IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

rento lauantai :)Lauantai 22.08.2015 08:14

tänään on ollut ihana aamu. heräilin tuossa hetki sitten ja aloin keittämään kahvia. nyt on kahvit juotu niin jaksaa kirjoittaa blogia.
eilenä oli mukava päivä. kävin apteekissa hakemassa lisää masennus lääkkeitä. nyt mulla on niitä pari pakettia niin ei hetkessä lopu. pyörähdin taas seppälässä katsomassa vaatteita. sain taas hillittyä shoppailu himoni. vielä pitää sinnitellä se pari viikkoa niin voi shoppailla taas. kyllä tää aika menee äkkiä.
eilenä oli vapaa ehtoinen paja tunti. menin sinne koska en keksinyt muutakaan tekemistä. istuttiin ulkona ja syötiin jätskiä.
kävin eilenä kaverin kanssa tokmannilla. ostin limsaa,puuroa,kahvia, suklaata ja aurinkorasvaa. nyt toi aurinko rasva ei heti lopu.
on varmaan aika pitkään nää helteet. se on hyvä että on sitä aurinko rasvaa. en pala onneksi kun laitan sitä. mä rasvaan koko vartalon ennen kun menen tuonne ulos kuumuuteen.
eilenä kaveri oli taas mun luona katsomassa lemmen viemää. oli hyvä jakso. pitää katsoa taas ensi viikolla. tänään aijon mennä lenkille taas. iltapäivällä. varmaan tuossa kolmen aikaa. annan ruoan sulaa ennen kun menen lenkille. ai niin pitää laittaa toi limu jääkaappiin kylmään. juon sen tänään. ostin jaffa appelsiini limsaa. piikku pullon. olen tosi huono juomaan noista isoista pulloista. ne pienet pullot on sopivia. tänään pitää syödä sipisii ja jätskii.
söin eilenä jo vähän sispsejä. syöminen jatkuu taas tänään.
noi sipuli sipsit on vaan niin hyviä. ruoka on meillä vasta kahdelta.
ja aamupala on yhdeksältä. syön varmaan taas ruisleipää.
mulla on hyvä olo taas tällä hetkellä. ihanaa kun voi vaan olla eikä ole kiire minnekkään. tänään menen taas illalla parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. olin eilenäkin sen luona. menin jo eilenä nukkumaan jo yhdeksältä. väsytti hieman. ja nukuin ihan hyvin viime yön. pitää tänään katsoa jaksaisiko sitä värittää vaikka tänään. aijon ainakin kokeilla. ai niin tabletti pitää laittaa taas lataukseen niin pystyy taas katsomaan sillä. mulla on muutama leffa mitkä pitäisi katsoa netflixistä. no kerkeää hyvin katsomaan tänä viikonloppuna jos huvittaa. nyt on taas kahvia. ei ainakaan heti lopu. kokonainen paketti. saa keitettyä aamu kahvit.
eilenä mä join ainakin kolme kuppia vihreää teetä. varmaan tänäänkin tulee juotua sitä paljon. sen saa keitettyä nopeasti veden keittimellä. ja musta se maistuu ihan hyvältä raakana. en laita sokeria tai mitään siihen. sitä voi juoda vaikka kuinka paljon.
aijon huomenna pestä vasta pyykkiä. silloin kone on varmasti vapaa.
tänään ei huvita pestä pyykkiä. sain eilenä maksettua sen yhden laskun. nyt olen maksanut kaikki tämän kuun laskut. ensi kuussa tulee taas jälleen lisää. mutta onneksi mulla on niin hyvä raha tilanne tällä hetkellä niin pystyy onneksi maksamaan.
ja jää sitä rahaa myös shoppailuun. pystyy joka kuukausi vähän shoppailla. aina kun shoopailen joka kuukausi, mun budjetti on se vähän yli sata euroa. sen määrän ainakin kulutan shoppaillessa.
kyllä vähän yli sadalla eurolla saa jotain kivaa. ja löytää jotain kivaa. mutta silloin menee vähän enemmän jos ostan Guess laukkuja. silloin sallin että rahaa menee vähän enemmän. rakastan Guess laukkuja yli kaiken. ja on aina ihanaa joskus ostaa aina uusi Guess laukku. tykkään myös tosi kovasti tästä Guess lompakosta minkä ostin. aivan ihana. iso lompakko, mutta hyvä lompakko. mahtuu onneksi vielä laukkuun. ja se lompakko kestää monta vuotta kun se on nahkaa. syön tällä hetkellä samalla suklaata kun kirjoitan. syön fazerin suklaata. se on paras suklaa.
ostin pienen suklaa levyn. ja olen kohta syönyt sen.
ihanaa kun voi vaan syödä. ja aijon käydä tänä viikonloppuna lenkilläkin niin ruoka sulaa. eikä ole niin pullea olo tuosta syömisestä. saa nähdä mitä on tänään ruokana. varmaan jotain hyvää. yleensä täällä on viikonloppuisin hyvät ruoat. ei ole semmoista arki ruoan tapaista. vähän roska ruoan suuntaan. ja aina viikonloppu iltaisin on jotain hyvää myös iltapalalla.
tänään soitellaan poikaystävän kanssa illalla. se on nyt siellä kaverin luona. onneksi pystyy puhumaan puhelimen kautta.
ei varmaan puhuta kauaa. mutta kuulee onneksi edes hetken toisen äänen. mulla on vähän ikävä sitä. mutta. ensi viikolla onneksi nähdään taas. odotan kovasti.
kohta juon taas vähän teetä. ja mun pitää taas tiskata. mulla on taas kertynyt puuro lautasia ja kuppeja. tiskaan kohta. ja kuuntelen musaa samalla. tulee hyvä fiilis. voisin myös vähän siivota tätä keittiön pöytää. tää on taas täynnä tavaraa. pitää vähän järjestellä.
sain eilenä lakattua mun kynnet. nyt nää on hopean väriset. tykkään kovasti tästä väristä. ja nää kuivui tosi nopeasti.
ja tää väri varmaan pysyy pitkään. ensi kerralla lakkaan turkoosin väriseksi. pääsee sitäkin väriä kokeilemaan jossain vaiheessa.
eilenä mulla oli kevyet vaatteet päällä. tuntui ihanalta ja kevyeltä pitää niitä. tänään taas. mutta. kohta tulee kylmyys ja räntä sade.
sitten pitää alkaa käyttää viimeistään taas farkkuja. ja paksua takkia ettei tule kylmä. sitten tulee pimeät illat taas.
nyt on vielä aika valoisaa. mutta onneksi ei tule tylsää syksyä. on noi ryhmät ja kaverit. sekä harrastukset. aikaa menee tosi äkkiä. sitten on taas joulu ja mun synttärit tammikuussa.
pitää sitten vähän juoda vaikka mansikka lime siideriä synttärien kunniaksi. ja syödä suklaata. saa nähdä mitä saan sitten kavereilta lahjaksi. tammikussa on sitten taas toi Desucon. mennään taas kaverin kanssa sinne. mennään käymään kahtena päivänä siellä. odotan innolla. viimeksi kun oltiin siellä niin oli kivaa. mun pitää ottaa paljon kuvia sitten siellä. muistoksi. ja vähän rahaa niin voi ostaa anime krääsää. siitä tulikin mieleen että animea pitäisi varmaan taas katsoa. tässä viikonloppuna. kun aikaa. saa noi loput uudet jaksot katsottua. pysyy sitten vähän kärryillä.
seuraan aika monta sarjaa tällä hetkellä. on ainakin katsottavaa. ei heti lopu kesken. mangaa pitäisi myös taas lukea. tuolla tabletilla.
tabletilla on kiva kyllä lukea mangaa. siihen jää jopa koukkuun kun lukee. mulla on muutama manga sarja kesken tällä hetkellä. en ole nyt lukenut aikoihin. mutta. kyllä mä siitäkin sitten taas innostun jossain vaiheessa. poikaystäväkin lukee mangaa. aina välillä.
siitä on sitten kiva jutella sen kanssa. poikaystävä katsoo myös animea. puhutaan siitäkin aina. se katsoo noita samoja sarjoja mitä mäkin katson. mutta. nyt alan vähän siivoamaan tätä keittiötä.
saa tämän jotenkin taas järjestykseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.