IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lomille :)Perjantai 12.06.2015 08:55

se olisi perjantai :) olen menossa poikaystävän luokse.
maha on vähän parempi. kiva lähteä lomille. poikaystävä tulee hakemaan mut varmaan moottoripyörällä.
aijon ehkä juoda viikonloppuna. pitää vähän vielä miettiä.
eilenä oli siivouspäivä. sain tehtyä vähän juhannus siivouksia. sulatin pakastimen, pesin jääkaapin, imuroin hellan ja jääkaapin takaa..enää olisi ikkunoiden pesu ja matot pitää viedä ulos.
teen ne ensi viikolla. ennen juhannusta. eilenä meillä oli toimintatunti. pelattiin mölkkyä. paras kaveri voitti. kävin eilenä myös kaupassa.
ja kirjastossa. ja katsonut vähän sinkku elämää.
muuten olo on ollut ihan hyvä. ei ole enään niin kireä olo.
animea en ole nyt katsonut. voisi vaikka viikonloppuna katsoa vaikka.
kun on aikaa. pitää käydä tänään suihkussa. en käynyt eilenä.
pitää myös pakata. pitää ottaa se seksiasu mukaan. poikaystävä saa yllättyä ;) varmasti tykkää. käydään varmaan taas kaupassa.
pitää ostaa ruokaa. ja mä haluan kivennäisvettä. ja syön sitten ruokaa kun on nälkä. nyt on vähän semmoinen olo että ruoka ei oikeen maistu.
syön vähän. mutta en kamalasti. ei jotenkin nyt pysty.
voi olla että haluan olla taas nälässä. välillä on näin.
nyt ei ole naisten ryhmää. se on kesä tauolla. jatkuu sitten taas syksyllä. ajattelin tänään käydä tokmannilla. ruoan jälkeen. kun on aikaa. poikaystävä hakee mut sitten illalla kun pääsee töistä. poikaystävällä alkaa nyt parin viikon loma. menee sitten taas heinäkuun alussa töihin. nyt me nähdään varmaan vähän enemmän kun sillä on loma. suunniteltiin että käydään moottoripyörällä jossakin. tehtäisiin reissu. saa nähdä minne mennään.
pitää laittaa kämppä kuntoon ennen kun lähtee. pitää tiskata taas.
mulla on kiva kahvi kuppi vuori taas.
saa nähdä paljon menee rahaa nyt viikonloppuna. varmaan jonkin verran kun käydään kaupassa. kyllä mä varmaan juon. pari siideriä.
päärynä siideriä on pakko saada. juon sitten huomenna illalla.
pitää muistaa ettei ota iltalääkkeitä. tai aamu lääkkeitä kun juo.
saa sitten nähdä millainen olo on sitten sunnuntaina. ei varmaan hyvä mutta ei voi mitään. mun oma vika sitten jos tulee huono olo.
en varmaan nyt syö suklaata. ei oikeen maistu.
ehkä syön sitä sitten myöhemmin. jos maistuu.
en varmaan pysty syömään aamupalaa. sanon ohjaajille että nyt ei oikeen maistu. kyllä ne varmaan ymmärtää.
koitan sitten syödä vähän ruokaa kun on ruoka aika.
kiva taas tää syömishäiriö. mutta. ei voi mitään. nyt on vaikeaa mutta kyllä tää syöminen alkaa sitten jossain vaiheessa sujumaan.
jos haluan olla taas nälässä niin olen nälässä. mulla ei ole nyt ollut vähään aikaan tätä että haluan olla nälässä.
koitan juoda vähän teetä vaikka tässä aamulla. ostin eilenä kaupasta vihreää mandariini teetä. se on tosi hyvää. ajattelin juoda sitä. nyt on taas teetä eikä lopu heti kesken.
ulkona on aika sateinen ilma. saa nähdä sataako illalla. jos sataa niin poikaystävä hakee mut varmaan sitten autolla. mutta. sen näkee illalla. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä pistän päälle. ajattelin mennä ehkä tänään pajalle taas kuluttamaan aikaa. ja sen jälkeen käyn tokmannilla. ai niin. uusin ore monogatari jakso pitää katsoa tänään. en muistanut katsoa sitä eilenä.
eilenä tuli se jakso. salkkarit jäi taas tosi jännään kohtaan. yllätyin että lari oli sen iljan isä. ja että akilla on tytär. nyt sitten odotellaan syksyä että salkkarit jatkuu. näyttääköhän ne sitten kesän aikana noita vanhoja jaksoja? voisi niitä vaikka taas katsoa.
onneksi lemmen viemää ei ole millään kesä tauolla. tulee joka päivä.
ai niin pitää katsoa viikonloppuna telkasta american idolia. en muistanut viimeksi katsoa. unohdin. onneksi poikaystävällä on tv niin pystyy katsomaan noita ohjelmia. makaan aina sen sängyllä ja katson telkkaa. poikaystävällä on iso sänky. isompi kun mulla.
mutta no. olen ihan tyytyväinen tohon mun sänkyyn. se on 120 cm leveä. hyvin mahtuu nukkumaan. se mun sänky maksoi jotain 500 euroo kun silloin ostin sen. kallis mutta hyvä sänky.
kestää monta vuotta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.