IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonlopuksi kotiin.Perjantai 05.06.2015 07:29

viikonloppu suunnitelmiin tuli muutos. olen menossa viikonlopuksi kotiin.
poikaystävä lähtee reissuun. viettämään jätkien kanssa aikaa. sanoin sille että menee vaan. tuleehan noita viikonloppuja. haluan että poikaystävällä on hauskaa ja se harvoin näkee muita kavereita.
niin ajattelin että menen vaikka sitten kotiin. en halua viettää viikonloppua täällä koska olen jo ollut täällä kaksi viikkoa.
haluan päästä ohjaajista eroon hetkeksi. ihan kiva nähdä vanhempia.
aijon ottaa rennosti viikonlopun. mä pääsen pitkästä aikaan saunaan.ihanaa. pitää ostaa joku sauna juoma. en vielä tiedä juonko siideriä vai limua. no kun menen kauppaan tänään niin se selviää.
suklaata pitää ehdottomasti ostaa. syön sitä kun katson samalla lemmen viemää. minkä näen tänään kokonaan. isä hakee mut iltapäivällä. pitää alkaa kohta pakkailemaan. aijon ottaa kannettavan mukaan niin pystyy olla netissä ja katsoa vaikka animea. aijon viikonloppuna pitää anime katsomis maratoonin. lauantaina aijon vaan nukkua. pitkään. ja sunnuntaina nukun pitkään. aijon varmaan myös lenkkeillä. pitää katsoa. kaverit jää tänne viikonlopuksi.
tekstailen parhaan kaverin kanssa kun olen lomilla. näen sitä sitten taas sunnuntaina ja toista kaveria näen ensi viikolla.
jee. tänään on tullut lisää rahaa. pitää maksaa toi vuokra. voisin maksaa sen kohta. saa sen pois alta. eilenä tilasin eros.fi sivuilta uuden seksi asun. se on yllätys poikaystävälle. asu maksoi 31 euroa plus toimitus kulut ja posti ennakko, yhteensä 41 euroa. saa nähdä koska se tulee postiin niin käyn hakemassa.
ostin sen nyt koska rahat on taas tullut. enempää en osta seksi asuja tässä kuussa. ostan sitten uuden taas ensi kuussa.
mulla on tänään taas aamulla hammaslääkäri. yhdeksän aikaan. menen suuhygienistille. onneksi ne ei tällä kertaa poraa tai poista hampaita. menen vaan tarkastukseen. onneksi hammaslääkäriin ei ole pitkä matka. se on ihan tuossa lähellä. kävelee viidessä minuutissa. muuten olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. kiva mennä lomille taas. vaikka en nyt näe poikaystävää, niin näemme sitten taas viikon päästä. menen sitten ensi viikon viikonloppuna sen luokse. se on hyvä että aina tulee se viikonloppu. ne ei koskaan lopu. tänään kun on perjantai niin pitää puketua nätiksi. pitää mennä taas kaivamaan vaatekaappia. vaate kriisi iski jälleen. en edes tiedä minkä laukun otan nyt käyttöön. varmaan guess laukun. sen uuden minkä ostin. otan sen. pitää ostaa kaupasta kana hampurilainen. mun tekee niin mieli taas sitä.
en vielä tiedä että mitä suklaata ostan. sen selviää sitten kaupassa.
kerkeän syömään aamupalan ennen kun menen sinne hammaslääkäriin. syön myös lounaan vielä ennen kun menen lomille. tänään pitää illalla katsoa salkkarit. ja emmerdale.
poikaystävä soittaa vielä mulle ennen kun lähtee sinne reissuun.
illalla ei pystytä juttelemaan koska se on silloin ajamassa. soitellaa sitten taas huomenna iltapäivällä tai illalla. ikävä tulee sitä. mutta onneksi on puhelin. ja skype. kuulee edes toisen äänen.
pitää laittaa kämppä taas kuntoon ennen kun menee lomille. eli pitää vähän siivota. tiskata ja pedata sänky. pyykkiä pesen taas ensi viikolla. sitäkin on kertynyt taas. mutta kohta maksan tuon laskun kun olen kirjoittanut tämän. aika varmaan kuluu hitaasti kun odottaa että isä tulee hakemaan. no kulutan aikaa vaikka koneella tai katson taas sinkku elämää. eilenä katsoin taas sinkku elämää.
olen kohta viidennessä kaudessa.
mutta. nyt alan maksamaan laskuja, siivoamaan, ja pakkaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.