IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

eilenä mun sisko soitti aamulla että haluanko mennä sen kanssa hesaan viettämään päivää ja olisin sen luona yötä.
sanoin että kyllä se käy :D tuli kauhea äkki lähtö. pakkasin vaan mukaan lompakon, lääkkeet ja puhelimen. kysyin ohjaajilta että voinko mennä niin se kävi. hesassa käytiin yhdessä kasvi museossa, sealifessa, manhattanilla syömässä, kahvilla..syötiin ihanat suklaa muffinsit. ja sitten käutiin forumissa shoppailemassa. rahaa meni jotain sata euroa mutta ei se mitään. piti shoppailla vähän kun oltiin helsingissä. käytiin jopa muumi kaupassa ja sieltä ostin muumi kangas laukun. sitten ostin yhdestä liikkeestä uudet aurinkolasit, parit korvikset glitteristä, puoleen hintaan, ja sitten yhdestä pikku liikkeestä löysin punaisen mekon kympillä ja mininahka hameen.
ostin myös tuliaisia parhaalle kaverille ja poikaystävälle. ostin sea lifestä pienet pehmolelut niille. palasin hetki sitten taas tänne. tulin bussilla takaisin. piti lähteä aikaisin koska siskolla on tänään työ päivä.
mutta. oli mukavaa :) hieman väsyttää mutta hyvä mieli.
kohta pitää mennä jakamaan lääkkeet dosettiin. söin jo aamupalaa siskon luona. kohta aijon juoda vähän teetä. tekee kauheasti mieli.
kun olen syönyt ruoan, niin sen jälkeen pitää mennä kylille asioille. pitää käydä kaupassa, postissa ja apteekissa. ompelu ryhmä on taas tänään iltapäivällä. illalla menen lenkille. en jaksa nyt kuntosalia. heitän sen puolen tunnin lenkin. mutta. hyvä fiilis tällä hetkellä. ja oli kiva shoppailla :) ja oli kiva viettää siskon kanssa aikaa. sitä näkee niin harvoin. sisko sanoi että mennään taas joskus uudestaan hesaan. sanoin että joo :) nukuin siskon sohvalla viime yön. en ensin meinannut saada unta mutta nukahdin onneksi.
näin ekaa kertaa siskon uuden kämpän. se oli kivan näköinen.
bussi pysäkille ei ollut pitkä matka. mun jalat on ihan kipeät kun pyörittiin hesassa. ja ala selkä on vähän kipeä. mutta. no. kyllä ne paranee. :) pitää vähän venytellä. ja lenkki tekee varmasti hyvää.
tänään tulee taas salkkarit ne jää kesä tauolle kohta. torstaina tulee vika jakso. jää taas varmasti jännään kohtaan.
lemmen viemää näkee myös tänään. tuntuu oudolta että nyt on maanantai. eilinen päivä tuntui ihan lauantailta.
tänään varmaan uni tulee nopeasti kun ottaa noi iltalääkkeet.
mun pitää hakea apteekista rauhottavia lisää.
ja postista haen sen seksiasun. toivottavasti se asu menee mun päälle. toivon ettei se ole kamalan iso. otin kyllä koon s/m.
kyllä se on varmaan sopiva. ja rahaa menee taas tänään 41 euroo :D ja mun pitää myös maksaa toi hammaslääkäri lasku mitä en ole vielä maksanut. taas menee rahaa kaikkeen. mutta no. nyt on kesä niin tulee enemmän menoja. rahaa tulee sitten taas ensi kuussa. pärjään kyllä tämän kuun vaikka mun ei pitänyt shoppailla. mutta kun oltiin hesassa niin täytyi shoppailla. nyt on taas kaikkea kivaa.
se punainen mekko minkä ostin, niin ajattelin sen laittaa niihin kaverin pippaloihin. sen kanssa sopii hyvin joku nahkatakki.
se mekko maksoi vaan 10 euroa. ja se mininahka hame maksoi 16 euroa. se peittää juuri ja juuri mun perseen. mutta on hyvännäköinen. poikaystävä varmasti tykkää.
aijon kohta maksaa ton hammalääkäri laskun. kivat 61 euroo.
maksan sen niin saa sen pois alta. eilenä oli erä päivä.
onneksi ulkona on kiva ilma. eikä sada vettä. kiva mennä lenkille illalla. ai niin mun piti keittää sitä teetä. ruokana meillä on tänään pastaa ja puuroa. ihan hyvät ruoat. maistuu varmasti. syöminen meni hyvin siellä reissussa. vaikka vähän jännitti. tein niin kun syötiin manhattanilla niin söin vatsan vaan täyteen. en jaksanut syödä koko annosta. syötiin siskon kanssa possun lihaa ja ranskalaisia. oli kyllä hyvää. sitten taas jaksettiin sen jälkeen liikkua.
eilenä tuli juotua neljä kuppia teetä. käytiin välillä jossain kahvilassa.
onneksi oli eilenä hyvä ilma kävellä :)
vähän oli kova tuuli. se muumi kauppa oli kyllä hauska. se kangas kassi oli hieno minkä ostin. se on kiva kesä laukku. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.