IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

poikaystävän luona.Sunnuntai 09.08.2015 11:57

täällä mä nyt oon. poikaystävän luona. poikaystävä haki mut eilen aamulla autolla. käytiin samalla kaupassa. tuli ostettua siideriä, sipsii ja ruokaa. join eilen illalla kolme siideriä. se kyllä riitti. kun olin juonut niin menin sitten nukkumaan. join pari rekorderligiä ja päärynä siideriä. oli kyllä tosi hyvää. saunottiin myös eilenä poikaystävän kanssa. oli hyvät löylyt. harmitti kun en tajunnut ottaa mukaan shampoota ja hoito ainetta. en pessyt ollenkaan hiuksia.
katsoin eilenä myös animea. uusimmat anime jaksot mitä oli ilmestynyt. oli hyviä jaksoja. oon ihan ähky sipsistä ja suklaasta.
syön kohta varmaan tuon kana hampurilaisen minkä ostin eilenä.
hieman väsyttää mutta muuten on hyvä fiilis.
tänään takaisin illalla kotiin. näen parasta kaveria taas illalla.
menen sen luokse. aijon varmaan huomenna taas värittää. muutaman tunnin taas. siinä se aika sitten taas kuluu. huomenna on myös toi ompelu ryhmä. teen edelleen sitä kaula huivia. ei ole vielä pitkään aikaan valmis. huomenna tulee taas lemmen viemää. pitää katsoa. kaveri tulee taas mun luokse katsomaan.
salkkarit alkaa taas ensi kuussa. odotan innolla.
ja uusi päivä sarja alkaa sitten syys kuun lopulla.
syksy vaan lähenee. mihin tää kesä oikeen meni? tosi nopasti taas.
mutta ihan mukava kesä on ollut vaikka satoi koko ajan vettä.
kiva päästä taas syksyllä kuntosalille. odotan innolla. kaverin kanssa mennään sinne taas. naisten ryhmäkin alkaa taas vissiin tänä syksynä. saa nähdä kuka noista ohjaajista sen vetää sitten.
ihan kiva että alkaa taas noi kaikki ryhmät syksyllä. on tekemistä. ei varmana tule tylsää. syksy menee varmasti äkkiä ja kohta on sitten joulu. ja uusi vuosi. sekä mun synttärit. 26 vuotta tulee sitten täyteen. olen jo niin vanha sitten. pitää miettiä mitä ostan itselle sitten synttäri lahjaksi. jotain kivaa voisi ostaa. aijon varmaan tehdä synttäri kakun taas. kamala jano. juon kohta tuota kivennäisvettä mitä ostin myös eilenä. on niin kamalan kuuma taas. helteet on ensi viikolla. pitää taas laittaa aurinko rasvaa etten pala tuolla ulkona.
lämmin viikko tulee taas. mutta varmaan ihan mukava viikko tiedossa. kaston varmaan animea taas tänään. working!!! animea voisi katsoa. se on aika hyvä. katson ekaa kautta. sitä sarjaa on tullut kolme kautta. paljon katsottavaa.
uusi ore monogatari jakso oli tosi hyvä. kohta sekin sarja loppuu kohta. vielä sitä tulee kuusi jaksoa.
katsoin eilen illalla ennen kun menin nukkumaan niin tuon uusimman monster musume jakson. se oli aika hyvä. tykkään siitäkin animesta tosi kovasti. se on hauska sarja.
hyviä uusia anime sarjoja on taas tullut. on jotain katsottavaa. katsoin myös eilenä moderni perhe sarjaa tabletilla. ajattelin tänäänkin katsoa sitä jossain vaiheessa. sekin on hauska sarja. olen nyt toisessa kaudessa.
se homo pariskunta siinä on niin paras.
vielä on paljon katsottavaa. sitä sarjaa on tullut viisi kautta.
mutta. nyt aijon juoda vähän kivennäisvettä. ja syödä kohta jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.