IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

eilenä oli huono olo :(Tiistai 29.09.2015 08:23

eilenä mulla oli vähän huono päivä. aamu meni hyvin mutta loppu päivä tuntui pahalta. mulla olo hermostunut olo koko ajan ja tuntui siltä että kohta tulee se jähmettymis kohtaus. lepäsin ennen ompelu ryhmää vähäsen ja selvisin ompelu ryhmästä. sen jälkeen halusin jutella ohjaajan kanssa tästä mun olosta. juttelu auttoi.
menin kämpille ja koneelle hetkeksi. menin sitten syömään. ja ruoan jälkeen jaksoin mennä lenkille. sen jälkeen menin suihkuun, keitin teetä ja aloin katsomaan lemmen viemää. lemmen viemän jälkeen aloin skypettää poikaystävän kanssa. ja sitten se huono olo taas iski. kävin hakemassa rauhottavan. ja sanoin ohjaajalle että se kohtaus tulee kohta ellen ota rauhottavaa. kun otin rauhottavan niin olo helpottui onneksi. loppu ilta meni sitten ihan hyvin ja sain hyvin nukuttua viime yön. heräsin äsken ja join taas ison kupin kahvia. nyt on aika pirteä olo. saa nähdä millainen päivä tästä sitten tulee. toivon että on parempi kun taas eilinen. mutta jos se sama olo taas iskee niin sitten vaan rauhottavia. onneksi niitä voi aina syödä tuommoisissa tilanteissa. en onneksi vaipunut mihinkään psykoosiin. sekin oli tosi lähellä. tänään on aika rento päivä. iltapäivällä on vaan toi sähly taas. varmaan pelataan taas miehet vastaan naiset. saa nähdä kumpi voittaa. toivottavasti naiset. varmaan ole koneella suurimman osan päivästä taas. eilenä yritin värittää mutta ei siitä tullut yhtään mitään. en jaksanut keskittyä. voi olla etten tänäänkään väritä. ruoka varmaan maistuu tänään.
koitan syödä. että jaksan sitten taas. onneksi tänään ei ole kamalan kiire minnekkään. voi ottaa vähän rennosti. koitan pestä pyykkiä tänään. mutta jos en jaksa niin en jaksa. pitää sekin katsoa.
aamupala on taas tunnin päästä. ja aamu lääkkeet pitää ottaa taas.
eilenä kun jaoin lääkkeitä niin leponexia riitti vielä tälle ja ensi viikolle. sitten kun menen sinne psykologin luokse niin sanon sille että uusii tuon leponex reseptin niin saa sitten taas lääkkeitä.
olen päättänyt että olen tämän viikonlopun nyt täällä. aijon levätä. puhuttiin eilenä ohjaajan kanssa että parempi että olen nyt viikonlopun täällä. aijon taas levätä niin jaksaa myöhemmin taas. mä väsyn aika nopeasti aina. se liittyy tähän mun sairauteen.
että väsyy nopeasti ja saattaa tulla noi kohtaukset. ja ahdistus.
en ole vielä itkenyt. mutta kyllä sekin tulee jossain vaiheessa. itkeminen helpottaa onneksi mun oloa. se kireä olo häviää sen jälkeen aina. ja tulee kevyempi olo.
aijon nyt taas elää vaan päivän kerrallaan. ja kyllä poikaystävä ymmärtää sen että joudun nyt olemaan täällä viikonlopun. on sitten tulossa taas käymään mun luona. tehdään jotain kivaa sitten taas.
tulee mukava päivä varmasti. ja paras kaveri on myös täällä viikonlopun. on ainakin sitten seuraa ja en ole yksin.
pitää taas herkutella viikonloppuna. voisi syödä sipsiä ja suklaata taas. kävin eilenä kaupassa. ostin lisää kahvia ja teetä pari pakettia. ei heti lopun kesken. nyt mun ei tarvi hetkeen käydä kaupassa.
loppu viikolla sitten vasta. pyörähdin eilenä silti seppälässä. en ostanut mitään. kävin vaan katselemassa.
tällä viikolla tulee lisää rahaa taas. ja ensi viikolla. ja laskut tulee taas perässä. pääsee taas makselemaan. mutta. ei se mitään. mulle jää aina laskujen jälkeen tilille kivasti vielä rahaa. vähän shoppailu rahaa. mutta. vasta marraskuussa aijon seuraavan kerran shoppailla. pitää sinne asti nyt vaan sinnitellä. kyllä se kuukausi sieltä tulee. lokakuu menee varmasti äkkiä. on paljon tekemistä.
kohta on taas joulukin. aijon joulukuussa ostaa vasta lahjat. kun tulee taas rahaa. silloin rahaa saa mennä vaan lahjoihin. ja shoppailen sitten taas tamminkuussa. aijon ostaa jotain kivaa itselle koska silloin mulla on synttärit siinä kuussa. menen varmaan taas lahteen shoppailemaan. ostan itselle jonkun kivan lahjan.
varmaan taas joku uusi laukku tai kengät. mutta. sen näkee sitten.
koruja voisi vaikka myös ostaa. ja mun pitäisi ostaa edelleen se uusi hajuvesi. aijon ostaa sen joskus tuolta sokoksesta. siellä on paljon erilaisia hajuvesiä. löytyy varmasti joku kiva tuoksu. mutta se ei saa olla kauhean kallis. alle 50 euroa saa maksaa sen hajuvesi. pitää sitten vähän kysellä noilta myyjiltä että näyttää noi halvemmat hajuvedet. ja pitää haistella miltä ne sitten tuoksuu.
kyllä mä jonkun tuoksun löydän.
eilenä alkoi uusi päivän uudet jaksot. tänään pitää taas katsoa.
ja lemmen viemää pitää myös katsoa taas. näin eilenä lemmen viemää. kerkesin hyvin lenkiltä näkemään sen.
aijon kohta taas juoda teetä. alkaa tehdä taas mieli. ajattelin tänään katsoa tabletilta tuota weeds sarjaa taas. saa ajan jotenkin kulutettua tänään. animea en varmaan jaksaa katsoa.
ei oikeen pysty keskittymään. saa nähdä pystunkä edes katsomaan weeds sarjaa jos en pysty keskittymään. ajattelin tänään käydä lenkillä. lounaan jälkeen. ulkona on aika hyvä ilma. pakko saada raitista ilmaa. en halua olla koko aikaa neljän seinän sisällä.
tiedän minkä reitin aijon kävellä. se kestää sen puolituntia. aijon ottaa vesipullon varmaan taas mukaan. mulla oli eilenäkin vesipullo mukana. se on hyvä olla jos tulee jano matkalla.
aijon taas kohta tiskata. mukeja ja lautasia on taas kertynyt.
tiskaan kohta taas. kyllä tää tästä. nyt on vähän huono kausi taas alkanut mutta kyllä mä selviän. tää saattaa kestää muutaman päivän tai voi olla että se menee varmasti jo tänään ehkä ohi.
sitä ei koskaan tiedä. katsoo päivän kerrallaan. mutta onneksi on noi ohjaajat joiden kanssa jutella. ja saa noita rauhottavia jos tulee oikeen huono olo. välillä tää mun elämä on tämmöistä. aina ei jaksa.
nyt voi ottaa rennosti kun tietää että on viikonlopun täällä. ei tarvi stressata nyt mistään asiasta. elää vaan hetken kerrallaan.
mutta hyvä että tänään on sähly niin saa ajatuksia muualle pelatessa. ja syke nousee ja tulee hyvä olo sen jälkeen.
en halua jättää parasta kaveria yksin kentälle. ollaan taas puolustajia. paras kaveri on kyllä parempi pelaamaan kun minä taas. mutta sillä ei ole väliä. pelaan aina parhaani mukaan ja olen aika hyvä puolustaja. olen saanut kehuja ohjaajilta että hyvin ollaan pelattu. viimeksi hävittiin miehille. toivotavasti voitettaisiin taas tänään. saa nähdä miten käy. välipala meillä on taas kolmelta. koska me syödään vasta päivällinen sen pelin jälkeen. ihan hyvä että on toi välipala niin jaksaa pelata. koitan syödä että jaksan taas.
saa nähdä mitä on meillä tänään ruokana. toivottavasti jotain hyvää. onneksi en ole kamalan nirso ja syön ihan kaikkea.
eilenä ei kauheasti tullut syötyä päivällisellä koska oli vispi puuroa. ja siitä puurosta en tykkää yhtään. mutta onneksi oli sen kanssa ruisleipää. jaksoin silti lenkkeillä päivällisen jälkeen vaikka en syönyt kauheasti. piti laittaa lämpöisesti päälle koska eilen illalla oli aika kylmä. tarkenin onneksi. piti laittaa jopa hattu ja hanskat.
huomenna taas sitten kuntosalille illalla. eilenä olisin mennyt salille mutta tuli se huono olo. en viitsinyt mennä ettei olo huononisi.
mutta. huomenna sitten taas. toivottavasti olen silloin kunnossa.
ja jaksan salilla. kaveri lähtee myös mukaan sinne. on juttu seuraa taas. ja siinäkin saa ajatuksia muualle kun tekee salilla noita liikkeitä. tulee varmasti hyvä tunti. huomenna on myös paja tunti. saa nähdä mitä tehdään. vielä ei tiedetä. mutta sekin kyllä selviää.
toivottavasti tehdään jotain mukavaa taas. onneksi paras kaveri on myös siinä ryhmässä niin ei tarvi olla yksin. mutta. katsotaan nyt millainen päivä tästä tulee. toivottavasti mukava.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.