IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu kohta lopussa.Sunnuntai 23.08.2015 08:00

se olisi sunnuntai. viikonloppu on kohta ohitse. ihan mukava viikonloppu ollut. eilenä mä olin vaan koneella, katsoin animea, ja tabletilla katsoin pari leffaakin eilenä. löhöilin sohvalla ja katsoin. en jaksanut enää illalla mennä koneelle.
kävin myös lenkillä eilenä ja menen lenkille taas tänään päivällä.
olin taas parhaan kaverin luona eilen illalla. katsottiin posse ohjelmaa. se on tosi hyvä ohjelma. duudsonit on ihania. fanitetaan niitä parhaan kaverin kanssa. toivottavasti possesta tulee uusi kausi. niin hauska.
soiteltiin eilenä poikaystävän kanssa. ihan hyvin sillä on mennyt siellä kaverin luona. tänään päästään illalla skypettämään.
pystytään juttelemaan enemmän. eilenä mulle iski kauhea ikävä poikaystävää. odotan innolla ensi viikkoa kun taas näemme.
muuten mulla on hyvä fiilis tällä hetkellä. olen syönyt sipsiä ja jätskiä.
nyt en herkuttele enempää. lenkille vaan tänään ja huomisesta lähtien syön vaan tavallista ruokaa viikolla ja herkuttelen taas vasta viikonloppuna. paino pysyy samana kun en herkuttele.
join taas äsken kahvia. olen hereillä. myöhemmin juon taas teetä.
tänään pitää käydä suihkussa. en jaksanut eilenä mennä.
pitää pestä hiukset. aurinko rasvaa pitää taas laittaa ennen kun menen tuonne ulos. aijon pestä pyykkiä tänään. alan heti tässä aamulla pesemään kun olen syönyt aamupalan. kone on varmasti vapaana. saa pestyä noi mun vaatteet. mitä sitten voi taas käyttää.
huomenna alkaa arki taas. aijon käydä kaupassa. ja huomenna on taas ompelu ryhmä. muita ryhmiä mulla ei ole huomenna.
menen taas huomenna illalla lenkille. pari viikkoa niin salkkarit alkaa. vihdoin ja viimein. ollaan niin odotettu sitä parhaan kaverin kanssa. ja vain elämää uusi kausi alkaa myös kohta.
pitää katsoa koska siellä on Maija Vilkkumaa. mä kuuntelen sen musiikkia. yksi mun lempi artisteista.
ja Anssi Kela on myös siellä. uusi päivä sarja alkaa vasta syyskuun lopulla. se jäi aika jännään kohtaan myös.
paljon tulee taas ohjelmaa telkasta syksyllä mitä katsoa. olisipa big brother alkanut. no varmaan ensi vuonna se tulee taas.
odotan kovasti kun se alkaa taas. pitää katsoa joka jakso.
paras kaverikin tykkää big brotherista. katsottiin viime kausi. se oli aika hyvä ja oikea tyyppi voitti sen.
en ole jaksanut värittää. ei ole nyt ollut muutamaan päivään oikeen innostusta. mutta kyllä sitä sitten jossain vaiheessa taas innostuu.
eilenä katselin vähän animea. muutaman jakson. pitää taas katsoa enemmän ensi viikolla vaikka. working!!! animea on tullut kolme kautta ja ne pitää katsoa. hyvä anime. on ainakin katsottavaa. kun pitää jossain vaiheessa katselu maratoonin.
aamupala on taas yhdeksltä. vielä puolitoista tuntia.
no mä olen koneella. olen huomannut jos olen koneella niin aika kuluu jotenkin nopeammin. nää aamut menee äkkiä kun olen koneella ja irc galleriassa. no ei se haittaa. välillä on ihan hyvä että aika menee äkkiä. kivat asiat tulevat sitten nopeammin.
mun pitää ostaa lisää uusia alusvaatteita. ja heittää vanhoja pois.
katsoo jos vaikka ensi kuussa ostaisi taas uusia kun voi shoppailla. rintaliivejä me en tarvi koska niitä mulla on paljon.
stringejä ja alusvaatteita pitää vaan ostaa. sitten on kivaa kun on taas uusia. mitä käyttää. mä tykkään kovasti alusvaatteista. koska tiedän että ne näyttää hyvältä mun päällä. ja poikaystävä tykkää myös. välillä on kiva ostella niitä. muistan kun olin teini, niin en silloin käyttänyt vielä mitään stringejä. en vaan silloin tykännyt niistä. mutta nyt kun olen vanhempi, niin tykkään niistä tosi paljon.
seksikkäitä. ja mulla on hyvä pylly. kaikki sopii.
ensi kuussa olen tosiaan aloittamassa taas kuntosalin. käyn pari kertaa viikossa. odotan innolla. mennään taas kaverin kanssa. aijon aloitella ensin pienillä painoilla. myöhemmin lisään sitten vähän enemmän. pääsee vähän hikoilemaan ja syke voi nousta.
ja tulee hyvä fiilis sali tunnin jälkeen. pitää mennä aina heti sen jälkeen suihkuun, ja sen jälkeen on mukava rento olo.
pitää etsiä kaapista noi mun sali vaatteet. aijo laittaa verkkarit ja jonkun hikitopin. sekä sisäkengät.
ja vesipullo ehdottomasti mukaan. se pitää olla aina.
ja mä juon sen ihan kokonaan aina tunnin aikana. onneksi siellä on vessat ihan vieressä jos tarvii mennä.
ajattelin mennä lenkille tuossa neljän jälkeen tänään. kerkeää hyvin käydä ennen kun skypetän poikaystävän kanssa.
joi eilenä vähän limsaa. jaffa appelsiini limua. oli kyllä hyvää. ostin pikku pullon sitä. enempää en aijo nyt juoda limsaa. juo vaikka sitten taas ensi viikon viikonloppuna.
kun menen lomille taas niin en aijo juoda mitään alkoholia. pidän taas taukoa. ei edes tee tällä hetkellä yhtään mieli. limu ja kivennäisvesi varmasti riittää. poikaystävä juo varmaan mutta antaa sen juoda. mutta sitten kun juon taas seuraavan kerran niin ajattelin taas juoda päärynä siideriä ja mansikka lime siideriä.
ne on mun lempi siideri juomat. lonkeroa mä en kauheasti juo. siideri on parempaa mun mielestä. mutta jos juon lonkeroa niin se on karpalo lonkeroa. tosi hyvää. katsoo jos sitäkin juo taas jossain vaiheessa. pari tölkkiä vaikka. olen nyt päättänyt että juon vaan sen kolme alkoholi annosta. mutta jos on juhlat niin sitten neljä.
tulen jo parista juomasta jo humala tilaan. kolme on aika hyvä määrä mulle koska olen näin pieni ihminen. koitan olla juomatta likaa. niin ei tule sitten huono olokaan seuraavana päivänä.
sen olen huomannut jos juon niin mun maha jotenkin turpoaa palloksi. siitä en tykkää yhtään. mutta kyllä se maha sitten aina laskeutuu. poikaystävä aina nauraa tälle mun mahalle ja se aina sanoo mua välillä siideri valaaksi. tosi mukavaa. mutta se on vaan vitsi mille me molemmat aina nauretaan. poikaystävä haluaa välillä kiusata mua. se on jotenkin suloista. yksi ihana puoli poikaystävässä. vitsit mä rakastan sitä tosi paljon. aivan ihana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.