IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

se olisi taas perjantai :) lähden taas lomille. porukoiden luokse. isä hakee mut iltapäivällä. käydään samalla kaupassa ja haetaan äiti sitten töistä. huomenna on sitten ne häät. ne on lahdessa. en muista mitä aikaa ne alkaa. mutta ihan kiva mennä. aijon laittaa päälle sinne sen punaisen mekon minkä ostin silloin kun oltiin siskon kanssa helsingissä.
sukkahousut,mustat kengät ja sitten semmoinen musta korsetti takki.
ihan hyvät vaatteet sinne häihin. pitää myös meikata.
kaverit lähtee sitten huomenna iltana sinne kaverin pippaloihin. sanoin kavereille että pitää hauskaa munkin puolesta.
näen taas parasta kaveria taas sunnuntaina. luvattiin tekstailla viikonloppuna. en aijo juoda yhtään alkoholia. pysyn ihan limsa linjalla.
juon varmaan sitten taas kun menen poikaystävän luokse. me ei nyt nähdä tänä viikonloppuna. näemme sitten taas viikon päästä.
ikävä on kova. mutta kyllä me näemme.
eilenä kävin kaupassa. ostin kahvia ja teetä. sekä suklaata. aijon tänään syödä suklaata. samalla kun katson lemmen viemää.
ajattelin tänään illalla syödä kana hampurilaisen. pitää ostaa tänään kaupasta. tekee mieli. aijon ottaa mun kannettavan mukaan ja tabletin.
pystyy sitten tänään illalla skypettää poikasytävän kanssa.
saa nähdä kauan ollaan siellä häissä huomenna. varmaan muutama tunti. pitää kohta vähän pakata. ja siivota vähän tätä kämppää. pitää tiskata taas. en ole jaksanut pestä pyykkiä. pesen ensi viikolla. onneksi mulla on kaappi täynnä vaatteita. ei heti lopu kesken. ei vaan ole huvittanut pestä pyykkiä. kerkeää hyvin ensi viikolla. kävin eilenä taas lenkillä päivällisen jälkeen. kerkesin hyvin käymään ennen kun alkoi satamaan. kävin sitten suihkussa ja menin kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. oli aika huvittava jakso taas. tänään pitää taas katsoa. sain eilenä maksettua loput laskut. tilille jäi vielä rahaa. ihan kivasti.
animea pitäisi taas katsoa. vaikka tuossa viikonloppuna. kun kerkeää. ja pitää taas katsoa tabletilla tuota weeds sarjaa. sekin on aika hyvä. eka kausi menossa. ai niin pitää laittaa toi tabletti lataukseen. laitan sen kohta. akku on melkein lopussa.
laitan sen kun olen kirjoittanut tämän.
muuten on aika hyvä olo ja fiilis. kiva lähteä lomille taas.
ruoka on maistunut ja olen syönyt hyvin. ihanaa kun on taas viikonloppu niin voi taas herkutella. olen odottanut koko viikon että saa syödä taas suklaata. se on ihan hyvä että viikolla en herkuttele, mutta viikonloppuisin. sitten voi syödä niin paljon kun jaksaa.
voisi ostaa limua tänään kaupasta. sauna juoma. jos me saunotaan viikonloppuna. luulen että ensi viikolla meillä on taas toi veren paine mittaus ja punnitus. saa nähdä mihin suuntaan paino on mennyt. toivottavasti on pysynyt samana.
ai niin pitää muistaa pakata mukaan toi hiusten hoito aine. viimeksi kun olin porukoilla niin olin unohtanut ottaa sen mukaan. nyt pitää muistaa ottaa se mukaan niin hiukset ei mene helposti takkuun.
ja meikit pitää ottaa mukaan.
hirveästi kaikkea mitä pitää ottaa nyt tänä viikonloppuna mukaan.
aamupala on taas kohta puolen tunnin päästä. pitää ottaa aamulääkkeet. varmaan ensi viikolla pitää käydä taas apteekissa.
leponexit varmaan alkaa loppumaan.
nyt on taas onneksi kahvia. ostin kulta katriinaa. maksoi vaan alle kolme euroa paketti. saa nyt taas aamukahvit.
join taas kahvia tuossa hetki sitten. aijon kohta juoda taas teetä.
ajattelin että pitäisi käydä lahdessa tässä lähi aikoina. haluaisin käydä suomalaisessa kirja kaupassa. ostamassa noita aikuisten väritys kirjoja. mun paras kaveri värittää niitä ja se näytti mulle yhden väritys kirjan minkä se oli saanut siskolta.
mäkin haluan alkaa myös värittää. pitää samalla ostaa jotkut värikynät tai tussit. ne väritys kirjat ei ollut edes kamalan kalliita mitä katsoin netistä eilenä. muistan kun olin pieni niin väritin tosi paljon. voisi nyt alkaa taas värittää. se on ihan mukavaa puuhaa.
mä tykkään ainakin. pitää katsoa kun menee seuraavan kerran lahteen. pitäisi muutenkin käydä tuolla sokoksessa. aijon katsoa jos löydän vaikka sieltä jonkun kivan laukun. jonkun kalliin varmaan.
tykkään ostella kalliita laukkuja. olen jäänyt koukkuun niihin. niitä pitää välillä ostaa. laukkuja ei ole koskaan liikaa. ja poikaystävä on sanonut mulle varmaan sata kertaa etten tarvitse uutta laukkua. mutta mä tarviin. mä haluaisin semmoisen pinkin laukun. mulla on yksi pinkki laukku mitä en ole kamalsti käyttänyt. se on jossain tuolla mun kaapissa. pitäisi sitäkin käyttää joskus. kun vaan musitaa.
sitten pitäisi katsoa noita uusia korviksia sokoksesta. jos sieltä löytyisi taas parit kivat. niiden pitää olla hopeaa. tykkään enemmän hopeasta kun taas kullasta. varmaan löytyy jotkut korvikset.
meikkejä mun ei tarvi ostaa. mulla on vielä niitä.
ei heti lopu kesken. uusi haju vesi olisi myös kiva. omistan vaan yhden haju veden. voisi ostaa taas uuden. jos löytyy joku kiva tuoksu. hirveästi taas kaikkea mitä haluaisin taas ostaa. sitä odottellessa kun pääsee ostamaan. täytyyhän sitä välillä shoppailla.
pitää pyytää kaverit mukaan shoppailemaan. se on kivempaa shoppailla kavereiden kanssa kun taas yksin.
varmaan mennään sitten ensi kuussa sinne lahteen. rahaa tulee taas silloin niin pystyy shoppailemaan.
kohta voisi kuunnella vaikka musiikkia. tulee perjantai fiilis kun kuuntelee :) samalla voisi tiskata.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.