IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jippii. perjantai :) viikonloppu alkaa. hyvillä mielin. olen täällä viikonlopun. vietän kaverin kanssa aikaa ja poikaystäväkin tulee käymään viikonloppuna. sitten mulla on muutama leffa mitkä ajattelin katsoa viikonlopun aikana. ja aijon katsoa myös sinkku elämää.
eilenä oli ihan mukava päivä. sain siivottua. oli toiminta tunti iltapäivällä. pelattiin mölkkyä pihalla. kaveri voitti. mä olin toinen. toiminta tunnin jälkeen käytiin kaverin kanssa kaupassa. ostin vähän jätksiä. menin kaverin luokse vielä katsomaan lemmen viemää illalla. söin siinä samalla daim tuutin. tänään on viimeinen naisten ryhmä ennen kun menee kesä tauolle. ollaan tuossa ulkona auringossa istuskellaan. tänään mennään kaverin kanssa päivällä taas pajalle. ja käydään kaupassa. ostan mulle ja kaverille suklaa donitsit.
kaveri tulee tänään taas illalla mun luokse. katsotaan taas lemmen viemää, juodaan teetä ja syödään donitsit. perjantain kunniaksi pitää ostaa suklaa donitsit :D ihan mukava päivä tänään tiedossa :) paras kaveri lähtee lomille tänään. näemme sitten taas sunnuntaina.
eilenä katselin taas muutaman tunnin sinkku elämää. en jaksanut olla eilenä kauheasti koneella. tänään pitäisi vähän katsoa animea. uusi ore monogatari jakso on tullut. pitää katsoa. huomasin yhden asian tässä mikä on vaivannut mua useamman päivän. mun tekee mieli kauheasti siideriä. etenkin päärynä siideriä. en mä pysty olla mikään absolutisti. olen senkin huomannut että tekisi taas mieli olla vähän humalassa. joten. aijon tässä kesän aikana taas juoda.
seuraavan kerran kun menen lomille niin ajattelin ostaa siideriä. voisi tehdä taas niin että juo tässä kesän aikana ja pitää sitten taukoa taas syksyllä. pitää välillä taukoja. ettei juo ihan koko ajan.
sanoin mun kavereille tästä ja poikaystävälle.
johtuu varmaan siitä kun on kesä. ja silloin maistuu todellakin kylmä siideri. sen huomasin etenkin viime kesänä.
aijon tehdä silleen että en juo sitten ihan joka kerta kun menen lomille. pidän aina pari viikkoa taukoa. tai muutaman viikon taukoa.
kaverin bileet lähestyy. juhannuksen jälkeen. sinne pitää mennä taas. pitää alkaa miettiä että mitä sitten joisi. ajattelin juoda rekorderlig siideriä ainakin. ja sitten jotain muuta. no sen näkee mitä ottaa kun käy kaupassa. ihanaa lähteä taas tyttöjen kanssa juhlimaan. tulee varmasti hauskaa ;) sitä odotellessa.
onhan siiderissä ja lonkerossa kaloreita, mutta viikonlopun jälkeen käyn salilla ja lenkillä niin saan ne kulutettua pois.
ajattelin tänään katsoa taas sinkku elämää. nyt aloitin katsomaan kolmatta kautta. olen puolessa välissä sitä sarjaa. se on vaan niin paras. noihin jaksoihin ei ikinä kyllästy. aina yhtä hauskoja.
tunnin päästä on aamupala. voisi kaivaa taas vaate kaappia ja katsoa mitä laittaisi päälle. ulkona on ihana lämmin ilma.
eilenä sain ostettua sen aurinko rasvan. ostin nivea aurinko rasvan. maksoi kympin. sen pitsäisi riittää koko kesän ajaksi.
pitää laittaa ettei pala kun on ulkona. helteet alkaa ensi viikolla. silloin pitää todellakin laittaa sitä aurinko rasvaa. pääsee käyttämään noita uusia farkku shorteja mitkä ostin viime viikolla :)
ja sitä uutta napa toppia. ihanaa kun on kesä <3 tulee varmasti mukava kesä :) hyvä fiilis todellakin tällä hetkellä.
viikonlopustakin tulee varmasti ihan mukava. pitää katsoa tuossa sunnuntaina jos mennään kaverin kanssa taas lenkille.
silloin pitäisi olla hyvä ilma. ai niin kun käy kaupassa niin pitää ostaa kivennäisvettä. tekee mieli sitä. sitä on kiva juoda kun on näin lämmin. suklaata ei tarvi ostaa koska mulla on vielä syömättä se fazerin hasselpähkinä suklaa levy. nams. limua voisi ostaa myös.
vaikka fantaa. sitä en ole juonut vähään aikaan.
tänään voisi pestä pyykkiä. aloitan pesemään kun olen syönyt aamupalan. koneen pitäisi olla vapaa. sitten kun pesen tänään niin viikonloppuna ei tarvi pestä. taidan tehdä niin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.