IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hyvä maanantai aamu :)Maanantai 21.09.2015 08:10

maanantai jälleen kerran. viikonloppu vietetty ja paluu arkeen. uskon että tästä tulee hyvä viikko. positiivisella asenteella mennään.
aamu on lähtenyt käyntiin taas kahvin juonnilla. oli kyllä hyvät aamukahvit. nyt olen pirteä ja jaksan kirjoittaa blogin. eilenä mä olin jo yhden aikaan täällä mun omassa kodissa. menin lenkille iltapäivällä kun oli niin hyvä ilma. eilinen loppu päivä kului koneella ollessa. katselin taas vähän pornoakin kun en keksinyt muutakaan katsottavaa. ja pyörin täällä ircissä. loppu illasta mulla oli aika kiva pääsärky. kesti sen kolme tuntia. menin jo ennen yhdeksää nukkumaan. nyt kun heräsin niin enää ei särje päätä. ja nyt kun join taas kahvia niin enää ei tule pää kipeäksi. en juonut ollenkaan viikonloppuna kahvia. join vaan vihreää teetä. pitää tässä aamulla taas juoda teetä. eilenä mä join pari kuppia. tänään menee varmaan vähän enemmän.
ajattelin mennä seppälään tänään. katsomaan uusia alusvaatteita mitä voisi nyt vaikka ostaa. katsoin raha tilannetta niin tulin siihen tulokseen että voin ostaa hiukan vielä jotain. joten ajattelin alusvaatteita. haluan parit stringit ja ehkä uudet rintaliivit jos löytyy. siellä oli muistaakseen alennusmyynnit. mutta. aijon mennä katsomaan. sitten ajattelin taas käydä juomassa teetä yhdessä kahvilassa taas. tulee olemaan vähän ihmisten ilmoilla.
ei tarvi koko aikaa olla neljän seinän sisällä. tänään on taas ompelu ryhmä. teen edelleen kaulahuvia. ei ole vielä valmis. huomasin että mulla alkaa lanka loppumaan. pitää siis hankkia lisää että saa sitä jatkettua. en ole varma että onko se sitten samaa väriä vai eri väriä. no pitää katsoa sitä sitten jossain vaiheessa.
aijon mennä kuntosalille tänään. ompelu ryhmän jälkeen. ompelu ryhmä kestää sen tunnin vaan niin hyvin kerkeää mennä salille sen jälkeen. saa nähdä onko siellä sitten kauheasti porukkaa.
aijon olla siellä ainakin sen 45 minuuttia. aijon venytellä tunnin lopuksi. onneksi ei ole sitten kamalan kiire minnekkään. voi tehdä rauhassa noita liikkeitä. mukavaa mennä kyllä salille tälleen maanantaina. ja seuraavan kerran menen salille sitten keskiviikkona kaverin kanssa. mun pitää pyytää ohjaajilta kuntosali kortti taas että pääsen salille. pitää ottaa taas vesipullo mukaan.
illalla sitten taas katson lemmen viemää, skypetän poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. olin taas eilen illalla sen luona. katsottiin voitolla yöhön ohjelmaa. se vaikutti aika mielenkiintoiselta ja sitä voisi katsoa.
tänään tulee taas salkkarit. en muista enää mihin se jäi viimeksi.
lemmen viemässä olen taas ihan pihalla kun katson sen taas tänään.
aamupala on taas tunnin päästä. ja tänään aamulla jaetaan taas viikon lääkkeet dosettiin. mun ei tarvi kai hakea vielä mitään lisää apteekista. leponex lääkettä pitäisi vielä olla, masennuslääkkeitä mulla on ja e-pillereitä. eli ei ole vielä onneksi ihan loppumassa. mutta kohta pitää hakea taas noi e-pillerit ja niihin menee sitten se 40 euroa. kolmen kuukauden annos. onneksi ei tarvi joka kuukausi ostaa noita e-pillereitä. tulisi aika kalliiksi.
mutta sen voi sanoa että noi e-pillerit mitä olen nyt syönyt niin on parhaat e-pillerit mitä mulla on ollut. paitsi ne ei kauheasti auta noihin mielialoihin. mitä mulle sitten tulee. kun on ne päivät.
mutta. olen aina onneksi selvinnyt niistä ja selviän nytkin. onneksi mulla on liikuntaa niin se auttaa esim tuohon kireään oloon ja vitutukseen. saa hyvin purettua sitä kireää oloa vaikka salilla tai lenkillä. kummatkin on yhtä tehokasta. ja hyvä olo tulee sen jälkeen. aivan mahtava fiilis. ja rentoutuu kun menee suihkuun sen jälkeen ja istahtaa sohvalle tee kupin kanssa. sitten taas on ihana rento ja hyvä olo. kannattaa siis liikkua jos vituttaa tai ärsyttää.
nyt on taas herkuteltu viikonloppuna ihan tarpeeksi. seuraavan kerran herkuttelen taas tämän viikon perjantaina ja viikonloppuna.
syön taas suklaata ja sipsiä ajattelin syödä ensi viikon viikonloppuna. sotken taas poikaystävän sängyn taas sipsillä.
niin kuin aina. en osaa olla siisti sipsin ja suklaan kanssa. välillä se sänky on myös suklaassa. en tiedä että miten mä onnistun aina sotkemaan kun herkuttelen. nyt ensi kerralla koitan olla sotkematta kauheasti. niin poikaystävä ei suutu. oli kyllä eilenä mukavaa skypettää poikaystävän kanssa. puhuttiin yli tunti eilenä ja tänään taas illalla skypetetään. ikävä on kova. mutta nähdään taas tänä viikonloppuna. odotan innolla. se on aina ihanaa nähdä toista pitkän ajan jälkeen. uskon että poikaystävälläkin on ollut mua ikävä.
sillä oli hyvin mennyt reissu viikonloppuna kaverin luona.
sanoin myös sille että itselläkin oli mukavaa vanhempien luona.
sanoin äidille eilenä että en tiedä koska tulen sitten seuraavan kerran käymään. äiti sanoi vaan mulle että tule sitten kun haluat taas. mutta me soitellaan aina pari kertaa viikossa ja kysellään kuulumiset. äiti sitten tietää että hyvin pärjään nyt.
ei vitsit mä tykkään nyt näistä mun hiuksista nyt. ihanan kevyet ja lyhyet. tää on vähän kuin polkka tukka. eilenä kun kävin suihkussa niin ei kauheasti tarvinut laittaa mitään hoito ainetta. ja hellpo oli harjata. eikä nää mene helposti takkuunkaan. ja nää saa ponihännälle. ja on kivan näköiset kun nää mun hiukset on auki.
uusi tyyli. eikä maksanut mitään koska äiti leikkasi nää mun hiukset.
se osaa aina hyvin leikata. nyt ajattelin taas kasvattaa näitä ja leikkautan sitten taas kun haluan. ajattelin nyt jouluun asti kasvattaa näitä mun hiuksia. katsoo sitten kuinka pitkäksi ne on kasvanut silloin. ja pitääkö sitten taas leikkauttaa. mutta. sinne on vielä monta kuukautta. poikaystäväkin näkee nää mun hiukset sitten tällä viikolla. olen nyt alkanut tehdä silleen että en käytä enää kauheasti shampoota näihin hiuksiin. nyt käytän vaan hoito ainetta.
se riittää. ja pitäisi silleenkin tehdä ettei pesisi näitä hiuksia ihan joka päivä. ne saa rasvottua ja se on aika terveellistä hiuksille jos ne rasvottuu vähän. luin tämän tiedon joskus iltalehdestä.
ja eikä nää hiukset sitten kauheasti häiritse kun nää on ponihännällä.
mun pitäisi käydä taas tokmannilla. katsomassa uutta huulipunaa. joku uusi väri olisi kiva. joku syksyinen väri.
ajattelin ostaa lumenen huulipunaa. lumenella on tosi hyviä huuli punia. mun edellinen huulipuna mitä käytän on lumene.
se alkaa olla kohta lopussa niin sen takia pitäisi ostaa taas uusi.
puuteria mun ei tarvi ostaa vielä koska sitä mulla on vielä.
aina kun meikkaan niin käytän vaan puuteria ja huulipunaa. en tarvitse kauheasti meikkiä koska mulla on hyvä iho.
ja välillä mulla ei ole meikkiä. aina en jaksa meikata. tunnen välillä itseni ihan kauniiksi ilman meikkiä. ja kuulin että nyt syksyn trendi on se ettei meikkaa. luin tämän iltalehden tyyli sivuilta.
mutta. tosiaan tänään seppälään ja teelle kahvilaan. tulee mentyä ihmisten ilmoille. hyvä päivä tulossa tänään vaikka näyttää vähän sateiselta. onneksi mulla on sateenvarjo, mikä on vähän rikki mutta kestää vielä ihan hyvin. uusi pitäisi edelleen ostaa. sitten kun menen seuraavan kerran tokmannille niin ostan. ja samalla ostan uuden huulipunan. kun olen syönyt lounaan niin lähden sinne seppälään.
annan ruoan vähän sulaa ennen kun lähden kävelemään sinne.
ruokakaupassa pitää varmaan myös käydä samalla. koska seppälä on ihan sen vieressä niin voisi käydä. mun tekee mieli ostaa taas mehukivennäisvettä. päärynän makuista. se on tosi hyvää kylmänä. pitää ostaa sitä yksi pullo. juon sitä sitten samalla kun skypetän poikaystävän kanssa. ja ravaan taas vessassa kun tulee sitä juotua.
siinä ei ole onneksi kauheasti kaloreita niin sitä pystyy juomaan. hyvä limsan korvike. jos ei halua juoda lismaa.
se maksaa alle pari euroa pullo. pystyy välillä ostamaan sitä.
hyvä juoma. suosittelen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.