IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

perjantai :3Perjantai 10.07.2015 08:31

perjantai. en ole menossa vielä lomille. katsoo jos huomenna vaikka menisi. eilenä oli ihan mukava päivä. kävin psykologin luona.
juteltiin mitä mulle kuuluu, alkoholin käytöstä, poikaystävästä,
harrastuksista, kavereista.. kaikenlaista. oli mukava juttu tuokio.
sitten me toivottettiin hyvät jatkot. ei enää nähdä. ensi kerralla näen sitten sen uuden psykologin. mulla on aika 14 päivä elokuuta.
perjantaina kello yksi. onneksi sinne on vielä yli kuukausi.
meillä oli eilenä toiminta tunti. pelattiin mölkkyä pihalla.
en voittanut. tulin toiseksi. mutta oli ihan kiva pelata.
eilenä katsoin tosi paljon animea. löysin taas pari uutta sarjaa mitä alan katsomaan. nyt ei katsominen lopu kesken. ajattelin tänään taas katsoa jotain sarjaa. ajattelin mennä lenkille tänään illalla.
ruoan jälkeen. eilenä en käynyt koska luulin että ukkonen tulee.
olin taas eilenä kaverin luona katsomassa lemmen viemää.
näemme varmaan taas tänään kun en ole vielä menossa lomille. näen tänään myös parasta kaveria.
ihan mukava päivä tänään tiedossa. on jotain tekemistä.
kiva kun aurinko paistaa. olen syönyt hyvin. ruoka on maistunut.
tajusin eilenä että mun pitää hakea lisää apteekista noita rauhottavia. mun oma ohjaaja sanoi mulle siitä jokin aikaa sitten. en vaan ole muistanut hakea. en ole syönyt nyt rauhottavia aikoihin.
mikä on hyvä juttu. mulla on ollut nyt hyvä kausi. tajusin etten ole itkenyt taas vähään aikaan. saa nähdä koska taas sitten itken.
varmaan taas kohta. mulla ei ole myöskään ollut vähään aikaan noita psykoottisia kohtauksia. mikä on vaan hyvä.
mutta niitä tulee kyllä vielä tulevaisuudessa. siitä olen varma. nyt vaan nautin siitä että mulla menee hyvin tällä hetkellä.
elän päivän kerrallaan. kohta pitää ottaa taas aamulääkkeet. ja on aamupala. alkaa olla taas nälkä. ensi kuussa mulla on semmoiset verikokeet, etten saa aamulla syödä tai juoda. sitten mulla on myös toi sydän filmi. ne ottaa myös sen. onneksi sinne on vielä aikaa.
olin vasta hetki sitten verikokeissa. muistin eilenä sanoa psykologille että uusii tuon leponex lääkkeen. saan sitä sitten taas kun alkaa loppumaan. mutta nyt ei ainakaan heti lopu.
ja on taas myös noita e-pillereitä.
mulla ei ole nyt aamulla mitään ohjelmaa. yleensä meillä on ollut perjantai aamuisin toi naisten ryhmä, mutta se on nyt kesä tauolla.
jatkuu syksyllä. olen varmaan koneella tämän aamun. paja olisi taas yhden aikaan ja se on vapaaehtoinen. sinne ei ole pakko mennä. en tiedä vielä että menenkö. fiiliksen mukaan.
jos lähden lomille huomenna, niin ajattelin juoda pari siideriä taas. mun tekee taas kauheasti mieli. johtuu varmaan siitä kun on niin lämmin. no katsoo sen sitten huomenna. pitää ostaa myös suklaata ja ehkä sipsiä. herkuttelen taas viikonloppuna.
olen menossa varmaan taas poikaystävän luokse. poikaystävä ei mennyt tänään töihin koska sillä on selkä kipeänä.
sanoin sille että sen pitää nyt vaan levätä eikä tehdä mitään äkki liikkeitä. pitää taas maksaa noita laskuja. sain eilenä taas uuden laskun. onneksi tässä kuussa tulee vielä rahaa. niin saa senkin maksettua. mulle pitäisi tulla rahaa tuossa 23 päivä tätä kuuta. saan sen vähän yli sata euroa. onneksi mun rahat on aina riittänyt noihin. laskuihin. ja on jäänyt sen jälkeen käyttö rahaa.
onneksi mun raha asiat on hyvin. ja että saan kelalta sitä rahaa.
kannattaa olla hullu. saa rahaa helposti.
toivoisin etten olisi sairas mutta mulla on tämmöine elämä. ja olen hyväksynyt sen. päivä kerrallaan eletään. onneksi mulla on rakkaat kaverit ja poikaystävä. niiden avulla jaksan päivästä toiseen.
kuulen ja näen niitä joka päivä. se on ihan hyvä että on ni ohjaajat niin niiltä voi aina kysyä jotain jos on jokin ongelma. ja niiden kanssa pystyy juttelemaan jos tarvii.
ne saa yölläkin kiinni jos tulee jokin hätä.
pitää vaan soittaa niille. pitää taas kohta tiskata. on taas kertynyt kahvi kuppi vuori. pitää sitten laittaa taas kämppä kuntoon huomenna jos menen lomille. on sitten taas siistiä.
kun palaa takaisin. pitää käydä taas pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on tällä hetkellä sitä rahaa. en ole muutamaan päivään käynyt katsomassa. siellä on varmasti ihan kivasti vielä. aijon seuraavaksi hankkia moottoripyörä takin ja blu ray soittimen.
toi edellinen dvd soitin tekee jo kuolemaa. aijon ottaa mun säästöistä rahaa niin pystyn hankkimaan noi jutut. varmaan käydään poikaystävän kanssa katsomassa sitä takkia.
varmaan siihen menee ainakin se sata euroa tai enemmän. no otan säästöistä sen pari sataa niin sen pitäisi riitää siihen takkiin. ja blu ray soitin varmaan maksaa sen alle sata euroa. pitää katsoa että minkä hintaisen hankkii. onhan tässä vielä aikaa miettiä ja ihmetellä.
varmaan tuossa ensi kuussa sitten hankin ne. tai voi olla että tässäkin kuussa. sen näkee sitten. se takki on varmasti hieno minkä sitten hankin. eikä tule helposti kylmä kun on moottoripyörän kyydissä. ja jos kaatuu niin se takki suojaa jotenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.