IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

se olisi taas maanantai. :)Maanantai 28.09.2015 08:14

maanantai taas. viikonloppu oli kyllä mukava poikaystävän luona. sai rentoutua kunnolla. mutta toi viikonloppu meni aika äkkiä. olisi voinut jatkua vaikka ikuisesti. mutta. arki alkaa taas ja mun aamu on lähtenyt käyntiin kahvin juonnilla. kyllä kahvi maistui hyvältä kun en juonut viikonloppuna ollenkaan kahvia. join vaan teetä.
join ison kupillisen. kahvi alkaa loppumaan. pitää ostaa sitä tänään lisää koska olen menossa kauppaan taas tänään. pitää myös samalla ostaa teetä ja mehukivennäisvettä. on sitten juotavaa. aijon ostaa lisää orient vihreää teetä ja citrus vihreää teetä. pari pakettia.
aijon taas tässä aamun aikana taas juoda teetä. nyt on ihana aamu taas kun ei ole kiire minnekkään. seuraava ryhmä alkaa vasta puoli kahdelta. se on ompelu ryhmä. teen edelleen sitä kaulahuivia. ei ole vielä ihan valmis. tänään menen taas kuntosalille tai lenkille. menen lenkille jos on hyvä ilma. mutta jos sataa niin sitten kuntosalille. pakko saada liikuntaa tänään. koska en liikkunut ollenkaan viikonloppuna.
nukuin vaan ja lepäsin. syön hyvin taas tänään niin jaksan sitten.
olo on muuten aika hyvä tällä hetkellä. toivon että tästä tulee taas hyvä viikko. aijon taas liikkua paljon. ja nauttia syksystä ennen kun talvi tulee. on kiva käydä lenkillä kun kaikki on niin oranssin väristä. ja aurinko on kiva kun se paistaa samalla.
kiva käydä lenkillä silloin. ja raitis ilma tekee aina hyvää.
tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. täytyy varmaan tällä viikolla hakea varmaan lisää jotain lääkettä taas.
ensi viikolla mulla on taas toi psykologi. päivää en nyt muista mutta sen muistan että se on taas aamulla klo 10 aikaa. menen taas sinne juttelemaan. saa nähdä mistä sitten puhutaan ensi kerralla. varmaan puhutaan tästä mun voinnista ja miten on mennyt. nyt voin kertoa sille että hyvä kausi on ollut päällä ja olen voinut nyt hyvin.
varmaan puhutaan myös tuosta syömishäiriöstä. kuinka ruoka on mulle viime aikoina maistunut. sen voin nyt sanoa että olen syönyt aika hyvin. koitan tänäänkin syödä hyvin niin jaksan käydä tuolla kylillä tänään ja mennä illalla lenkille tai kuntosalille.
mutta. tästä on tulossa ihan mukava päivä taas. illalla taas katsotaan lemmen viemää, skypetän poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse taas illalla. eilenä katsottiin taas parhaan kaverin kanssa toi voitolla yöhön ohjelma. se on aika mielenkiintoinen ja mä tykkään siitä ohjelmasta. on kiva katsoa miten ne tekee noi temput. eilinen jakso oli kyllä hyvä. pitää taas katsoa se viikon päästä. jee. salkkarit tulee taas tänään ja muistaakseen tänään alkaa myös noi uusi päivä sarjan uudet jaksot.
on illalla sitten katsottavaa. animea pitäisi katsoa taas. mulla on muutama sarja kesken. pitäisi vaan katsoa loppuun.
sitten kun jaksaa. olen nyt vähän miettinyt taas että voi olla että olen viikonlopun nyt täällä. olen nyt ollut lomilla kolme viikonloppua putkeen. voisi olla nyt täällä tämän viikonlopun. keräilen vähän voimia taas niin jaksaa mennä sitten taas lomille. poikaystävä tulee varmasti taas käymään mun luona. ja paras kaverikin on täällä nyt tämän viikonlopun. on ainakin sitten seuraa. olen taas viikonloppu illat parhaan kaverin luona. valvotaan ja katsotaan telkkaa.
kun poikaystävä tulee käymään niin haetaan varmaan taas pizzat koti pizzasta. koti pizza on paras pizza mun mielestä. ainakin maha tulee täyteen kun syö sen normaali kokoisen pizzan.
se on vaan niin hyvää. ajattelin syödä tänä viikonloppuna sipsiä. en ole aikoihin syönyt sipsiä. nyt voisi taas syödä pitkästä aikaa.
ajattelin ostaa ranch sipisejä. ja ehkä dippiä. ne sipsit menee kyllä ilman dippiäkin. on niin maukkaita.
löysin perjantaina mun yhdestä nurkasta taas laukun mitä en ollut käyttänyt kertaakaan. nyt käytin sitä perjantaina. iloinen löytö taas.
aijon käyttää sitä laukkua useammin. tulee sille käyttöä. ostin sen joskus tuolta luhta myymälästä. se laukku on harmaan sinisen värinen. ja siihen laukkuun mahtuu kivasti tavaraa.
käytin taas korko kenkiä kun menin lomille. poikaystävä vitsaili että kohta kaadun niiden kanssa. sanoin vaan sille etten kaadu.
olen oppinut kävelemään niillä. ja tänä syksynä täytyy ostaa todellakin uudet kengät. siis täytyy. kohta mulla loppuu tila koska mulla on aika paljon noita kenkiä mutta lisää pitää aina vaan ostaa. se on totta ettei kenkiä ja laukkuja ole koskaan liikaa.
niitä täytyy olla joka naisella. ja naisten kuuluu shoppailla. mä ainakin shoppailen. se on aina mukavaa. kun löytää jotain kivaa ostettavaa. ja se on ihan kiva myös että voin shoppailla aina vähän joka kuukausi. mutta ensi kuussa en shoppaile. se kuu on säästämis kuu. marraskuussa vasta sitten taas shoppailua. se on aina hyvä välillä säästää. että raha asiat on silloin aika tasa painossa.
ja shoppailee sitten taas kun voi. mutta mun shoppalu budjetti on nyt aina se sata euroa tai vähän yli. sillä rahalla saa vaikka mitä ostettua. pitää joskus mennä tuonne lahden trioon shoppailemaan. siellä on aika monta kenkä liikettä. ne pitää käydä jossain vaiheessa läpi. löydän varmasti jotkut ihanat kengät taas. ja koitan ottaa semmoisen päivän shoppailuun ettei ole kiire minnekkään. voi vaan rauhassa katsella ja shoppailla. pidän shoppailu päivän joku kerta taas. shoppailu tekee aina hyvää. mulle ainakin.
tosiaan ensi vuonna aijon ostaa taas uuden Guess laukun.
siihen saa mennä sitten vähän enemmän rahaa taas. sallin sen että saa mennä. harvoin pääsee johonkin liikkeeseen missä myydään Guess tavaraa. harmi ettei lahdessa ole semmoista liikettä.
jos lahdessa olisi se liike, niin varmaan kävisin joka kuukausi siellä ostelemassa. eli se on ehkä ihan hyvä etten pääse joka kerta sinne. varmaan menisi kaikki rahat Guessiin. se on vaan niin paras merkki.
ja Guess laukut ja lompakot on vaan niin ihania. rakastan niitä yli kaiken. jokaisen naisen pitäisi omistaa ainakin yksi tai pari Guess laukkua. mä omistan nyt neljä Guess laukkua. tullut joka vuosi kerättyä niitä. mulla on makkarissa yksi nurkka missä on noi mun kaikki Guess laukut. en halua että ne pölyyntyy jossain mun kaapin sisällä. niiden pitää olla järjestyksessä ja niiden pitää saada ilmaa.
mun tärkeimmät laukut. tila alkaa vaan loppua sieltä nurkasta.
pitää siis raivata jostain lisää tilaa. niin mahtuu lisää uusia laukkuja.
kohta pitää mennä aamu palalle. alkaa olla nälkä. aijon syödä aamupalaksi ruisleipää. ja sjuon teetä sitten sen jälkeen. alkaa taas tehdä mieli teetä. huomenna aijon todellakin pestä taas pyykkiä. koska kivasti tuli taas lika pyykkiä viikonlopun aikana.
pesen huomenna taas niin on puhtaita vaatteita.
alan huomenna aamulla pesemään. aamupalan jälkeen.
mä löysin noi mun ihanat olo housut mitä olen ollut etsinyt monta viikkoa. ne löytyi tuolta nurkasta pyykki korin vierestä.
nyt aijon niitä taas käyttää. parhaat olo housut mitkä omistan. ne on mulla tälläkin hetkellä päällä. ostin ne kerran luhta myymälästä.
aivan ihanat. aijon pestä ne huomenna. on sitten taas puhtaat käyttöön. meinasin ostaa uudet kun en löytänyt niitä mutta onneksi ne oli tallella. nyt ei tarvi ostaa uusia. aijon taas tiskata kohta. on kertynyt taas puuro lautasia. söin eilenä puuroa ja tänä aamuna puuroa. oli pakko syödä kun en syönyt viikonloppuna yhtään.
mun on pakko saada aina joka aamu puuroa. mulla on omat puurot aina mitä syön. nalle puuro on se paras puuro. halpaa ja hyvää. maksaa vaan alle pari euroa paketti. ja siitä riittää melkein kuukaudeksi puuroa. tänään meillä on taas päivälliseksi puuroa. maanantaisin meillä on aina puuro päivä. se on ihan hyvä vaan että meillä on puuroa aina joskus ruokana. saa nähdä mitä sitten on lounaaksi tänään. yleensä meillä on maanantaisin lounaalla perunoita ja jotain kastiketta. tai pastaa. sen näkee sitten. koitan syödä hyvin niin jaksan käydä kaupassa tänään.
mutta. aika positiivinen fiilis tällä hetkellä. hyvä päivä varmasti tänään :) positiivisella asenteella mennään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.