IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

loma meni hyvin :)Maanantai 22.06.2015 07:27

nyt jaksan taas kirjoittaa blogia. eilenä olin niin väsynyt että meinasin nukkua koko päivän. en jaksanut olla koneella. mutta nyt taas jaksaa ja tää aamu on lähtenyt hyvin käyntiin :) olen nyt paljon pirteämpi mitä eilenä. viikonloppuna tuli syötyä 2 suklaa levyä ja sipsi pussi.
eli pitää alkaa nyt taas hulluna lenkkeilemään tällä viikolla. aijon mennä tänään lenkille. joko päivällä tai illalla. en vielä tiedä.
katsoin putkeen tabletilla tuon californication seitsemännen kauden
viikonloppuna. oli hyvä kausi. odotan että kahdeksas kausi tulee. sitten aloitin katsomaan girls sarjan kolmatta kautta. ajattelin senkin katsoa uudelleen. tänään olisi ohjelmassa myös ompelu ryhmä. iltapäivällä.
tänään taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. ja uskon että en joudu ihan vielä hakemaan lääkkeitä. saa nähdä miten tämä viikko sitten menee. musta vähän tuntuu että huonosti mutta katsotaan.
tuskin joudun ottamaan mitää rauhottavia. tai no. ei sitä koskaan tiedä. toivon ettei joudu ottamaan. itkemisellä saan aina pahan olon purettua pois. itkeminen helpottaa tosi paljon mun oloa.
en ole taas itkenyt vähään aikaan. mutta. kyllä se vielä sieltä tulee.
en ihmettele yhtään. kuitenkin yritän olla positiivinen.
mutta jos tulee huono olo ja ei jaksa niin sitten ei jaksa.
sitten kun siitä on taas selvitty niin elämä on taas ihanaa.
oli kyllä mukava viikonloppu poikaystävän luona <3 poikaystävä tykkäsi kovasti siitä koulutyttö puvusta. itsekin olin tyytyväinen.
ensi kuussa sitten tilaukseen uusi asu. kohta taas vaihtuu kuu niin pystyy ostamaan kun rahat taas tulee.
pitää alkaa katsomaan ja miettimään mikä se olisi tällä kertaa.
pitää vähän kysellä poikaystävältä että mistä se tykkäisi. sille varmaan kelpaa kaikki. en ihmettele yhtään.
saa nähdä koska pääsisi taas kuntosalille. aijon jatkaa sitä syksyllä taas. niin on jotain ohjelmaa. onneksi voi sentään kuntosalin sijaan lenkkeillä. tulee edes jotain liikuntaa. nyt en aijo taas herkutella viikkoon. viikonloppuna tuli syötyä ihan kaikkea ja liikaa. poikaystävä tyrkytti mulle toista suklaa levyä ja mä söin sitten senkin :D on se mun poikaystävä taas ihana. koittaa lihottaa mut. no ei nyt sentään. mä vaan rakastan suklaata tosi paljon.
se on yksi mun pahe ja toinen mun pahe on siideri tai lonkero.
niistä en koskaan luovu <3 en luovu etenkään rekorderlig mansikkalime siideristä. se on parasta siideriä mutta kallista. toinen juoma mistä pidän kovasti on karpalo lonkero. ajattelin niitä juoda sitten kaverin pippaloissa. nams.
kohta voisi juoda taas vihreää teetä. join vaan yhden tee kupillisen viikonloppuna. tänään mulla menee varmaan sitten taas kolme kuppia vihreää teetä. en yhtään ihmettele.
pitää kohta taas käydä pankin sivuilla katsomassa raha tilanne. huomenna tai tänään pitiäisi tulla se vähän yli sata euroa.
saa maksettua pari laskua taas. sitten on tämän kuun kaikki laskut maksettu. tänään tai huomenna ajattelin pestä sitä pyykkiä. mulla on kiva pyykki vuori. toivottavasti kone on vaan vapaa.
ajattelin käydä varmaan kaupassa tänään. toivottavasti ei sada vaan vettä. en omista vieläkään mitään sateen varjoa. pitäisi edelleen hankkia. ajattelin nyt tämän viikonlopun olla täällä. olen ollut nyt aika monta viikonloppua putkeen lomilla. mun kaveritkin on täällä viikonlopun ja poikaystävä tulee varmasti käymään. pitää katsoa jos vaikka taas hakisi koti pizzasta pizzat.
ja kävisi kaverin kanssa lenkillä viikonloppuna. illat sitten vietän parhaan kaverin luona. ihan kiva viikonloppu tiedossa.
vaikka olen nyt täällä. jaksaa sitten mennä lomille taas ensi viikolla.
aijon ottaa nyt vaan rennosti tämän viikon. käyn ryhmissä ja vietän aikaa kavereiden kanssa :) ihan mukava viikko tiedossa ellei mulle tule noita huonoja oloja. toivotaan ettei tulisi.
no onneksi mulla on noi rauhottavat ja jos tulee huono olo niin ohjaajien kanssa voi aina jutella. koitan nyt käydä paljon lenkillä niin mun pää ja ajatukset saa sitten raitista ilmaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.