IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään ehkä lomille.Lauantai 08.08.2015 08:12

lauantai. alkaa olla jo taas pirteä reissun jälkeen. oon saanut levättyä.
tänään olen ehkä menossa poikaystävän luokse. jos poikaystävä pystyy hakemaan. ei tiedä vielä. sillä oli pyörän kanssa jotain ongelmia. mutta katsotaan. kävin eilenä verikokeissa. ei ollut ruuhkaa ja pääsin vähän aikaisemmin. oli ihan kiva kävellä kun oli lämmin. eilenä taas väritin monta tuntia. alan kohta saamaan yhden kuvan valmiiksi. vielä pitää värittää. kävin myös tokmannilla. ostin kasan suklaata. slin vähän tuossa eilenä. vielä on reilusti jäljellä.
kävin lenkilläkin eilen illalla. oli aika lämmin kun kävelin. hiki tuli. onneksi mulla oli vesipullo mukana. kaveri oli eilenä taas mun luona. katsottiin lemmen viemää. oli hyvä jakso. ja eilen illalla menin vielä parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. skypetin myös poikaystävän kanssa eilenä. jos lähden lomille tänään niin ajattelin ostaa vähän siideriä ajattelin vaan juoda pari, kolme. en ole juonut pitkään aikaan. nyt voisi taas vähän juoda. mun tekee mieli myös sipsiä. täytyy sitäkin ostaa. nyt on viikonloppu niin voi herkutella. en aijo miettiä mitään kaloreita viikonlopun aikana. syön vaan. ensi viikolla lenkkeilen taas hulluna ja syön normaalia ruokaa.
join taas äsken ison kupin mustaa kahvia. olen hereillä.
mulla on vaate kriisi taas. en tiedä mitä pistän päälle jos lähden lomille. pitää vähän katsoa tässä aamulla. pääsin eilenä käyttämään tuota mun uutta Guess lompakkoa. rakastan sitä. ihana lompakko. paras lompakko minkä olen omistanut. mahtuu ihan hyvin laukkuun vaikka on hiukan iso. pitää katsoa jos vaikka pääsee tänään myös käyttämään tuota viimeisintä Guess laukkua minkä olen ostanut.
lompakko sopii hyvin sen kanssa. menin eilenä jotain puoli kymmeneltä nukkumaan. nukahdin heti kun pääsin sänkyyn.
aamupala meillä on taas tunnin päästä. alkaa olla taas nälkä.
syön ruisleipää taas. aijon värittää taas tänään. jos kerkeän. koneella ajattelin nyt olla tämän aamun. en nyt keksi muutakaan. otan kannettavan mukaan ja tabletin kun menen lomille.
en jaksanut eilenä katsoa noita uusia anime jaksoja. aijon tänään katsoa kaikki jaksot. mitä on tullut. hyvin on aikaa katsoa tänään koneelta. rahat oli tullut eilenä. nyt tilillä on taas kivasti rahaa. pitää maksaa nyt kaikki laskut taas mitä tulee. ja sen jälkeen katsoa paljon tilillä on rahaa. olen nyt tämän kuun shoppailut tehty.
tässä kuussa rahaa saa mennä vaan ruokaan ja juomaan.
ja laskuihin. shoppailen taas sitten ensi kuussa. vaikka noita syys vaatteita mitä tulee myyntiin. seppälään tulee varmasti kivoja syys vaatteita mitä voisi ostaa. seppälä on yksi mun lempi vaate kauppa.
sieltä löytyy ihania vaatteita mistä tykkään. sopivan hintaisia. ei ole kamalan kalliita. aina kun käyn kaupassa niin seppälä on ihan siinä vieressä. käyn välillä siellä. viimeisimmät vaatteet mitä olen nyt ostanut ovat seppälästä. mun kaverit tykkää myös ostaa vaatteet seppälästä. aina löytyy jotain. haluaisin uuden meikki laukun. seppälässä oli yksi hieno mutta hinta 20 euroa. aika kallis. pitäisi käydä vaikka joskus sokoksessa katsomassa jos sieltä löytyisi joku kiva meikki laukku. seuraavan kerran kun menen sokosessa käymään niin pitää katsoa noita meikkejä taas. tällä hetkellä mulla on onneksi puuteria, meikki voidetta..ei ainakaan vielä ole loppumassa. syksyllä voisi katsoa taas vaikka uusia kenkiä.
tekee mieli ostaa taas uudet korolliset kengät.
taas mulle iskee tää shoppailu himo. pitää nyt vaan hillitä se.
olen shoppaillut tarpeeksi. tässä kuussa.
pitää kohta taas tiskata. tiski vuori on kertynyt. ja kahvi pannu pitää myös pestä. ettei lika jää siihenkin kiinni. juon teetä taas tässä myöhemmin. aamun aikana. pakkaan vasta sitten kun tiedän että poikaystävä tulee hakemaan. en viitsi vielä tässä vaiheessa pakata.
tiedän suunnilleen mitä otan lomille mukaan.
on hyvä fiilis tällä hetkellä. ihan kiva jos pääsen poikaystävän luokse. ajattelin ostaa poikaystävälle lonkeroa. kun käydään kaupassa. se on kiitos siitä jos se pääsee hakemaan mut.
nyt kun rahaa on tullut niin pystyy ostamaan. ajattelin ostaa noita ranch sipsejä. ne on niin parhaita ja hyviä. täytyy käydä tänään ostamassa. söin vähän sipsiä kun oltiin reissussa.
nyt tekee taas mieli. nam. pitää myös syödä noi suklaat mitkä ostin eilenä. ihanaa kun voi taas herkutella. aijon nyt nauttia ja syödä.
kohta pääsee taas kuntosalille. kaverin kanssa mennään. tässä kuussa aloitetaan se. kun se aukeaa. kiva päästä sinne tämän kesän jälkeen. siellä on varmasti aika paljon porukkaa kun sinne menee. mutta eiköhän me mahduta sinne kaverin kanssa. aijon silti jatkaa lenkkeilyä joka päivä vaikka menen kuntosalille illalla. käyn nyt siellä maanantai iltaisin ja keskiviikko iltaisin. on illalla sitten vähän ohjelmaa. pääsee hikoilemaan sinne. pitää kaivaa vaan kaapista sopivat treeni vaatteet. hiki paita ja verkkarit. sekä sisä kengät. sitten vaan salille. sählykin alkaa taas syksyllä. odotetaan sitäkin parhaan kaverin kanssa. me tykätään sählystä.
ollaan aina puolustajia. ja hyvin pelataan siellä pelissä. me pelataan aina se puoli tuntia. se on sopiva aika. kyllä siinä ajassa syke nousee ja tulee hiki. se sähly on varmaan sitten aina tiistaisin iltapäivällä. ihan hyvään aikaan. ruoka on sitten sen pelin jälkeen.
melkein heti. alan nyt kuuntelemaan musaa ja tiskaamaan.
sekä katsoa noi vaatteet mitä pistän päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.