IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

pitää taas siivota. :PTorstai 11.06.2015 08:10

se olisi torstai. tänään pitää siivota. aloitan siivoamaan kun olen kirjoittanut tämän blogin. mulla on taas vatsa kipeä :( en tiedä vielä menenkö lomille. no se selviää sitten huomenna.
ehkä mun vatsa on silloin parempi. eilenä meillä oli kokki ryhmä aamulla. tuli hyvää pizzaa. se oli viimeinen kokki ryhmä. jatkuu sitten syksyllä toi ryhmä. paja tunnilla meillä oli levy raati siellä soi vaan yksi hyvä biisi. jari sillanpään sinä ansaitset kultaa. se on ihana biisi. se biisi voitti. sai eniten pisteitä. kävin eilenä pitkällä lenkillä. piti vähän tuulettaa päätä kun oli niin kireä olo. sen lenkin jälkeen menin suihkuun. kaveri tuli taas mun luo kylään ja katsottiin lemmen viemää.
tänään pitää katsoa salkkarit. viimeinen jakso ennen kun jää tauolle. se jää varmasti taas jännään kohtaan.
aijon mennä taas illalla lenkille. ruoan jälkeen. jos liikunta auttaisi vähän näihin vatsa kipuihin. aion syödä vähän puuroa tuossa illalla.
tänään on toiminta tunti iltapäivällä. en tiedä että mitä tehdään.
se selviää sitten. tänään voisi siivota samalla roskis kaapin. viedä roskat ja siivota se kaappi. jos olen täällä viikonlopun niin aijon viedä matot ulos. meidän pitää tehdä täällä nää juhannus siivoukset. ennen juhannusta. aijon tehdä osan tänään kun on aikaa.
poikaystävällä alkaa huomenna parin viikon loma. nähdään nyt varmaan vähän enemmän. eikä aina vaan viikonloppuisin.
tänään ajattelin pestä pyykkiä. en kerennyt tiistaina pesemään.
pesen tuossa aamu päivästä. musta vähän tuntuu että toi pesukone on varattu nyt aamulla. ohjaajat pesee varmaan noita asukkaiden lakanoita. jos menen lomille huomenna niin päätin etten varmaan aijo juoda tällä kertaa. mulla on vähän vielä kireä olo ja jos juon niin tulee sen jälkeen vielä huonompi olo. katsoo jos tuossa juhannuksena silloin joisi. varmaan mun mieli on silloin vähän parempi eikä ole tukalaa oloa. nyt vähän tuntuu siltä. mutta no. menen lenkille taas niin olo vähän paranee. liikunta onneksi vähän auttaa. tänään voisi käydä kaupassa ruoan jälkeen. samalla vien dvd:t kirjastoon. mitkä olen lainannut.
paras kaverikin lähtee lomille. nähdään sitten taas sunnuntaina.
se lähtee mökille porukoiden kanssa. mun toinen kaveri jää tänne. jos mäkin olen täällä niin en ole onneksi yksin.
menen tänään illalla taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää.
ruoka on maistunut ja syöminen on mennyt hyvin. ei mitään ongelmaa. herkuttelen taas viikonloppuna jos mun vatsa on silloin vähän parempi. suklaata aijon syödä taas. ja viikonloppu juoma on vaan limu. tai kivennäisvesi. laitan musaa soimaan kun alan siivoamaan. on kivempi siivota kun musa soi.
ajattelin katsoa tänään taas sinkku elämää. eilenä en katsonut.
voisi vaikka tässä aamulla vähän katsoa ennen kun menen syömään. ja juoda teetä samalla. ai niin kun menen kauppaan tänään niin pitää ostaa yksi paketti teetä lisää.
onneksi siellä paistaa ainakin nyt aurinko niin on kiva kävellä tuolla ulkona. eilenä ei onneksi satanut vettä kun olin lenkillä.
ja tuskin tänään sataa illalla. pitää käydä taas pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on tilillä rahaa. pärjään varmaan tämän kuun loppuun asti. rahaa pitäisi tulla vielä tässä kuussa. vähän yli sata euroa. saa maksettua sen yhden ikävän laskun. odotan taas innolla hammaslääkäri laskua. kun kävin viimeksi viikko sitten.
kiva jos se on sitten melkein taas sata euroa. tai alle.
mulla on onneksi noita säästöjä niin sieltä voi ottaa sitten rahaa jos tulee tukala tilanne. saa maksettua noi ikävät hammaslääkäri laskut.
elokuun lopulla sitten taas hammaslääkäriin. ja taas tulee lasku sieltä. mutta. nyt en mieti noita hammaslääkäri juttuja. ne on sitten vasta syksyllä. nyt aijon vaan keskittyä kesään. ja nauttia.
kesä on vasta alussa. kohta pitää mennä aamupalalle ja ottaa aamulääkkeet. onneksi nyt tänä aamuna ei ole kamalan kiire siivota. hyvin kerkeää siivota ennen ruokaa.
ja juomaan teetä. ihan ok päivä tänään tiedossa. on vähän ohjelmaa. tää päivä menee varmaan äkkiä. huomenna on sitten taas perjantai. ja mä toivon että mun vatsa on silloin parempi niin voi mennä lomille. mutta jos ei ole parempi niin sitten olen täällä. ja katsoo sitten juhannuksena jos voisi silloin mennä lomille. uskon että mun maha on silloin jo parempi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.