IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

aurinkoinen tiistai.Tiistai 28.07.2015 08:15

uusi päivä alkaa jälleen. kahvin voimalla. join äsken kahvia. olen nyt hereillä. aamu lähtenyt hyvin käyntiin :)
eilenä mulla oli tosi jännittynyt ja hermostunut olo. oli koko ajan semmoinen tunne että psykoottinen kohtaus tulee. juttelin ohjaajan kanssa eilenä iltapalan jälkeen ja sain rauhottavan varmuuden vuoksi. en onneksi tarvinnut sitä. luotin että ilta lääkkeet pisti väsyttämään. ja se auttoi. aijon palauttaa tuon rauhottavan takaisin kun menen aamu palalle. saa nähdä millainen päivä on sitten tänään. jännitän että tuleeko mulle se huono olo. toivottavasti ei. mä olen jännittänyt liikaa niin silloin mulle tulee se olo että kohatus meinaa tulla.
mutta jos se tulee niin tulee. onneksi on ohjaajat ja rauhottava.
eikä mua onneksi pelota se tilanne koska se on mulle aika tuttu. yleensä jos mulle tulee se kohtaus, istun paikallani, otan rauhottavan ja odotan että se alkaa vaikuttamaan. se vaikuttaa aika nopeasti mikä on vaan hyvä. ja sitten rentoudun. loppu päivä tai ilta olen sitten hieman lääke tokkurassa. se rauhottava on tosi vahva lääke. mutta auttaa onneksi. saa nähdä joudunko ottamaan sen tänään. toivon että tänään olisi hyvä päivä. kävin eilenä taas lenkillä. se teki ihan hyvää.
tänään on taas liikunta tunti iltapäivällä. mennään kavereiden kanssa lenkille. toinen vaihto ehto olisi pesäpallo. sitä en halua pelata. jaksoin eilenä pestä pyykkiä. nyt ei tarvi taas pestä vähään aikaan. katsoin eilenä taas tabletilla moderni perhe sarjaa muutaman jakson. ja katsoin eilenä myös pornoa ajan kuluksi.
katson varmaan taas tänään tässä aamulla.
kaupassa pitää käydä tänään. ajattelin mennä tuossa lounaan jälkeen. samalla ajattelin käydä seppälässä. varmaan ostan uudet rintaliivit. jos löytyy hyvät sieltä. tulee vähän tekemistä.
ja hieman shoppailua taas. tilillä on vielä kivasti rahaa niin pystyn ostamaan uudet rintaliivit. tekee mieli ostaa. sain eilenä pestyä kaikki mun rintaliivit. nyt on taas puhtaita. ei tarvi vähään aikaan pestä. ulkona on aika kiva ilma. ei sada vettä ainakaan. kiva kävellä sitten kylille. tänään varmaan aijon taas tabletilla katsoa jotain.
ehkä moderni perhe sarjaa taas. tai kolme miestä ja tyttö.
eilenä katsoin tabletilla yhtä leffaa mutta se oli aika tylsä. en jaksanut katsoa loppuun. animea pitäisi myös katsoa. tällä viikolla tulee taas uudet jaksot noista uusista anime jaksoista. pitää katsoa kun kerkeää. on sitten taas katsottavaa.
ruoka maistuu mulle taas. mikä on vaan hyvä. koitan syödä taas hyvin että jaksan. vatsa täyteen.
eilenä oli ihan hyvää ruokaa. saa nähdä mitä on tänään ruokana.
ai niin mun pitää käydä kirjastossa. pitää palauttaa noi cd levyt mitkä lainasin ja ne on nyt myöhässä. palautan tänään.
samalla kun menen kauppaan ja seppälään.
kaveri tulee taas tänään katsomaan lemmen viemää. se oli eilenäkin mun luona katsomassa. se sarja on mennyt nyt jännäksi.
pitää katsoa. kohta vaihtuu taas kuu. ja tulee taas rahaa ensi viikolla. jippii. pääsee maksamaan laskuja ja jää hiukan shoppailu rahaa onneksi. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä pistän päälle tänään. ajattelin laittaa noi mun vaaleat farkut varmaan, topin ja farkku takin. hiukset voisi laittaa poni hännälle. kivat korvikset voisi laittaa..on sitten nätti kun menee kylille. tunnen itseni kauniiksi.
tykkään mun vartalosta. se on juuri sopiva. en ole onneksi mikään lauta. paino on myös kohillaan. meillä on varmaan punnitus taas kohta. uskon että painan nyt sen 53 kiloa ainakin. ja vähän yli.
koitan käydä joka päivä aina lenkillä. huomenna taas ja tänään kun on liikunta tunti. otan vesi pullon mukaan. se oli mulla eilenäkin.
huomenna on taas paja. saa nähdä mitä tehdään. toivottavasti jotain kivaa. olisi kiva mennä taas jonnekkin. viimeksi oltiin kärkkäisellä. oli ihan mukavaa.
kohta pitää taas juoda teetä. eilenä mä join ainakin kolme kupillista teetä eilenä ja yhden kahvin. tänään tulee taas joutua varmaan aika paljon teetä. se on vaan mun mielestä hyvää. en laita ollenkaan maitoa tai sokeria. menee ihan raakana. ei ole kaloreita ollenkaan.
kahvinkin juon mustana. se on musta paremman makuista kun ei laita mitään maitoa. mulla on taas tiski vuori. pitää kohta tiskata. ja siivota vähän keittiötä. sänkykin pitää pedata.
teen sen kohta. aamupala on taas puolen tunnin päästä. syön ruisleipää. eilenä kun jaettiin lääkkeet niin mun ei tarvi vielä hakea onneksi mitään. ensi viikolla pitää varmaan hakea.
lääkkeet riittää sinne asti ainakin. leponexia pitää hakea ensi viikolla lisää. tuntuu oudolta kun tänä vuonna ei tule big brotheria. olisi ollut hyvä jos se olisi taas alkanut. ehkä sitten ensi vuonna. jatkuisi sitten taas. se on vaan niin hyvä ohjelma. katsottiin sitä aina parhaan kaverin kanssa. ollaan molemmat bb faneja. viime kausi oli tosi hyvä. piti aina joka päivä lukea netistä uusimmat uutiset mitä on tapahtunut jne. onneksi salkkarit alkaa taas syksyllä. ja uusi päivä. tulee edes jotain ohjelmaa syksyllä. ai niin ja vain elämää uusi kausi alkaa. pitää todellakin katsoa. hyvä ohjelma.
siellä on nyt Maija Vilkkumaa ja Anssi Kela ainakin.
katsoin eilenä vähän noita vanhoja salkkari jaksoja. niitä on kiva atsoa kun kaikki näyttää niin nuorilta siinä. katson niitä samalla kun skypetän poikaystävän kanssa. sivu silmällä katson.
onneksi puoli kahdeksalta tulee toi emmerdale. tulee edes jotain ohjelmaa silloin siihen aikaan. ja uusi päivä sarjan vanhat jaksot. niitä on hauska katsoa. eilenä naurettiin parhaan kaverin kanssa kun oli huvittava jakso. tänään taas katsotaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.