarjaa.
mä löysin yhdestä nurkasta yhden mun kengät mitkä olin jo unohtanut. pitää ottaa ne jossain vaiheessa taas käyttöön. iloinen löytö :) ne on semmoiset mustat nilkkurit.
sopii hyvin hameen kanssa vaikka. pitää tänään kaivaa kaapista toi mun farkku hame. sen voisi ottaa käyttöön tänään. jos löydän sen. eilenä kun kävin suihkussa niin ajelin jaloista taas karvat pois. nyt on taas sileät sääret :) hyvältä näyttää.
aamupala on alle tunnin päästä. kerkeää ennen sitä jonkin verran siivoamaan. pyykkiä pitää pestä viikonloppuna.
kivasti taas kertynyt. eilenä käytin yhtä mun guess laukkua kun oltiin vääksyssä. sopi hyvin hameen kanssa.
tästä on tulee kyllä hyvä päivä :) aijon olla positiivinen. ihanaa olla ystävien kanssa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.