IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

väsynyt olo.Keskiviikko 30.09.2015 08:34

eilinen päivä meni vaan levätessä. en jaksanut tehdä yhtään mitään. nukuin vaan sohvalla. ja jaksoin pelata sählyä eilenä.
miehet voitti meidät. en muista enää että monta maalia ne sai mutta voittivat kumminkin. olo on tällä hetkellä aika väsynyt vielä.
ja vähän on masennusta. tästäkään ei oikeen tule hyvää päivää.
no täytyy nyt vaan kestää jaksaa. ei voi muutakaan. tänään on taas paja tunti. kuulin että katsotaan joku leffa. ihan jees. illalla sitten taas salille ihmettelemään kaverin kanssa. tekee ihan varmasti hyvää.
piristyn varmaan. join äsken taas kahvia mutta ei se paljoa auttanut oikeen. väsyttää edelleen. juon taas teetä myöhemmin.
olen varmaan koko aamun taas koneella. en nyt keksi muutakaan.
en jaksa värittää tai katsoa tabletilla mitään.
ruoka ei ole oikeen maistunut. mutta olen silti yrittänyt syödä jotain.
aika pieniä ruoka annoksia olen nyt syönyt.
ei ole yhtään nälkä mutta mun täytyy syödä. ei ole yhtään mukavaa kun on tämmöinen fiilis. toivottavasti mulle ei iske joku masennus kausi. en yhtään ihmettele jos sekin tulee. sitten pitää vaan levätä.
otin rauhottava tabletin mukaan eilen illalla. varmuuden vuoksi jos olisi tullut huono olo. mutta en tarvinnut sitä onneksi. palautan sen tuonne alas takaisin. nukuin aika hyvin viime yön. heti kun pääsin omaan sänkyyn niin nukahdin. olin taas eilen illalla parhaan kaverin luona. katsottiin salkkarit ja uusi päivä.
tänään en näe lemmen viemää. ollaan silloin kaverin kanssa salilla.
aijon mennä salille tänään niin tulee muuta ajateltavaa. ja hyvä olo tulee taas tunnin jälkeen. en jaksant pestä pyykkiä eilenä. ei vaan jaksanut. enkä jaksanut edes tiskata. en varmaan nytkään jaksa tiskata. antaa olla vaan. tiskaan sitten kun taas jaksan.
eli viimeistään huomenna kun on siivous päivä.
yli huomenna tulee taas rahaa. jippii. sain eilenä taas yhden laskunkin mikä pitäisi maksaa jossain vaiheessa.
ulkonakin on masentava ilma. ei yhtään huvittaisi mennä tuonne ulos. kohta on aamupala taas. ja pitää ottaa aamulääkkeet. masennus lääke pitää taas ottaa. ihan hyvä että syön sitä edelleen koska mä tarvin nyt etenkin sitä lääkettä. tämän masennuksen takia.
saa nähdä koska alkaa sitten ne hyvät päivät taas. ihan hyvä että olen nyt tämän viikonlopun täällä. saa levättyä kunnolla.
ja katsoo sitten millainen on ensi viikko. toivottavasti parempi.
päivä kerrallaan mennään nyt vaan. onneksi tänään on vähän tekemistä. tulee käytyä noissa ryhmissä. ei jää tänne neljän seinän sisälle. onneksi kaverit on noissa ryhmissä niin on juttu seuraa.
ei tarvi olla yksin. en edes nyt jaksaa edes välittää miltä mä näytän. en jaksa laittaa mitään meikkiä. ja laitan jotkut vaatteet vaan päälle.
jotkut siistit vaatteet. jaksoin eilenä käydä suihkussa. täytyy tänäänkin käydä kun tulee salilta. en kerkeä tänään illalla skypettämään poikaystävän kanssa. soitan sitten sille kun tulen kuntosalilta. pystytään hetki juttelemaan. ennen kun menen suihkuun ja iltapalalle. illalla sitten taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. aijon ottaa varmaan taas rauhottavan mukaan varmuuden vuoksi jos tulee huono olo illalla ennen kun menen nukkumaan. se on hyvä olla. ei sitä koskaan tiedä.
huomenna on taas toiminta tunti. saa nähdä mitä me silloin sitten tehdään. ja verokokeet on huomenna aamulla. pitää herätä vähän aikaisemmin huomenna että kerkeää syömään ja blogin kirjoittaa aamulla ennen kun lähtee. herään vähän aikaisemmin.
ei haittaa yhtään. kyllä mä selviän. ja saan samalla aamu lenkin kun kävelen sinne terveys keskukseen. sinne on kolme kilsaa. yhteensä tulee käveltyä sitten kuusi kilsaa. sopivasti. toivottavasti ei sada sitten vettä. pitää ottaa toi sateenvarjo mukaan taas.
etten kastu pahasti. mutta. koitan syödä hyvin tänään niin jaksaa sitten salilla. se tunti alkaa onneksi puoli kuudelta niin ruoka ehtii sulaa onneksi ennen sitä ja jaksaa tehdä niitä liikkeitä. vatsa lihas liikkeet on mun lempi liike. haluan että mulla on littana vatsa. tykkään mun mahasta kun se on litteä. ei yhtään mitään läskiä.
ja jalka lihas liikkeitä pitää myös tehdä. jalat vahvistuu.
olen varmaan silloin ihan pirteä salilla. koitan ainakin olla.
se on hyvä että illalla on vähän tekemistä. saa liikuntaa.
huomenna ajattelin mennä taas lenkille illalla jos on hyvä keli.
jos ei ole hyvä keli siihen aikaan, niin menen varmaan taas salille kuntoilemaan. mutta olisi ihan mukavaa mennä sinne lenkille. aurinko saisi paistaa. on kivempi kävellä kun aurinko paistaa samalla. no täytyy katsoa. en ole nyt jaksanut kuunnella edes musiikkia. ei ole huvittanut. se on jännä että kun on masentunut olo niin silloin ei oikeen jaksa tehdä mitään mukavia asioita.
nyt mä en jaksa. paitsi jaksan mennä kyllä salille. uskon että se piristää oloa vähäsen. koitan olla positiivinen vaikka on tää olo tila. kyllä tää helpottaa ennemmin tai myöhemmin. olen varma siitä.
ylihuomenna on taas perjantai. pitää ostaa vähän herkkuja viikonlopulle. suklaata ja sipsiä voisi ostaa.
en ole aikoihin syönyt sipisä. nyt voisi taas syödä.
poikaystävä tulee varmasti taas käymään viikonloppuna. tehdään jotain mukavaa taas. ja vietän parhaan kaverin kanssa myös aikaa.
menen illalla taas sen luokse viikonloppuna.
mun ei ole yhtään tehnyt mieli alkoholia moneen viikkoon. en ole edes ajatellut koko asiaa. se oli ihan hyvä päätös että lopetin juomisen. tulee vaan huono olo kun juo. mulle ainakin tulee huono olo kun on juonut. ja maha kipeäksi. mun maha ei kestä viinaa. enkä enää halua mitään maha kipuja mitkä kestää monta viikkoa.
ja lääkkeet sekä alkoholi ei sovi yhteen. sen olen huomannut ja tajunnut viimeinkin. ja sen on huomannut että on paljon parempi olo kun on jättänyt viinan. ja onneksi en polta tupakkaakaan.
siitäkin pääsin silloin eroon. mielummin käytän ne rahat shoppailuun.
koitan elää terveellistä elämää. ja mulla on paljon hyviä asioita elämässä. mistä saan sitä nautintoa. kuten suklaa on yksi mun lempi asioista. siihen käytän mielummin noi rahat.
ja muihin herkkuihin. se on ihanaa aina kun on viikonloppu ja voi silloin herkutella. ei tarvi miettiä silloin mitä pistää suuhun. syö vaan.
enkä onneksi mieti silloin yhtään mitään kaloreita.
koska tiedän että pääsee taas liikkumaan kunnolla viikonlopun jälkeen. saa kalorit kulutettua pois. vielä meillä ei ole ollut punnitusta. saa nähdä sitten koska se taas on. varmaan taas kohta.
saa nähdä mhin suuntaan toi paino on mennyt. toivon että on pysynyt samana. mutta. sen näkee sitten.
samalla meiltä mitataan myös toi verenpaine. se on aina ollut mulla alhainen. mutta ei ole onneksi pyöryttänyt. mikä on vaan hyvä. veren sokerit mulla saattaa myös olla joskus alhaiset.
en ihmettele sitäkään. sekin johtuu ihan siitä jos ei ole syönyt kunnolla. saa muuten nähdä mitä meillä on tänään ruokana. toivottavasti jotain hyvää. mutta. mä yritän nyt syödä. vaikka ei kauheasti nyt maistu. taas näkee tämän syömishäiriön mikä mulla on taas päällä tänään. mutta noh. sille ei voi oikeen mitään. täytyy nyt vaan kestää. ja jaksaa. kyllä se syöminen menee taas jossain vaiheessa hyvin. koitan tänään juoda paljon vihreää teetä. se on hyvää. kohta aijon juoda sitä. kyllä mä selviän tästä päivästä. illalla voi ottaa sitten taas ihan rennosti. katson salkkareita.
ja menen varmaan taas nukkumaan siinä yhdeksän aikaan.
jaksaa huomenna sitten siivota aamulla.
tänään voisi vaikka siivota osan jo tänään. jos vaan jaksan. no pitää katsoa. fiiliksen mukaan. jos en jaksa niin en jaksa.
pyykkiä yritän pestä tuossa loppu viikosta. vaikka viikonloppuna voisi pestä kun on aikaa hyvin. nyt en jaksa ajatella mitään pyykkejä. vasta sitten viikonloppuna. mulla on vielä puhtaita vaatteita aika paljon. ei heti lopu kesken. mutta. nyt aijon mennä aamupalalle. ja keittämään kohta teetä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.