IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

poikaystävän luona :)Lauantai 11.07.2015 12:15

lähdin sittenkin lomille jo eilenä. olen poikaystävän luona.
porukat toi mut tänne niin poikaystävän ei tarvinut hakea mua töitten jälkeen. heräsin noin puolituntia sitten. söin ruisleipää äsken.
nyt ajattelin kirjoittaa blogia. eilenä olin aika paljon koneella.
katsoin taas tabletilla noita sarjoja. aijon tänään taas katsoa. animeakin katsoin eilenä. pitää tänään taas katsoa.
kävin eilenä kaupassa. rahaa meni jotain 33 euroa. ostin ruokaa ja siideriä. poikaystävälle ostin yllätykseksi six packin päärynä siideriä ja suklaa donitsin. poikaystävä tykkäsi. ja poikasytävä oli ostanut mullekkin suklaata. ihana mies :)
sain eilenä maksettua taas laskuja. tilillä on kivasti rahaa vielä. selviän tämän kuun. eilenä en syönyt paljon mitään. oli taas se olen nälässä päivä. eli näännytin itseäni. sitä mulla ei ole ollut pitkään aikaan. paitsi eilenä. tänään yritän syödä vähän enemmän. ostin mikro ruokaa ja kana hampurilaisen. kana hampurilaisen syön huomenna.
ostin itselle tosiaan yhden karpalo lonkeron ja pari rekorderlig sidukkaa. juon ne tänään illalla. ajattelin valvoa tänään. eilenä olin niin väsynyt niin menin jo kahdeksan jälkeen nukkumaan.
nukuin aika monta tuntia. saa nähdä tuleeko tänään nukuttua taas päikkärit. voi olla mahdollista. en yhtään ihmettele.
nukun aina tosi paljon. mutta. muuten on hyvä fiilis tänään. mukavaa olla taas lomilla. onkohan tää nyt kuudes viikonloppu putkeen kun olen lomilla. ohjaajat ei ole vielä valittanut siitä. mutta kyllä n ihan varmasti alkaa jossain vaiheessa valittamaan.
no katsoo jos vaikka seuraavan viikonlopun olisi vaikka sitten siellä.
ellen halua taas lomille. mun kaverit ei lähtenyt lomille.
näen taas parasta kaveria sunnuntaina. illalla.
käydään varmaan poikaystävän kanssa tänään taas kaupassa. mä haluasin kovasti sipsii. pitää katsoa jos vaikka ostaisi.
ranch sipsejä mun tekee taas mieli. ostin eilenä tosin tuc suola keksejä mutta mun vaan tekee mieli enemmän sipsii.
otin mun koulutyttö asun mukaan. laitan sen päälle kun harrastetaan seksiä poikaystävän kanssa.
alushousuja en aijo laittaa päälle. ne olisi hieman tiellä.
pitää katsoa mitä ruokaa tehdään tänään. jotain helppoa ja nopeaa. syön sitten hyvin taas kun alan juomaan tuossa illalla. en viitsi juoda tyhjään mahaan. juon nyt tällä hetkellä mansikka limua. poikaystävä oli ostanut. tosi hyvää. maistuu vähän siideriltä.
pitää taas katsoa noi uudet anime sarjat mitä oli tullut anime ultimaan taas eilenä. hyvä vaan että alkaa taas noi uudet sarjat :) on jotain katsottavaa sitten taas. katsoin eilenä lemmen viemää tuolla mun tabletilla. ihan kiva oli sillä katsoa se. mulla on toi dna matka tv. se on tosi hyvä. pystyy tallentamaan ohjelmia.
ja voi katsoa ne myöhemmin. huomenna tulee toi the affair sarja taas. pitää laittaa se jakso tallennukseen. katson sen sitten ensi viikolla kun kerkeän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.