IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

nyt alkaa taas jälleen uusi viikko. toivottavasti on hyvä viikko. positiivisin fiiliksen kanssa mennään. eilenä meinasin taas nukahtaa parhaan kaverin sohvalle. kun olin ottanut ilta lääkkeet niin heti sen jälkeen alkoi väsyttämään. nukuin aika hyvin viime yön. join taas kahvia niin nyt olen taas pirteä. eilenä oli ihan ok päivä. kirjoitin blogin, kävin kaverin kanssa lenkillä ja olin sen luona kylässä. juotiin teetä ja juteltiin siinä samalla. sitten katsoin pari tuntia sitä vankila sarjaa tabletilla ja skypetin poikaystävän kanssa. menin myös parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. katsottiin telkasta lapin poliisit ohjelmaa. tänään tulee taas emmerdale illalla. on sitten jotain katsottavaa illalla. ollaan parhaan kaverin kanssa odotettu että koska se taas jatkuu. tänään ajattelin mennä seppälään vähän shoppailemaan. tekee nyt mieli taas ostaa jotain kivaa. seppälässä on mun mielestä ihan kivoja vaatteita. aijon mennä sinne lounaan jälkeen. kerkeää hyvin käymään ennen ompelu ryhmää. meillä on ompelu ryhmä siinä puoli kahdelta. teen edelleen sitä kaulahuivia.
se kestää tunnin se ryhmä. tänään taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. mun ei tarvi ainakaan vielä hakea mitään lääkettä. riittää vielä. olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. aijon nyt nauttia tästä fiiliksestä. ukson että tää viikko menee varmasti ihan mukavasti.
lauantaina on ne häät. olen menossa sinne ja mun kaverit menee sen mun kaverin pippaloihin. sanoin kavereille että pitää hauskaa munkin puolesta. olisin itsekin halunnut mennä sinne mutta ajattelin mennä nyt sinne häihin kun sain oikein kutsun sinne.
ihan mukava mennä sinne. tiedän jo mitä laitan päälle sinne.
toivottavasti ei sada vettä. ne häät on ulkona yhdellä rannalla.
toivottavasti on silloin hyvä ilma.
tällä viikolla tulee rahaa taas. mikä on hyvä. saa maksettua tuon yhden laskun. rahaa pitäisi tulla 23 päivä.
sitten ei tässä kuussa tule enempää. mutta kohta vaihtuu taas kuu niin tulee sitten taas rahaa. onneksi kela on myöntänyt mulle ne rahat. se olisi aika perseestä jos en saisi rahaa. en pystyisi maksamaan laskuja. saan ihan kivasti rahaa joka kuukausi. riittää onneksi noihin laskuihin. teen aina niin että eka maksan laskut ja sitten katson paljon mulle jää vielä jäljelle. jää onneksi aina vähän shoppailu rahaa. mikä on kiva. pystyy joka kuukausi ostaa jotain pientä kivaa. tykkään tosi kovasti shoppailusta. se on aina piristävää. kun löytää jotain kivaa ostettavaa. toivottavasti nyt seppälästä löytyy jotain. voisi ne farkut ostaa jos ne on sopivat.
mun piti viime viikolla käydä katsomassa mutta en jaksanut. katson tänään kun menen sinne. ne ei varmaan ole kamalan kalliit.
mutta sen musitan että ne oli ihan kivan väriset.
pitäisi ostaa uusia rintaliivejä. parit pitäisi ostaa taas. katsoo sitten vaikka ensi kuussa jos ostaisi silloin uusia. ja alusvaatteita pitäisi ostaa myös lisää. no katsoo ensi kuussa. mulla on vaate kriisi taas. en tiedä mitä pistän tänään päälle. pitää kaivaa vaatekaappia taas. jotkut housut aijon laittaa. farkut taas varmaan. ajattelin laittaa pitkästä aikaa jotkut korvikset korviin. en ole pitkään aikaan pitänyt korviksia. ai niin pitää laittaa tuo mun tabletti lataukseen. siinä on akkua enää jotain 35 prosenttia. laitan sen kohta niin ei unohdu. pystyy myöhemmin katsomaan sillä taas jotain. voisi katsoa taas kolme miestä ja tyttö sarjaa. en ole katsonut sitä pitkään aikaan. voisi tänään katsoa. ajattelin mennä lenkille taas tänään. päivällisen jälkeen. ellei sada vettä. tavoite on käydä lenkillä joka päivä.
kävellä sen puolituntia ainakin. tekee tosi hyvää. mulla on aina vesipullo mukana. hyvä olla jos tulee jano.
ja aina kun käy lenkillä niin tulee tosi hyvä olo sen jälkeen. nautin oikein siitä. ja lenkkeily lievittää ainakin mulla tuota kireää oloa mikä joskus on. mutta nyt ei onneksi ole.
aamupala on taas kohta. ja alan kohta tiskaamaan. on kertynyt taas tiskiä. pesen kun olen kirjoittanut tämän.
aamu lääkkeet pitää ottaa taas kohta. sen muistan että noita masennus lääkkeitä mulla on vielä kivasti. varmaan ainakin kuukaudeksi vielä. silloin kun kävin hakemassa niitä apteekista niin sain ison paketin niitä. ihan hyvä vaan niin riittää joksikin ajaksi eikä tarvi ihan heti hakea. ohjaajat aina merkkaa ja muistuttaa jos pitää käydä apteekissa. aina kun ollaan jaettu viikon lääkkeet dosettiin niin ohjaajat aina tarkistaa ne onko ne oikein ja pitää sanoa jos jotain lääkettä pitää hakea lisää. ne merkaa sen ylös.
onneksi apteekkiin ei ole kamalan pitkä matka.
pystyy helposti hakemaan. ja aina pitää näyttää kela korttia apteekissa että saa noita lääkkeitä.
kohta voisi kuunnella musaa. kuuntelen aika paljon youtubesta musaa. ja mulla on koneella jonkin verran musiikkia myös.
joskus kuuntelen aina aamuisin. se on hyvä välill kuunnella. tulee samalla hyvä fiilis kun kuuntelee.
voisi kuunnella samalla kun tiskaan. täytyy pedata toi mun sänkykin.
huomenna pitää taas pestä pyykkiä aamulla.
sitäkin on taas kertynyt kivasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.