IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

toiminta tunti tänään.Keskiviikko 15.07.2015 08:33

keskiviikko. tänään olisi vaan ohjelmassa toiminta tunti. se on kahdelta iltapäivällä. saa nähdä mitä tehdään. paja meillä on vasta huomenna. ollaan menossa illalla teatteriin. huomenna. ohjaajat on varannut meille liput. en jaksanut eilenä mennä seppälään.
mutta aijon käydä tällä viikolla siellä vielä. katsomassa niitä housuja.
jos niitä on vielä. eilenä katsoin ainakin 5 tuntia putkeen tabletilla sitä "orange is new black" sarjaa. olen jäänyt siihen koukkuun. tosi hyvä. aijon taas tänään ehkä katsoa sitä. eilenä meillä oli liikunta tunti. kävelin parhaan kaverin kanssa. juteltiin niitä näitä.
illalla mun toinen kaveri tuli taas kylään. skypetin eilenä poikaystävän kanssa ja menin illalla vielä parhaan kaverin luokse. katsottiin telkkaa. ja illalla menin jo yhdeksän aikaan nukkumaan.
ihan mukava päivä. tästäkin päivästä tulee varmasti mukava.
onneksi aamulla ei ole mitään ohjelmaa. voi ottaa rennosti.
sain eilenä pestyä pyykit. pesin jopa lakanat. nyt niitäkään ei tarvi pestä viikkoon. nyt mulla on taas kahvia. me asukkaat saadaan pari pakettia aina kahvia kuukaudessa. ohjaajat antaa ne.
nyt en saa enää kahvi pakettia tässä kuussa. jos kahvi loppuu tämän kuukauden aikana niin sitten pitää itse ostaa.
me saadaan kulta katriina kahvia. se on paras. se on hyvä ettei me saada mitään halpaa kahvia mikä maistuu pahalta. kunnon kahvia saadaan. eilenä join vaan yhden kupin teetä. tänään aijon juoda vähän enemmän. kohta voisi taas vaikka keittää. aamupala on taas puolen tunnin päästä. pitää tiskata. mulla on kiva tiski vuori.
tiskaan kun olen kirjoittanut tämän.
pitää kaivaa taas vaate kaappia ja katsoa mitä puen tänään päälle.
tässä on vielä sopivasti aikaa katsoa. ennen toiminta tuntia.
alkaa olla kohta taas nälkä. no kohta pääsee aamupalalle. syön ruisleipää. kahvia join taas äsken. herättää onneksi. aamu lähtenyt hyvn käyntiin. ajattelin mennä taas illalla lenkille. ellei sada vettä. sen näkee sitten. toivottavasti ei sada.
aijon heittää sen puolen tunnin lenkin taas. kävelen ripeää vauhtia.
sitten suihkuun lenkin jälkeen ja katsomaan lemmen viemää.
emmerdale sarjaa ei tule tällä viikolla. ihan tyhmää. toivottavasti se tulee taas ensi viikolla. on jotain katsottavaa edes. onneksi sentään tulee kakkoselta toi uusi päivä sarjan vanhat jaksot. niitä on ihan kiva katsoa. onneksi telkasta tulee edes jotain.
mitä katsoa. animea pitäisi myös katsoa. ei ole nyt huvittanut. mutta kyllä mä innostun taas katsomaan sitä jossain vaiheessa.
se on varma. aijon tällä viikolla katsoa ne uudet jaksot uusista sarjoista mitä tulee tällä viikolla. sitten on taas vähän katsottavaa.
mangaa en ole lukenut vähään aikaan. pitäsi taas tabletilla lukea.
jotain sarjaa. mulla on muutama manga sarja kesken.
luen sitten taas kun innostun. muuten on hyvä fiilis tänään.
aijon nauttia tästä päivästä. näkee kavereita. ja katson taas tabletilla sitä yhtä sarjaa. olen varmaan nyt tämän aamun ainakin koneella. huvittaa nyt olla. ruokakin maistuu varmasti taas tänään. toivottavasti on jotain hyvää ruokaa tänään. syön niin jaksan sitten taas tämän päivän. eilenä mä söin vähän huonosti. veren paineetkin oli aika alhaalla ja mua vähän väliä pyörrytti.
välillä mulla on noin. mutten en ole ainakaan vielä onneksi pyörtynyt. pitää nyt vaan syödä hyvin. niin ei ala huimata.
pitäisi taas käydä pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on nyt rahaa. varmasti ihan sopivasti. selviää tämän kuun.
ja on hiukan shoppailu rahaa. pystyy ostamaan jotain kivaa.
toivon että ne farkut on hyvät mitä käyn tällä viikolla katsomassa seppälässä. käyn huomenna tai yli huomenna katsomassa niitä. tänään en jaksa. menen vaan sinne toiminta tunnille.
ja tulen sen jälkeen takasin tänne. en aijo käydä missään muualla tänään. paitsi siellä lenkillä illalla.
eilenä mä olin aamulla vähän sekaisin. luulin että olin taas aamulla ottanut vahingossa iltalääkkeet. kysyin ohjaajalta että otinko varmasti sen aamu lääkkeen? ohjaaja tarkisti ja sanoi että olin ottanut aamu lääkkeen. mikä oli hyvä juttu. mulla on pari kertaa joskus käynyt että illalla olen ottanut aamulääkkeen vahingossa.
onneksi se ei ole vaarallista. joskus vaan käy noin.
mutta ei aina onneksi sentään. mun oma ohjaaja on nyt lomalla neljä viikkoa. sillä alkoi loma eilenä. onneksi useat ohjaajat on täällä ihan mukavia. joskus ne voi olla ärsyttäviä. mutta ei onneksi aina. niiltä voi aina kysyä neuvoa jos on jokin ongelma.
ihan hyvä että niitä on täällä. ja ne saa yölläkin kiinni jos on joku hätä. ja ne huolehtii meidän asioista. ja on tukena.
tää on hyvä hoito paikka missä asun. on oma kämppä ja kaverit asuu ihan naapurissa. onneksi en ole yksin. mulla on ihanat kaverit. ne on tosi tärkeitä mulle. etenkin mun paras kaveri. jonka olen tuntenut jo vuosia. näemme joka päivä. paisti silloin kun ollaan lomilla. paras kaveri lähtee tänä viikonloppuna lomille. mäkin varmaan menen lomille. ajattelin mennä ehkä kotiin. pitää vielä vähän miettiä. mutta kyllä se selviää sitten. mutta nyt menen aamupalalle. ja keitän kohta teetä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.