IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään on vielä lämmin päivä ennen kun viilenee. huomenna sataa vettä ja kylmä syksy alkaa. no onneksi oli edes melkein pari viikkoa tosi lämmintä. kesä on kohta ohi.
eilenä mulla oli tosi huono aamu. mua ahidisti ja itketti. ruoka ei edes maistunut. juttelin ohjaajan kanssa tästä mun olosta. yleensä mulla on tuommoinen olo kun mulla on noi naisten vaivat. ja nyt mulla on ne.
mutta kun sain itkettyä, niin olo parani huomattavasti. mun mielikuvitus laukkasi myös liikaa. yritin vaan ajattella että tää skitsofrenia tekee nämä kuvitelmat. mutta. nyt mulla on paljon parempi olo. yleensä itkeminen helpottaa mun oloa tosi paljon. ja jos mua itkettää, niin itken.
en tarvinnut ottaa onneksi mitään rauhottavaa. kun olin jutellut ohjaajan kanssa niin menin käymään kaupassa. poikaystäväkin soitti niin sekin paransi mun oloa kun kuulin sen äänen. mulla on kauhea ikävä sitä. onneksi me nähdään tänä viikonloppuna. odotan kovasti.
eilenä oli taas ompelu ryhmä. tein taas sitä kaulahuivia. sain muutaman rivin tehtyä taas. eilenä kävin myös tokmannilla. ostin uuden mukin. siinä lukee: "keep calm and drink tea" ihan mulle suunnattu muki. juon tosi paljon teetä. otan tänään sen mukin käyttöön kun keitän teetä. juon taas tässä aamulla ja ajattelin pitää pienen anime katsomis maratoonin aamulla aijon katsoa taas muutaman jakson working!!! animea. olen katsonut sitä jo kahdeksan jaksoa. vielä muutama jakso niin olen katsonut ekan kauden. sitten olisi yksi toinen anime sarja mitä pitäisi katsoa.
sen niminen anime kuin "Re-kan!" sitä olen katsonut kolme jaksoa ja niitä jaksoja on jotain 12. nyt pitää katsoa taas animea kun on innostusta.eilenä mä katselin taas muutaman jakson moderni perhe sarjaa tabletilla. olen kohta katsonut neljännen kauden. vielä olisi viider kausi mikä pitää katsoa. eilenä käytiin kaverin kanssa lenkillä illalla. oli tosi kuuma. oli kyllä ihanaa päästä sen lenkin jälkeen suihkuun. sitten kaveri tuli taas mun luokse katsomaan lemmen viemää. ja juotiin samalla teetä. sitten skypetin taas poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse viettämään iltaa.
mukava loppu päivä oli. jaksoin eilenä pestä pyykkiä. lakanat ja vaatteet. nyt ei tarvi pestä taas vähään aikaan. mun pitää käydä pankin sivuilla taas katsomassa paljon mulla on rahaa tällä hetkellä.
vielä yli viikko niin tulee taas rahaa.
mä löysin eilenä kaapista tuon mun yhden desucon paidan minkä ostin silloin viimeksi kun oltiin desuconissa kaverin kanssa.
se on tällä hetkelläkin mun päällä. pirteä paita.
tänään on taas iltapäivällä liikunta tunti. mennään lenkille kaveriden kanssa. kävellään se puoli tuntia. sitten enää ei tarvi mennä lenkille enää tänään. tulee siinä se lenkki heitettyä.
mutta tästä on tulossa ihana rento päivä. ei ole kiire minnekkään.
ruokakin maistuu taas tänään varmasti. eilenä mulle maistui taas päivällinen. meillä oli puuroa ruokana. ja söin sen kanssa ruisleipää.
oli ihan hyvää. ja nyt on taas hyvä olo. ei ahdista tai itketä.
join taas äsken kahvia ison kupillisen. aamukahvi maistuu aina hyvältä. sillä mun aamu lähtee aina käyntiin.
ja blogin kirjoittamisella. tykkään kirjoittaa joka päivä tätä blogia. kun mulle tulee jotain mieleen niin kirjoitan sen aina tänne.
aina löytyy jotain mistä kirjoittaa. ja tulee aina hyvä fiilis kun on saanut kirjoitettua. olen nyt pitänyt tätä blogia muutaman vuoden. ja aijon pitää tätä jatkossakin. tässä oppii samalla kirjoittaa.
aamupala on taas alle tunnin päästä. kerekää taas tiskata ennen sitä. mä tiskaan aina kun olen kirjoittanut blogin.
mulla aina kertyy noita mukeja mistä olen juonut teetä. ja puuro lautasia. syön puuroa aamulla. joka aamu. rakastan puuroa. syön sen aina silleen että keitän sen mikrossa ja laitan sokeria pinnalle.
tosi hyvää mun mielestä. puuro on aika halpaa.
ostin vähän aikaa sitten lisää yhden paketin. ei heti lopu kesken.
mä syön noita nalle puuroa. se on mun lemppari. halpaa ja hyvää.
maksaa alle pari euroa paketti. ja sitä riittää pitkäksi aikaa.
tänään ajattelin kokeilla tuota värittämistä. jos vaikka taas innostuisin. kokeilen. mutta jos ei innosta niin ei sitten. kyllä mä jossain vaiheessa taas innostun värittämään. sitten kun innostun niin siitä ei tule loppua. väritän tunti kausia.
odotan sitä innostusta taas kovasti.
haluaisin niin ostaa lisää noita aikuisten värityskirjoja. no ensi kuussa sitten ostan kun menen käymään siellä suomalaisessa kirjakaupassa. ostan yhden tai pari kirjaa. sekä uudet stabilo tussit millä sitten värittää. noi tussit mitkä ostin tokmannilta on kohta lopussa. pitää ostaa uusia. ne stabilo tussit mitkä ostan maksaa sen 20 euroa. siinä on monta eri väriä. ja ne kestää pitkään ne tussit.
kalliit mutta hyvät.
nyt kun syksy alkaa niin pääsee käyttämään taas nahkatakkia.
mulla pn pari nahkatakkia. ne on mustanvärisiä. haluaisin kovasti uuden nahkatakin taas. pitää katsoa jos vaikka ostaisi semmoisen vielä tämän vuoden puolella. mutta jos se on kallis niin se on kallis. kestää taas useamman vuoden. ja näyttää hyvältä päällä.
uudet housut aijon myös ostaa vielä tänä vuonna. ne on varmaan farkut taas. cubuksella olisi ihania farkkuja ja taas myynnissä.
ei ole kamalan kalliitakaan. oliko ne jotain 24 euroa.
näin eilenä kun telkasta tuli niistä mainos. houkuttaisi niin ostaa sieltä ne housut. käyn katsomassa kun menen seuraavan kerran käymään cubus liikkeessä. muutenkin cubuksella on ihan kivan näköisiä vaatteita. etenkin siellä on todella hyvännäköisiä alusvaatteita. kaikenlaisia ja paljon eri värejä.
sieltä voisi vaikka ostaa seuraavat rintaliivit. pinkkejä rintaliivejä en nyt osta kun mulla on parit sen väriset rintaliivit.
mustista rintaliiveistä en tykkää kun ne on tosi synkän väriset.
kirkkaat värit on kivoja. niistä pidän enemmän.
triossa lahdessa on cubus liike. seuraavan kerran kun menen lahteen niin täytyy käydä siellä. sieltä tulee sitten ostettua jotain.
odotan innolla. haluaisin myös ostaa uusia koruja. etenkin korviksia.
pitäisi käydä siellä glitter koru liikkeessä. siellä on kivoja korviksia. tykkään hopean värisistä. isoista korviksista. ei ole edes pahan hintaisia siellä ja joskus on jotain alennuksessa.
sieltä löytää joskus löytöjä. en muista oliko triossa se glitter liike. pitää tarkistaa netistä onko se siellä. ninja koru liike siellä ainakin on. sielläkin on kivoja korviksia. tai sitten voisi sokoksessa olla jotain korviksia. pitää katsella. kyllä mä jotain varmasti sitten löydän. sitten on mukavaa kun on taas uusia koruja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.