IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ahdistus ja lääkkeet.Torstai 16.07.2015 08:25

kohta on taas viikonloppu. en vieläkään tiedä että menenkö lomille. voisi ihan hyvä olla vaikka täällä viikonloppu. lepäisi niin jaksaisi sitten taas myöhemmin lomailla. mä elän nyt vaan päivän kerrallaan.
eilenä oli ihan mukava päivä. katsoin taas tabletilla sarjoja ja leffoja. toiminta tunnilla pelattiin mölkkyä. ja syötiin jätskiä.
en nähnyt eilenä mun toista kaveria. pitää laittaa sille viestiä tänään ja kysyä onko sillä kaikki hyvin. tänään illalla ollaan menossa sinne teatteriin. se alkaa seitsemältä. ollaan puoli seitsemältä lähdössä sinne. varmaan ihan hauska näytös. onneksi mun kaverit tulee myös sinne.
en kerkeä skypettää illalla poikasytävän kanssa kauaa.
sanoin sille eilenä etten kerkeä kauheasti juttelemaan.
tänään pitää katsoa noi uudet anime jaksot. mitkä on tullut tällä viikolla. on paljon katsottavaa koska nyt olen alkanut seuraamaan aika monta anime sarjaa. kohta pitää taas siivota. aloitan siivoamaan kun olen kirjoittanut blogin. kävi eilenä lenkillä. oli kamalan kuuma mutta mulla oli vesi pullo mukana. kannatti mennä lenkille. pääsi tuulettamaan päätä. mun pinna on ollut vähän kireä.
käyn ehkä tänäänkin lenkillä. jos jaksan.
muuten on ihan hyvä olo. ihan ok päivä taas tänään. aijon katsoa taas tabletilla yhtä leffaa minkä aloitin katsomaan. se on kesken. aijon varmaan tänään katsoa sen loppuun. se teatteri esitys kestää pari tuntia. saadaan ilta lääkkeet vähän myöhemmin mitä yleensä. ja iltapala. se esitys loppuu yhdeksältä.
toivottavasti ei sada vettä. se näytös on ulkona. pitää laittaa jotain lämpimää päälle jos tulee kylmä. ajattelin laittaa paksun hupparin,nahkatakin ja farkut. niillä sitten tarkenen illalla.
varmaan uni tulee nopeasti kun pääsee takaisin ja saa ilta lääkkeet.
aamupala on kohta taas. olen vähän pirteä kun join äsken taas kahvia. jaksaa siivota. kohta tulee taas rahaa. onneksi.
saa maksettua tuon yhden laskun. en ole vieläkään jaksanut mennä sinne seppälään katsomaan niitä housuja. menen sitten kun jaksan. ei ne heti häviä sieltä. kyllä ne kerkeää ostaa.
olen nyt katsonut aika tarkasti mihin mulla on mennyt tuota rahaa.
olen koittanut olla säästeliäs. en ole ostellut mitään turhia juttuja.
mikä on vaan hyvä. se on ihan hyvä välillä katsoa mihin menee sitä rahaa. etten tuhlaa ihan kaikkea. nuorempana mulla meni kaikki rahat johonkin turhaan. onneksi olen nyt oppinut tuon rahan käytön.
riittää joka kuukausi. shoppailen joskus. mikä on ihan hyvä välillä. jos löydän jotain kivaa. tänään maistuu varmasti taas ruoka. eilenä oli ihan hyvää ruokaa. koitan tänäänkin syödä taas hyvin. vaikka mulla on tää syömishäiriö niin pystyn onneksi syömään. tavoite on syödä maha täyteen. ja koitan ajatella niin että kun syön hyvin niin paino ei lähde laskemaan. ohjaajat sanoi mulle että jos mun paino tippuu rajusti, niin mulla alkaa noi ruoka istumiset. se tarkoittaa sitä että syön ruoan, ja juodun istumaan sen jälkeen puoli tuntia että se ruoka imeytyy kehoon. kerran istuin yhden vuoden joka päivä.
nyt en ole pariin vuoteen istunut. paino on pysynyt hallinnassa.
mikä on hyvä. ei ole lähtenyt tippumaan.
nyt mulla on onneksi taas aika hyvä kausi. ei ole ollut itkuisuutta tai ahdistusta. vielä. mutta kyllä nekin tulee sitten taas jossain vaiheessa. en ihmettele yhtään. sitten joutuu taas syömään rauhottavia ettei sekoa. onneksi on noi rauhottavat. kun syö yhden semmoisen niin mieli jotenkin onneksi pysähtyy eikä mielikuvitus laukkaa enää. ja alkaa väsyttämään. se on tosi vahva lääke.
onneksi on niitä. mä syön sen nimisiä rauhottavia kuin medipam 5 mg. hyvä lääke. en ole syönyt niitä taas vähään aikaan. mikä on vaan hyvä. mutta niitä on hyvä olla jos tulee oikeen huono olo.
yleensä iltaisin mulle tulee se huono olo. ei päivällä. mikä on vähän outoa. kai mä olen iltaisin väsynyt niin sitten tulee helposti se ahdistus. onneksi mun kaverit tukee mua jos mulla on vaikeaa. ja on ohjaajat jos tarvii vaikka jutella. en ole yksin onneksi.
ja mun kaverit ymmärtää mua koska niillä on aika samat ongelmat kun mulla. nekin sairastaa skitsofreniaa.
ja on sama lääkitys kun mulla. onneksi on toi lääkitys niin pystytään jotenkin elämään tätä elämää. melkein normaalia elämää.
ja olen hyväksynyt sen että joudun varmaan koko elämän syömään noita lääkkeitä. ollaan puhuttu tästä parhaan kaverin kanssa.
sekin sanoi että joutuu syömään lääkkeitä loppu elämänsä.
tämmöinen elämä meillä on. mutta olen silti aika onnellinen tällä hetkellä :) päivä kerrallaan eletään. kyllä tää tästä.
pitää aina elää täysillä silloin kun kaikki on hetken hyvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.