IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kävin aamulla verikokeissa. ja sydän filmissä. nyt ei tarvi kuukauteen mennä taas labraan. tuli käveltyä tänä aamuna kuusi kilsaa. hyvin jaksoin kävellä. tein eväät eilen illalla niin söin kun multa otettiin noi verikokeet. en saanut syödä tai juoda kahteentoista tuntiin.
nyt pääsin kirjoittamaan tätä blogia. kohta pitää jakaa taas viikon lääkeet dosettiin. ja pakko keittää aamukahvit kohta. niin heräilen tässä pikku hiljaa. huomenna lähdetään sinne reissuun. tulee varmasti kuava reissu. pitää alkaa pakkailemaan pikku hiljaa.
eilenä multa otettiin paino veren paineet. painan tällä hetkellä 53,5. paino on pysynyt samana. mikä on vaan hyvä juttu.
eilenä mä vaan väritin ja katsoin animea. aloitin katsomaan tuota working!!! animea. ihan hyvältä vaikuttaa. katsoin muutaman jakson.
ja sitten katsoin noi uusimmat anime jaksot mitä oli tullut.
eilenä täällä oli ukkonen. kesti pari tuntia. onneksi se ei ollut yöllä.
en varmaan olisi saanut nukuttua. olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä.
tänään on taas ompelu ryhmä päivällä. illalla kaveri tulee kylään, skypetystä poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse illalla. mukava päivä. aijon ehkä värittää taas tänään jos innostun.
huomenna aijon käydä kaupassa ennen kun lähdetään sinne reissuun. pitää hakea muutama juttu.
ruoka on maistunut. syön tänään taas hyvin. meillä on puuroa tänään ruokana. menen ehkä lenkille tänään jos jaksan tuossa illalla. eilenä en käynyt lenkillä. en vaan jotenkin jaksanut.
olin vaan koneella. ja olen varmaan taas tämän aamunkin myös koneella. en ole kauheasti katsonut tabletilla mitään.
saan taas tänään kahvi paketin. kuu on vaihtunut niin saan tässä kuussa taas pari pakettia kahvia. kohta pääsee keittämään. eka pitää vaan jakaa noi lääkkeet. jos lääkkeet alkaa nyt loppumaan niin huomenna käyn apteekissa vaikka. hyvin kerkeää aamulla.
samalla käyn siellä kaupassa.
huomenna tulee rahaa taas. juuri hyvänä päivänä. ja perjantaina pitäisi tulla myös rahaa taas.
pääsee ostamaan sidukkaa ja lonkeroa kun menen lomille taas.
poikaystävän luokse. varmaan tänä viikonloppuna.
ai niin aamulääkkeet pitää ottaa. meinasin unohtaa.
no otan ne nyt. masennus lääkkeitä mulla pitäisi olla vielä kivasti jäljellä. leponexia pitää varmaan hakea. rauhottavia mulla on vielä jäljellä..aijon ottaa reissuun niitä mukaan varmuuden vuoksi jos tulee huono olo, niitä on hyvä olla aina mukana.
meillä on kanaa ja riisiä ruokana tuossa päivällä. yksi mun lempi ruoka. olen saanut viikonlopun aikana väritettyä ainakin kolme kuvaa kokonaan. tunti kausia olen vaan väritellyt.
en aijo ottaa reissuun mukaan värityskirjaa. väritän sitten taas kun tullaan reissusta. sitten on taas mukavaa väritellä.
hyvä kun rahaa tulee huomenna niin voi ostaa noita tuliaisia. aijon poikaystävälle ostaa jotain jos löydän. pitää sitten soitella pikaystävän kanssa aina illalla. ei varmaan kauheasti keretä juttelemaan mutta kuulee edes toisen äänen. se on se tärkein.
mulla on jo nyt ikävä poikaystävää. mutta viikonloppuna onneksi näemme. sitä odotellessa. kyllä toi reissu menee aika äkkiä.
on kaikenlaista puuhaa ja käydään jossain. saa nähdä millaiset mökit sitten on. ja että päästäänkö kavereiden kanssa samaan huoneeseen. auto matka kestää sinne jotain puolitoista tuntia.
en edes tiedä mitä vaattetta pistän huomenna päälle. ehkä ne uudet farkut ainakin. totoro kesä kassin otan käyttöön. ja varmaan toi nahkatakki. pitää muistaa ottaa mukaan myös noi shampoot ja hoito aineet koska me saunotaan siellä illalla. ja varmaan paistetaan makkaraa. aijon lähteä sinne reissuun positiivisella asenteella.
ja ihanaa kun molemmat kaverit lähtee sinne myös. on seuraa.
varmaan nauretaan aika aljon siellä reissussa. ja pidetään huolta toisistamme.ohjaajat ottaa meidän kaikkien lääkkeet mukaan. ohjaajat huolehtii niistä. ja saadaan ne sitten siellä reissussa illalla ennen kun mennään nukkumaan. meidän pitää pakata omat lakanat mukaan sinne. siellä ei ole lakanoita. vesipullo pitää ottaa mukaan jos tulee jano. se on hyvä olla mukana. mahtuu tuonne laukkuun.
kohta voisi kuunnella vähän musaa. ja siivota tässä samalla. mun kämppä on taas vähän räjähtänyt. pitää tiskata ja kerätä pyykit yhteen kasaan. voisi vaikka myös pakata jo. tässä on sopivasti aikaa. mulla on semmoinen musta laukku mihin mahtuu mun kaikki tavarat. pitää pakata mukaan myös noi olo housut. ei tarvi olla koko aikaa farkuissa. saunan jälkeen ne on hyvä laittaa päälle.
mulla on juomatta toi yksi jaffa limu. aijon sen ottaa mukaan. juon sen saunan jälkeen. hyvä sauna juoma. voi olla että me saadaan limua tuolla reissussa. mutta ei sitä koskaan tiedä.
hyvä olla toi mukana. puhuttiin parhaan kaverin kanssa että vedetään kofeiini kännit. juodaan paljon kahvia. kun alkoholia ei saa juoda tuolla reissussa. ollaan varmasti aika pirteitä kun juodaan kahvia. ja teetä aijon juoda myös tuolla reissussa.
me lähdetään huomenna siinä kahden aikaan. ruokailu meillä on vasta kahdeltatoista huomenna. vähän myöhemmin toi ruoka.
ja kahvit juodaan ennen kun lähdetään. pysyy hereillä auto matkan.
aijon juoda myös kahvia tuossa huomenna aamulla. jaksan kirjoittaa blogin huomenna aamulla. sitten en pääse taas koneelle pariin päivään kun lähdetään. torstaina vasta illalla pääsen sitten koneelle. ja blogin kirjoitan siitä reissusta sitten perjantai aamuna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.