IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi viikko. ja hyvä aamu :)Maanantai 24.08.2015 08:06

se on taas maanantai. uusi viikko alkaa. toivon että tästä tulee hyvä viikko. eilenä oltiin lahden satamassa ohjaajien ja asukkaiden kanssa.
vietettiin siellä aikaa. syötiin jätskiä. oltiin siellä pari tuntia.
oli ihan mukavaa. mun kaveri oli mukana myös niin oli seuraa.
eilenä vietin aikaa koneella ja katsoin taas moderni perhe sarjaa muutaman jakson. kävin myös vielä illalla lenkillä. skypetin poikaystävän kanssa ja menin vielä illalla parhaan kaverin luokse. katsottiin lapin poliisit ohjelmaa. menin sitten nukkumaan tuossa yhdeksän aikaa. nukahdin heti kun pääsin sänkyyn. mä heräsin hetki sitten ja keitin aamukahvit. aamu kahvi piristää aina. join ison kupillisen. mulla on yksi lempi muki mistä aina juon tuon kahvin. ei ole vielä mennyt rikki tai mitään. teetä juon myös tänään varmaan sen pari kuppia ainakin. tänään on aika rento aamu. ei ole kiire minnekkään. menen käymään taas kaupassa ruoan jälkeen. koitan olla menemättä seppälään. tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. nyt on pari paketillista masennus lääkkeitä. ei ainakaan heti lopu. ja leponex lääkettä on myös jonkun verran.
tänään on taas ompelu ryhmä iltapäivällä. teen sitä kaulahuivia taas. saa nähdä koska saan sen valmiiksi. vielä pitää tehdä sitä. olen siinä noin puoli välissä. eilenä jaksoin katsoa vähän animea. katsoin pari jaksoa working!!! animea. tykkään siitä sarjasta. olen nyt katsonut 8 jaksoa ekasta kaudesta. vielä on paljon katsottavaa ja monta jaksoa. pitää katsoa jos tänään taas katsoisi sitä.
tänään tulee taas lemmen viemää. katsotaan se taas kaverin kanssa. ollaan menossa myös illalla kaverin kanssa lenkille. kävellään se puolituntia. kaveri kysyi että voiko se tulla mun kanssa lenkille niin sanoin että tuu vaan. nyt on seuraa sitten kun mennään lenkille. on se kiva aina kävellä kaverin kanssa. on juttu seuraa. otan taas vesipullon mukaan ja laitan taas aurinko rasvaa ennen kun menen tuonne ulos. pitää tässä aamullakin laittaa kun olen menossa kauppaan. pitää kaivaa esiin taas kaapista jotkut kivat kesä vaatteet. ajattelin ehkä laittaa tuon baby doll mekon mikä mulla oli eilenä päällä. se on pinkin värinen. aivan ihana. tuli joskus ostettua se mega myynti arenalta. ei ollut kamalan kallis.
se on yksi mun lempi mekoista. en jaksanutkaan pestä pyykkiä eilenä. pesen huomenna varmaan. yleensä pesen aina tiistai aamuisin. eikä mulla oikeastaan ole kamalasti pyykkiä. lakanat voisi taas pestä niin on taas puhtaat. viikon päästä alkaa salkkarit.
ihanaa. ollaan niin odotettu koko kesä parhaan kaverin kanssa.
ja posse ohjelma alkaa myös syksyllä taas. se pitää katsoa myös. hauska ohjelma. nyt tulee ja alkaa taas hyviä ohjelmia syksyllä mitä katsoa. ai niin lemmen viemää sarja siirtyy kohta ava kanavalle.
musta se olisi ihan hyvin voinut olla subilla. mutta. onneksi näkyy toi ava kanava niin näkee sen lemmen viemää.
ja se on hyvä että se tulee edelleen viiden aikaan.
kohta pitää taas tiskata. mulla on kertynyt taas tiskiä kivasti. teen sen kohta. aamupala on alle tunnin päästä taas. alkaa olla nälkä.
syön taas ruisleipää. se on paras leipä. en kaheasti syö mitään vaaleaa leipää. vaikka sitäkin on aamu ja iltapalalla. harvoin tulee syötyä. pitää ostaa kaupasta taas kivennäisvettä. vaikka yksi pullo.
on niin kuuma niin olisi kylmää juotavaa. taidan ostaa.
ja juon sen tämän päivän aikana. ja ravaan vessassa jatkuvasti kun juon. otan sen riskin. ainakaan ei tule neste hukkaa.
ajattelin tänään syödä vähän jätskiä. mulla on vielä jonkin verran jäljellä. ja nyt kun on kuuma kesä, niin sallin jätelön syönnin.
kalorit saan sitten kulutettua lenkkeilyllä.
muita herkkuja en aijo syödä viikolla. syön taas normaalia ruokaa, juon vihreää teetä, kahvia ja vettä. koitan pitää tämän painon silleen etten lihoisi enempää tai laihtuisi enempää. tää vähän yli 53 kiloa on mun ihanne paino. hyvin olen saanut pidettyä sen nämä kuukaudet. aika samana on pysynyt. kohta on varmaan taas punnitus. ohjaajat on varmasti tyytyväisiä myös että tää mun paino on pysynyt samana. ensi kuun alussa pitää mennä taas veriokeisiin.
ohjaajat varaa ajan sinne, ja antaa sen ajan mulle. toivon että se olisi vaikka joskus aamu päivästä se aika eikä heti kahdeksan jälkeen aamulla. viime kuussa jouduin käymään pari kertaa verikokeissa. mutta ensi kuussa varmaan käyn nyt vaan kerran.
mikä olisi ihan hyvä. viimeksi oli jotain häikkää niin jouduin käymään toisen kerran. mutta nyt kaikki on taas hyvin.
parin viikon päästä tulee taas rahaa. odotan innolla. pääsee shoppailemaan. käyn ainakin seppälässä katsomassa vähän vaatteita. ja aijon tehdä ensi kuussa sen reissun lahteen.
haluan shoppailla myös siellä. odotan innolla. pitää vaan ilmoittaa ohjaajille ja kysyä että voinko joku päivä käydä lahdessa. se onnistuu varmasti. ajattelin käydä myös siellä suomalaisessa kirjakaupassa katsomassa noita aikuisten värityskirjoja, ja tusseja.
sitten aijon käydä kahvilla jossain ja syödä jotain hyvää.
jaksaa sitten shoppailla. odotan innolla.
mun tekee mieli käydä tuolla cubus myymälässä. siellä on aika kivoja alusvaatteita ja rintaliivejä. kaiken värisiä. pitää ostaa sieltä parit alusvaatteet. ja varmaan uudet rintaliivit.
kerran ostin sieltä aivan ihanan pinkit rintaliivit.
pitää myös katsoa noita uusia kenkiäkin. triossa on muutama kenkä kauppa niin niissäkin voisi käydä. jos vaikka löydän jotkut kivat kengät taas. missä on korot. mutta. sallin että mulla saa mennä vaan se vähän yli sata euroa. ei sen enempää.
sillä summalla saa ihan kivasti kaikkea ostettua. sitten seuraavassa kuussa sama juttu. saman verran saa mennä sitä rahaa. mutta uskon että tulee semmoisia tilanteita että saattaa mennä sitten vähän enemmän rahaa shoppailuun. välillä.
pää asia on että löytyy jotain kivaa.
myöhemmin syksyllä pitää sitten alkaa metsästämään joulu lahjoja kavereille. ja syntymäpäivä lahjat. mun molemilla kaverilla on synttärit nyt syksyllä. pitää alkaa vähän katselemaan mitä ostaisi niille. jotain pientä kivaa. ei sen lahjan tarvi olla kamalan iso. pää asia on että muistaa toista. suklaata ostan ainakin niihin lahjoihin.
sitä pitää olla aina. tokmannilta varmaan löydän ne lahjat sitten. siellä on kaikkea myynnissä niin enköhän löydä sitten sieltä. tai seppälässä voisi olla jotain. no pitää katsella. kyllä mä jotain keksin mitä ostaa sitten. tässä on koko syksy aikaa miettiä.
kohta alan taas kuuntelemaan musaa. tulee hyvä fiilis kun kuuntelee. tästä on tulossa hyvä päivä. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.