IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Onneksi tänään on salitreenit piristää mieltä.

Selaa blogimerkintöjä

aikuisten värityskirja.Keskiviikko 29.07.2015 08:12

eilenä oli hyvä päivä. ei ollut ollenkaan huonoa oloa. kävin kirjastossa, seppälässä vähän shoppailemassa. löysin sieltä uudet rintaliivit ja yhden sinisen napatopin mikä maksoi 6 euroa. rintaliivit maksoi 20 euroa. seppälän jälkeen kävin kaupassa ja huomasin että siellä oli myynnissä aikuisten värityskirjoja. oli pakko ostaa yksi. kauppa reissun jälkeen meninn käymään tokmannilla ja ostin 20 eurolla tusseja. sitten kun pääsin kämpille niin aloin värittämään. väritin eilenä ainakin pari tuntia. siihen jää koukkuun ja se musta ihan mukavaa puuhaa. aikakin kuluu nopeammin. ensi kuussa tulee sitten taas uusi väritys kirja myyntiin. seuraava numero. aijon ostaa ne kaikki.
ajattelin ensi kuussa mennä suomalaiseen kirja kauppaan ja käydä ostamassa sieltä lisää aikuisten väritys kirjoja ja stabilo tusseja millä sitten värittää. eilenä mulla meni 65 euroa. nyt päätin että tässä kuussa en shoppaile enää. ensi kuussa sitten taas.
oli mukava käydä kyllä seppälässä. siellä oli edelleen alennus myynti.
tänään on taas paja tunti. ollaan menossa heinolaan. en vaan tiedä että mitä siellä tehdään. sen näkee sitten. toivottavasti jotain mukavaa.
lenkille aijon mennä taas illalla päivällisen jälkeen ellei sada vettä. tuskin sataa. sain eilenä taas laskuja. onneksi ensi viikolla tulee taas rahaa. 4 ja 7 päivä. nyt on taas pirteä olo kun on juonut kahvia.
aijon varmaan värittää taas tässä aamulla. ellen ole koneella tai atso tabletilla jotain sarjaa. jotain aijon tehdä ennen paja tuntia.
alan käymään taas syksyllä kuntosalilla. maanantaisin ja keskiviikkoisin. illalla. onneksi mun kaveri tulee myös. ei tarvi olla yksin siellä. on sitten syksyllä taas ohjelmaa. ja sähly alkaa taas syksyllä. loppuu toi pesäpallo ja lenkkeily.
saa nähdä alanko käymään sitten kerran viikossa tuolla lahdessa klubi talolla. ohjaajat ei ole sanonut vielä mulle mitään siitä.
saa nähdä. kumminkin on edes jotain ohjelmaa viikolla. ja syksyllä alkaa myös taas toi naisten ryhmä. se on aina perjantaisin.
aamulla. ajattelin huomenna syödä suklaata. pitää ostaa. käyn huomenna kaupassa ostamassa. tekee mieli. olen nyt tämän viikonlopun täällä. kaverit lähtee lomille. en vielä tiedä tuleeko poikaystävä käymään viikonloppuna. sen näkee sitten.
mutta. kyllä mä tekemistä keksin viikonloppuna. olen koneella,katson tabletilla jotain,väritän, käyn lenkillä..ei tule tylsää jos olen nyt yksin. aika kyllä menee varmaan äkkiä.
onneksi mulle ei eilenä tullut sitä huonoa oloa. nyt alkaa taas helpottaa. eikä mun mielikuvitus laukkaa enää onneksi. selvisin.
nyt mun olo on onneksi tasainen. toi lenkkeily onneksi auttaa tuohon jännitykseen. eikä ole kauhean kireä olo kun on käynyt lenkillä.
menen tänään kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. samalla näen kun mun kaverikin oli eilenä ostanut aikuisten värityskirjan suomalaisesta kirjakaupasta. tahdon myös! ensi kuussa sitten ostamaan :) pitää tehdä lahti reissu. varmaan shoppailen samalla muutakin kun sen värityskirjan ja tussit. voisi käydä sokoksessa.
jos sieltä löytyisi kivat orvikset taas. tai laukku.
nyt päätin etten osta ainakaan pariin kuukauteen uusia rintaliivejä.
selviän nyt hyvin noilla mitä mulla on.
poikaystävä varmasti tykkää noista mun uusista rintaliiveistä.
en kertonut vielä sille että minkä näköiset ne on.
kohta pitää taas miettiä että mitä pistän päälle tänään.
kun ollaan menossa sinne heinolaan. me lähetään siinä puoli yhden aikaan. ja ollaan varmaan ennen kolmea takaisin.
mutta tästä on tulossa ihan mukava päivä. saa vietettyä kavereiden kanssa aikaa. ajattelen positiivisesti.
aamupala on taas kohta. syön ruisleipää. ruoka on edelleen maistunut. se on hyvä että pystyn syömään vaikka mulla on tää syömishäiriö. se ei ole onneksi kamalan paha. mutta mulla on se.
tavoite on aina syödä maha täyteen että jaksaa, eikä paino saa tippua enempää. ja mä herkuttelen vain viikonloppuisin. mutta huomenna ajattelin jo syödä suklaata. vähän aikaisemmin.
tänään ja huomenna pitää taas siivota. siivoan osan tänään niin huomiselle ei tule kauheasti siivottavaa.
sitten kämppä on taas siisti. mun pitää käydä kohta pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on tilillä rahaa tällä hetkellä.
varmaan ihan kivasti vielä vaikka mulla meni eilenä se 65 euroa.
enempää en shoppaile tässä kuussa. päätin että ensi kuussa en aijo shoppailla mitään vaatteita. saa nähdä pystynkö siihen.
koitan vaikka ajatella että nyt rahaa saa mennä vaikka vaan siideriin ja lonkeroon. aijon juoda taas ensi kuussa. odotan innolla. mun tekee mieli jo nyt siideriä ja lonkeroa. sitten kun menen poikaystävän luokse taas niin ajattelin juoda taas muutaman.
nyt en ole juonut muutamaan viikkoon. aika hyvin.
ei sitä aina pidä juoda. välillä on hyvä pitää taukoja. ainakin mä pidän. säästää samalla vähän rahaa kun ei joka kerta osta alkoholia.
ensi kuussa saa mennä vaan siihen rahaa. sen olen päättänyt. ja ruokaan saa mennä myös rahaa. kun menen poikaystävän luokse.
vaatteita en tarvi enempää. piste. ostan sitten syksyllä lisää vaatteita. syys vaatteita. kaikki kesä vaatteet on jo ostettu tänä kesänä. katsoin netistä että koska toi uusi päivä sarja alkaa taas niin syyskuun lopulla vasta. saisi alkaa jo aikaisemmin. salkkareista en tiedä että koska ne alkaa sitten. varmaan myös syyskuussa.
niitä odotellessa. onneksi lemmen viemää tulee joka päivä eikä ole koskaan tauolla. tänään pitää taas todellakin katsoa koska se jäi aika jännään kohtaan. kerkeän hyvin käymään lenkillä ennen kun se alkaa. ja suihkussa kerkiän käydä ennen sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.