IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

aijon levätä viikonlopun.Perjantai 17.07.2015 08:31

perjantai. aijon olla tämän viikonlopun täällä. en ole menossa lomille.
ajattelin että nyt on hyvä vähän levähtää. olen nyt ollut 6 viikonloppua putkeen lomilla. pitää nyt olla täällä välillä.
poikaystävä tulee taas varmasti käymään viikonloppuna.
aijon pitää mun kaverillekkin seuraa tänä viikonloppuna koska sillä on ollut nyt vaikeaa. aijon olla sen tukena. en aijo jättää sitä yksin. kavereista täytyy pitää huolta. katsotaan taas lemmen viemää, juodaan teetä, jutellaan ja käydään lenkillä ellei sada.
oltiin eilen illalla siellä teatterissa. oli ihan hyvä esitys. kesti kaksi tuntia.
sitten kun sai iltalääkkeet niin nukahdin saman tien. nukuin viime yön sohvalla. nukahdin siihen. aamu yöllä menin sitten omaan sänkyyn nukkumaan. nyt mulla ei ole aamulla mitään ohjelmaa. rento aamu. kaupassa pitäisi käydä. käyn huomenna. tänään sataa vettä ja on ukkonen. pitää laittaa tabletti taas lataukseen. pystyy sillä sitten taas katsomaan ohjelmia. eilenä katsoin taas sitä vankila sarjaa ja yhden leffan loppuun. animea katsoin myös pari jaksoa. se monster musume anime on kyllä paras. vitsit mä nauroin kun katsoin toisen jakson.
odotan innolla kolmatta jaksoa. sitten katsoin myös tuon ore monogatari jakson. sekin oli hyvä. pitää katsoa viikonloppuna noi loput jaksot mitä on tullut tällä viikolla. en jaksanut eilenä enempää katsoa. pitää sanoa tänään ohjaajille etten ole menossa lomille tänä viikonloppuna. sanon vaan että aijon olla nyt täällä ja levätä.
jaksaa sitten lomailla seuraavina viikonloppuina.
pitää välillä pysähtyä ja olla vaan. ei sitä aina jaksa.
aijon ottaa rennosti tämän viikonlopun. vietän kaverin kanssa aikaa, poikaystävä tulee kylään, katsotaan leffaa, leikin tabletilla..olen koneella, nukun, valvon..ihan ok viikonloppu tiedossa.
en aijo murehtia nyt mistään. mutta koitan syödä. ruoka maistuu taas varmasti. pitää ostaa taas suklaata kun on viikonloppu.
mulla on jätskiä pakastimessa. mangum jäätelöä. voisi syödä vaikka tänään illalla samalla kun katsoo lemmen viemää.
en varmaan jaksa tällä viikolla enää mennä katsomaan niitä farkkuja seppälästä. katsoo sen vaikka sitten ensi viikolla.
jos jaksaa ja kerkiää. ei ne häviä sieltä heti.
muuten mulla on hyvä olo. onneksi ei ole kiire minnekkään.
tänään olisi paja tunti. se on vapaa ehtoinen. en ole varmaankaan menossa sinne. ei huvita. mielummin katson tabletilla jotain sarjaa sen sijasta. aamupala on kohta taas ja pitää ottaa aamulääkkeet.
ensi kuun alussa on taas verikokeet. tällä kertaa en saa syödä tai juoda. ja ne ottaa samalla tuon sydän filmin. siinä ei mene onneksi kauaa. pääsee saman tien pois sieltä.
saa nähdä mihin aikaa se on sitten. ohjaajat aina soittaa ja varaa noi labra ajat. ne voi olla joko aikaisin aamusta, tai myöhemmin päivällä. tai ihan koska vaan. se on välillä ärsyttävää jos ne on heti aikaisin aamulla. en tykkää yhtään. mutta onneksi noi verikokeet on vaan kerran kuussa. olen tottunut. ja mun kaverit on tottunut. nekin käy kerran kuussa verokokeissa koska niillä on sama lääkitys kun mulla. pitää taas kohta tiskata. kahvi kuppi vuori on kertynyt.
pitää myös pedata sänkykin. onneksi lakanoita ei tarvi heti pestä. mutta ensi viikolla sitten taas. pitäisi käydä tokmannilla. voisi viikonloppuna käydä. ihan huvin vuoksi. kuluttamassa aikaa siellä.
mä haluaisin ostaa lisää jotain mukeja. mistä voi juoda sitten teetä.
ja jotain tekisi mieli taas shoppailla. pitää nyt kysyä parhaalta kaverilta että koska pidettäisiin se shoppailu päivä.
aijotaan tehdä se vielä tänä kesänä. siitä tulee mukavaa. shoppaillaan koko päivä. varmasti löytyy sitten taas jotain kivaa :)
rahaa tulee taas ensi viikolla. yli sata euroa.
en ole varmaan menossa lenkille tänään. tai no pitää katsoa tuossa lounaan jälkeen jos vaikka kävisi. ellei ole kamala ilma.
eilenä en käynyt lenkillä. silloinkin satoi vaan vettä ja oli vähän ukkosta. mutta viikonloppuna pitäisi olla hyvät ilmat.
jos poikaystävä tulee huomenna käymään, niin mennään sitten sunnuntaina kaverin kanssa lenkille. pitää kysyä kaverilta tänään haluaako se silloin mennä mun kanssa lenkille.
kuntosali aukenee vasta elokuun alussa muistaakseen. alan sitten käymään siellä. nyt vaan käyn lenkillä sen sijasta. sinne on sitten kiva mennä taas kun se aukenee.
odotan innolla. :) toi lenkkeilykin on aika tehokasta. kun kävelee ripeää vauhtia sen puoli tuntia ainakin. ja tulee hyvä olo aina lenkin jälkeen. nautin siitä. ja se lievittää ahdistusta. en ole pitkään aikaan ollut ahdistunut. mikä on hyvä juttu. hyvin siis menee edelleen.
se on ihan hyvä olla täällä niin ei ainakaan tule juotua mitään siideriä ja lonkeroa. juominen on täällä kielletty.
se on hyvä välillä pitää vähän pari viikkoa taukoa. sitten on taas kiva juoda sen tauon jälkeen taas.
juon nyt vaan tänä viikonloppuna kivennäisvettä. sitä pitää ostaa taas kun menee seuraavan kerran kauppaan. limsaa en aijo nyt juoda. ei tee mieli. kivennäisvesi on parempi.
kohta voisi juoda taas teetä vaikka. kahvit olen jo juonut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.