IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kahvia :) <3Maanantai 10.08.2015 08:18

se olisi taas maanantai. uusi viikko alkaa jälleen. mun aamu on lähtenyt hyvin käyntiin kahvin juonnilla. joi äsken ison kupin mustaa kahvia. nyt olen hereillä ja jaksaa kirjoittaa blogia.
tänään on jonkin verran ohjelmaa. ajattelin olla tämän aamun koneella. menen syömään taas tuon lounaan ja sen jälkeen menen kylille asioille. pitää käydä tänään apteekissa hakemassa lisää leponexia. alkaa loppumaan. samalla ajattelin käydä myös kaupassa.
tästä on tulossa aika lämmin päivä. pitää varmaan taas laittaa aurinko rasvaa ennen kun menee tuonne ulos. onneksi mulla on aurinko rasvaa.
oli kyllä mukava viikonloppu poikaystävän kanssa. voi olla että menen taas tänäkin viikonloppuna sen luokse. olen sitten kaksi yötä sen luona. nyt olin vaan yhden yön. ajattelin etten aijo juoda ensi viikon viikonloppuna mitään alkoholia. ajattelin pysyä nyt limu ja kivennäisvesi linjalla. pidän taas muutaman viikon tauon. sitten on kiva taas jouda muutaman viikon jälkeen taas.
ja säästää siinäkin rahaa ettei kaikki mene siideriin tai lonkeroon.
tuli herkuteltua kyllä viikonloppuna. söin sipsiä ja suklaata. nyt alan taas lenkkeilemään hulluna. menen tänään taas illalla lenkille. ruoan jälkeen. nyt en aijo herkutella. seuraavan kerran herkuttelen taas kun on viikonloppu. sipisiä en aijo ensi kerralla ostaa.
syön suklaata. tänään voisi maksaa noita laskuja mitä on tullut. saa ne pois alta. sitten taas näkee paljon jää tilille rahaa.
mulla on aika hyvä olo tällä hetkellä. mikä on vaan hyvä. ei ahdista tai ole kireää oloa. hyvä fiilis. ajattelin tänään taas värittää. saisi nyt vaikka tänään väritettyä sen yhden kuvan loppuun mitä olen jo värittänyt tunti kausia. siinä on paljon pieniä yksityiskohtia mitä pitää värittää. ja voisi vaikka aloittaa uuden kuvan värittämisen taas.
tänään on ompelu ryhmä iltapäivällä. teen edelleen sitä kaulahuivia.
pikku hiljaa valmistuu. tänään näkee taas lemmen viemää. kaveri tulee taas mun luokse katsomaan. ai niin kun käyn kaupassa niin pitää ostaa lisää teetä. alkaa taas loppumaan. pitää ostaa pari pakettia ainakin. sitten on taas teetä.
aijon ehkä katsoa taas tänään animea. working!!! anime on kesken. olen katsonut ekasta kaudesta jo puolet. hyvä anime. tykkään kovasti. se on vaan jotenkin hauska. en ole pitkään aikaan lukenut mangaa. voisi taas tabletilla lukea jotain sarjaa.
mulla on monta manga sarjaa suosikeissa mitä pitäisi lukea. pitää katsoa koska innostuu lukemaan. nyt olen innostunut katsomaan taas animea. mikä on vaan hyvä juttu.
eilenä katsoin tabletilla taas moderni perhe sarjaa muutaman jakson.
tänään voi olla etten jaksa nyt katsoa sitä.
aamupala on taas kohta. syön ruisleipää. ja sen jälkeen voisi kohta keittää vaikka teetä. join vaan poikaystävän luona yhden kupin teetä. tänään tulee varmaan juotua pari, kolme mukillista teetä. en yhtään ihmettele. poikaystävä oli eilenä taas ihana. se osti mulle suklaata eilenä kun se kävi kaupassa.
fazerin hasselpähkinä suklaalevyn. se on mun lempi suklaa. en ole vielä syönyt sitä. syön sen vasta ensi viikonloppuna.
pitää varmaan pestä taas pyykkiä. mulla on muutama huppari mitkä pitäisi pestä. ja sitten pitää pestä myös ne vaatteet mitä käytin viikonloppuna. pesen varmaan huomenna vasta. niillä ei ole kamalan kiire. tänään taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin.
mun paras kaveri tapaa sen uuden psykologin tänään. mulla on se sama psykologi. paras kaveri sanoi että onkohan se millainen tyyppi.. sanoin myös että itseäkin jännittää tavata se myös. mulla on taas psykologin tapaaminen kohta. se edellinen jäi eläkkeelle niin nyt meillä on sitten uusi psykologi. aijon olla positiivinen kun tapaan sen. katsoo onko se vakava vai rento. sen näkee sitten. mutta olen varma siitä että siihen varmasti tottuu nopeasti kun on muutaman kerran tavannut sen. alku on aina jännittävä.
mutta hyvin menee varmasti. tänään voisi laitaa jotain kesäistä vaatetta päälle kun menen kylille asioille. voisi vaikka pistää mekon.
tai farkku shortsit. vaate kriisi taas. pitää kaivaa vaate kaapista jotain. mun pitäisi hankkia uudet aurinkolasit. pitäisi käydä tuolla sokoksessa katsomassa. siellä on ollut yleensä aika kivoja aurinkolaseja. eikä ole edes kauhean kalliita. seuraavan kerran kun menen sokokseen niin pitää ostaa. katsoin myös tuolla tokmannilla mutta siellä oli aika vähän hyvännäköisiä aurinkolaseja.
ostan ne aurinkolasit ensi kuussa. kun shoppailen seuraavan kerran. nyt pidän siitä kiinni etten shoppaile enää tässä kuussa.
reissussa meni se vähän yli sata euroa. eli ihan tarpeeksi.
nyt aijon taas säästää. on sitten ensi kuussa vähän enemmän rahaa shoppailuun. voisi vähän siivota tätä kämppää. pitäisi tiskata taas, pedata sänky, kerätä pyykit yhteen kasaan..teen sen kaiken kun olen kirjoittanut tämän ensin. voisi laittaa musaa taas soimaan samalla. tulee hyvä fiilis. eilenä kuuntelin illalla vähän musiikkia ennen kun menin parhaan kaverin luokse illalla. ai niin tänään tulee myös toi emmerdale. pitää sekin katsoa.
en muista mihin se jäi viimeksi. no katsoo taas sen tänään.
kohta varmaan alkaa toi vain elämää uusi kausi. se täytyy ehdottomasti katsoa. jso ei pysty katsomaan sitä niin laitan sen tallennukseen ja kaston myöhemmin. onneksi mulla on toi dna matka tv. pystyy katsomaan ja tallentamaan ohjelmia.
eikä maksa kauheasti kuussa. kannatti hankkia se.
todella kätevä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.