IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mukava viikonloppu :)Sunnuntai 20.09.2015 11:45

se olisi sunnuntai. on ollut erittäin mukava viikonloppu vanhempien luona. kohta lähden takaisin omaan kotiin. tuossa parin tunnin päästä vanhemmat vie mut. syödään ennen sitä.
olen vaan levännyt koko viikonlopun eilenä nukuin taas päikkärit. ja aamullakin nukuin pitkään. nukuin myös tänään aika pitkään. ajattelin mennä lenkille tänään kun on näin hyvä ilma.
äiti leikkasi mun hiuksia. nyt mulla on vähän lyhyemmät hiukset. on paljon kevyempi olo. ne on nyt olkapäille asti noi hiukset. ja ne saa laitettua vielä ponihännälle. suklaata on taas syöty ihan tarpeeksi. nyt en aijo syödä taas viikkoon. pizzaa söin myös eilenä. oli hyvää. söin ristorante pizzan. missä oli mozzarella juustoa, salamia ja tomaattia.
en jaksanut katsoa perjantaina vain elämää. olin pikkasen väsynyt niin menin jo kahdekasn jälkeen nukkumaan. eilenä jaksoin valvoa yhdeksään asti. maksoin äsken hammaslääkäri laskun. tilille jäi vielä jonkin verran rahaa. mutta aijon edelleen ottaa mun säästöistä rahaa tässä kuussa. selviää sitten.
tässä kuussa tulee onneksi vielä mulle se sata euroa.
animea en ole jaksanut katsoa yhtään. no huomenna voisi taa vaikka katsoa. huomenna mulla on ohjelmassa naisten ompelu ryhmä ja menen kuntosalille. siinä se päivä menee. ja tottakai näen taas kaverit. ja skypetän poikaystävän kanssa. skypetellään taas tänään. eilenä poikaystävä soitti mulle niin juteltiin hetki. kertoi että kaverin luona on ollut mukavaa. sanoin myös sille että itsekin on ollut mukavaa vanhempien luona. me nähdään sitten taas ensi viikolla. menen taas sen luokse varmaan viettämään viikonloppua. odotan innolla. olo ja fiilis on ollut aika hyvä. ei ole itkettänyt tai ahdistanut. hyvin on siis mennyt. toivottavasti ensi viikko on hyvä viikko. mutta jos tulee huono olo niin se tulee. pitää varautua siihen sitten. lenkillä koitan käydä joka päivä. mutta sitten en mene lenkille jos on kauhea kaato sade. mutta jos vähän tihuttaa niin sitten se ei haittaa. olen melkein pakannut kaiken. tää kannettava pitää vielä pakata. eilenä olin saunassa. oli kyllä ihanaa. sauna juomana mulla oli appelsiini jaffa limu. tosi hyvää kylmänä.
huomenna pitää varmaan käydä taas kaupassa.
kohta on lokakuu. pitää mennä ostamaan parhaalle kaverille se lahja. ajattelin lokakuun alussa jo ostaa se. mulla oli värityskirjat mukana mutta en oikeen jaksanut värittää. no ehkä ensi viikolla taas innostun. saa nähdä. olen syönyt aika hyvin. ruoka on maistunut. ja on taas herkuteltu. nyt en taas herkuttele kun vasta ensi viikon perjantaina vasta. ajattelin syödä taas sipsiä varmaan ensi viikon viikonloppuna. en ole aikoihin syönyt sipsiä. moneen viikkoon en ole syönyt. ajattelin syödä noita ranch sipsejä.
ne on mun lempi sipsit. nyt aijon taas ensi viikon syödä vaan normaalia ruokaa. ja liikkua. tiistaina mulla on taas sähly iltapäivällä. ja kuntosali keskiviikkona. onpahan liikuntaa sitten viikolla ja toi lenkkeily. mutta. uskon että tulee ihan hyvä viikko. elän taas päivän kerrallaan. enkä aijo stressata mistään. onneksi on noi harrastukset ja kaverit. niillä pärjää.
ja saa muuta ajateltavaa kun on tekemistä.
aijon olla positiivinen. kyllä tää tästä. aijon varmaan taas tabletilla katsoa tuota weeds sarjaa taas. en edes käyttänyt ollenkaan tablettia koko viikonlopun aikana. no ensi viikolla käytän sitä taas ja ainakin nyt on taas akku täynnä kun latasin sen eilenä. pääsee taas käyttämään sitä. ja animea voi myös katsoa sillä.
pitäisi katsoa sillä noita leffoja mitä mulla on suosikeissa. tuolla netflixissä. katson sitten kun jaksan.
huomenna alkaa taas salkkarit ja lemmen viemää. nyt olen lemmen viemässä ihan pihalla kun en nähnyt viime jaksoa. no huomenna taas näkee sen sitten. uusi päivä sarja alkaa taas tämän kuun lopulla. olen niin odottanut että siitä alkaa taas uudet jaksot. noita uusintoja on ollut kiva katsoa. ensi viikon perjantaina ajattelin kastoa tuon possen. en nähnyt sitä viimeksi. pakko katsoa se ensi viikolla. laitan vaikka vain elämää tallennukseen. katson sen sitten myöhemmin. ainakin tulee telkasta ohjelmaa. onneksi. on sitten katsottavaa. tää syksy menee äkkiä kun katsoo noita ohjelmia ja sarjoja. kohta on joulu. pitää alkaa miettimään noita joulu lahjoja.
pitää ostaa kavereille, vanhemmille ja sisaruksille lahjat.
ostan ne kaikki pikku hiljaa. ettei tule kamalan kiire niiden kanssa.
ja kohta mullakin on synttärit. pitää miettiä mitä ostaisi sitten itselle lahjaksi. jotain kivaa voisi ostaa. pitää sitä katsoa sitten.
poikaystävän synttärit on joulukuussa. tiedän jo lahjan minkä hankin sille. se on yllätys. en aijo sanoa mitään siitä lahajsta sille. poikaystävä on aina sanonut mulle ettei halua mitään lahjoja mutta mä aina haluan ostaa sille. siitä on tullut tapa mulle. ostan sille aina jonkun lahjan. poikaystävä ostaa aina mulle synttäri lahjaksi suklaata. sekin käy mulle. ja kaverit ostaa suklaata mulle aina synttärilahjaksi. se riittää. pää asia on että muistaa toista.
olen vähän miettinyt että aijon ostaa uudet kengät taas. varmaan tämän vuoden puolella ajattelin ostaa. jotkut korkea korkoiset kengät. menen lahteen sitten metästämään niitä. trio kauppakeskukseen. siellä on aika monta kenkä liikettä. sieltä voi löytyä. marraskuussa voisi mennä katselemaan koska silloin voin taas shoppailla. ensi kuussa en aijo shoppailla. koitan olla ostamatta mitään. mä yritän ainakin. laskuihin ja ruokaan saa mennä vaan rahaa ensi kuussa. ja aijon vaan säästää.
en onneksi nyt tarvitse mitään. mulla on aika paljon vaatteita ja kenkiä. ja laukkuja. kyllä mä selviän.
ja aina pystyy yhdistelemään noita vaatteita. löytyy ja keksii monta tyyliä. mikä on hyvä juttu. niin ei tarvi koko aikaa ostaa uusia vaatteita. mutta pitäähän niitä välillä ostaa. silloin kuin haluaa.
tai tarvii taas. mutta. sen olen päättänyt että ensi vuonna ostan uuden Guess laukun taas. sitten kun taas pystyy. sitä odotellessa. hyvää kannattaa aina odottaa. siihen menee taas rahaa mutta sitten on taas aivan ihana laukku. sitten on taas iloinen ja kaikkea.
se Guess lompakko minkä ostin viimeksi niin sekin on aivan ihana. ostan sitten taas muutaman vuoden päästä taas uuden Guess lompakon. nyt pärjään aika pitkään tuolla mikä mulla on.
se on aika iso se lompakko mutta mahtuu ihan hyvin laukkuun.
ei vie kauheasti tilaa. seteleitä mulla ei ole koskaan lompakossa koska maksan kaikki aina kortilla. en ole tottunut käyttämään mitään seteleitä. mutta kolikoita joskus käytän.
jos niitä joskus kertyy. pääsee niistäkin eroon. kohta meillä on ruoka. pääsee syömään. alkaa olla nälkä. isä on tehnyt jotain liha mureketta. ja perunoita. hyvää ruokaa siis tiedossa. syön hyvin niin jaksan mennä sitten lenkille myöhemmin. ja lnekin jälkeen taas suihkuun. aijon tänäänkin pestä nää mun hiukset.
nyt ei mene takkuun tai mitään kun on vähän lyhyemmät hiukset.
ja nää on nyt helpompi hoitaa. tykkään. annan näiden taas nyt kasvaa. ja leikkautan taas kun huvittaa. äiti osaa hyvin leikata nää hiukset niin ei tarvi mennä mihinkään parturiin. eikä maksa mitään kun äiti leikkaa. eli ihan hyvä siis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.