IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Enemmän animea, vähemmän alkoholia :D

Selaa blogimerkintöjä

sateinen päivä.Keskiviikko 22.07.2015 08:20

keskiviikko. kohta tulee taas viikonloppu. menen porukoille. ja sinne häihin mitkä on lauantaina. ihan kiva mennä. pääsee käyttämään sitä punaista mekkoa minkä ostin hesasta. lauantaina pitäisi olla hyvä ilma. ei varmaan sada vettä. ja eikä ole kamalan kuuma. sopiva keli. mutta sekin voi muuttua. eilenä katsoin varmaan jotain kolme tuntia animea putkeen. katsoin: "non non byori", "to love ru", ja "Himouto umaru-chan" anime jaksot. vielä on jonkin verran katsottavaa vielä. tänään pitää katsoa toi "monster musume no iru nichijou" uusin anime jakso. se on kolmas. huomenna tulee sitten uusin "ore monogatari" jakso. odotan innolla taas desuconia :) eilenä puhuttiin kaverin kanssa siitä ja sovittiin että kaveri hakee liput sinne. ja mä maksan sille sitten takaisin siitä lipusta. kuulin että nyt toi desucon on jatkossa k-18.
pitää mennä sinne sitten myös ensi kesänä.
odotan innolla. on jotain mitä odottaa.
eilenä oli ihan mukava päivä. kastoin eilenä vielä sarjoja tabletilla. eilenä meillä oli liikunta tunti. mentiin kaikki lenkille. tuli heitettyä 45 minuutin lenkki. ja oli kamalan kuuma. onneksi mulla oli vesi pullo mukana. tänään on toiminta tunti. ei mitään tietoa että mitä me tehdään. ollaan varmaan menossa jonnekkin. mikä on ihan kiva.
en varmaan mene lenkille tänään kun on sateinen ilma. huomenna sitten taas jos on hyvä keli. en muistanut pestä eilenä pyykkiä. kun katsoin vaan animea niin se unohtui kokonaan. pesen huomenna. silloin on aikaa. pitää myös vähän siivota tätä kämppää. huomenna pitää taas siivota. aamulla. siivoan osan tänään niin huomiselle ei tule kauheasti siivottavaa. ruoka on maistunut. mutta mulla on jotenkin neuroottinen olo ollut jo pari päivää.
mietin taas liikaa asioita. en ihmettele yhtään. mutta kyllä tää tästä. päivä kerrallaan. en vielä pysty edes kauheasti miettimään mitään ensi viikkoa. se jotenkin joskus ahdistaa jos miettii niin pitkälle.
ainakin mulla. aamupala on taas kohta. puolen tunnin päästä.
äsken join kahvia taas. ison kupillisen. syön taas ruisleipää aamulla.
niin kuin aina. saa nähdä mitä ruokaa on tänään. pitää syödä taas hyvin että jaksaa päivän. eilenä meillä oli makkara keittoa päivällisellä, niin se oli täynnä makkaraa. ei kauheasti ollut mitään perunaa. mutta ihan hyvää oli. pitää ostaa kaupasta lisää teetä ja kahvia. alkaa nekin kohta loppumaan. ostan huomenna niin sitten niitä taas on. sain eilenä labra ajan. kolmas päivä elokuuta. kahdeksan jälkeen. en saa syödä ja juoda 12 tuntiin. pitää tehdä eväät edellisenä iltana. kävelen sinne, käyn verikokeissa, ja mulla otetaan myös toi sydän filmi. sitten syön ne eväät että jaksan kävellä takaisin. otan ruileipää mukaan. teen tuhdin leivän.
sitten ei taas tarvi kuukauteen käydä verikokeissa.
ja sitä seuraavalla kerralla ne ottaa ne normaalit verikokeet.
saa taas syödä ja juoda ennen sitä. onneksi olen tottunut noihin verikokeisiin. en pelkää mitään neuloja. mikä on vaan hyvä.
aijon tänään laittaa noi mun uudet farkut. mikä on kiva. en vielä tiedä että minkä laukun otan käyttöön. ehkä guess laukun.
en ole pitkään aikaan käyttänyt guess laukkua.
nyt voisi taas käyttää. aijon laittaa myös kivat korvikset korviin ja meikata vähän. tästä on varmasti tulossa ihan mukava päivä.
vaikka on sateinen keli. kyllä se aurinko alkaa taas paistamaan.
se olisi kiva jos mentäisiin shoppailemaan paja tunnilla jonnekkin.
voisi ostaa taas pientä kivaa. saa nähdä. onneksi mun molemmat kaverit on mukana. kiva olla sitten niiden kanssa.
pitää katsoa taas tänään lemmen viemää. eilenä oli ihan hyvä jakso. menen taas kaverin luokse katsomaan sitä illalla.
ja juomaan teetä. onneksi tulee myös toi emmerdale. tänään pitää sekin katsoa. huomenna tulee noi loput rahat. saan maksettua loput laskut. niitä on pari ainakin. sitten taas näkee paljon jää rahaa taas.
onneksi en ole mikään tuhlaaja. nuorempana aina kun sain rahaa niin kaikki meni johonkin shoppailuun. nyt ei onneksi enää.
riittää onneksi joka kuukausi. ja pystyy vähän shoppailemaan.
nyt en aijo ostaa uusia housuja vähään aikaan. niitä mulla on aika paljon. uusi laukku olisi taas kiva. pitää katsoa jos ostaa sen jossain vaiheessa. haluaisin uudet korko kengät myös.
olisi kiva käydä taas kenkä kaupassa. kyllä mä sinne pääsen taas joskus. hirveästi taas kaikkea mitä haluan shoppailla.
pääsen kyllä sitten taas joskus oikeen kunnolla shoppailemaan. pitää kysyä parhaalta kaverilta että koska mentäisiin.
kaverin kanssa on kivempi shoppailla kun taas yksin.
pitää sitten tosiaan shoppailla kun on se desucon. haluan ostaa sieltä paljon kaikkea anime krääsää. viimeksi kun olin desuconissa niin mulla meni sata euroa siellä. voisi ottaa taas saman verran rahaa sinne taas. kyllä sillä rahalla saa jotain kivaa sieltä.
sitten pitää ottaa taas paljon kuvia noista cosplay asuista.
ja ottaa video kuvaa sieltä..odotan innolla ^_^
onneksi mun kaveri lähtee mukaan sinne. ei tarvi olla yksin. mietittiin että mentäisiin sinne kahtena päivänä. viimeksi oltiin vaan yksi päivä siellä. pitää myös suunnitella että missä käydään syömässä..ja kahvilla. jaksetaan sitten liikkua kun on vatsa täynnä.
mutta mä varmaan juon teetä kahvin sijasta.
no tässä on aikaa vielä suunnitella. monta kuukautta vielä.
varmasti on mukava desucon. olen jo alkanut suunnitella mun asua mitä laitan sitten kun desucon on taas ensi vuonna kesänä.
oikeastaan mulla on pari, kolme asua mitkä haluaisin laittaa silloin.
vaikeaa päättää. mutta jonkun aijon silloin laittaa. toivottavasti aurinko paistaa silloin. sinne on vielä alle vuosi. mutta odotan innolla.
ja nyt odotan myös tuota desuconia mikä on tammikuussa. en vielä ole päättänyt miten pukeudun sitten sinne. kumminkin laitan ne vaatteet ettei mulle tule kylmä. ajatelin varmaan laittaa taas ne vaatteet mitkä oli viimeksi. no pitää sitäkin vielä suunnitella.
jotain laitan päälle sinne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.