IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jippii, perjantai :)Perjantai 23.10.2015 08:03

ihanaa. perjantai. viikonloppu alkaa. olen menossa porukoille viikonlopuksi. mun velikin tulee kotiin viikonlopuksi niin näkee sitten sitäkin. en ole nyt menossa poikaystävän luokse koska se on edelleen sairaana. se oli käynyt eilenä lääkärissä niin ne sanoi että se on virus tauti mikä on päällä sillä. ja että siinä kestää parantua. toivottavasti pahin on nyt ohi niin poikaystävä paranisi. eilenä kun skypeletiin niin se kuulosti jo paljon pirteämmältä. soitellaan taas tänään illalla. aijon ottaa kannettavan mukaan niin pystyy skypettämään.
mukavaa lähteä taas lomille. en ole nyt ollut pariin viikkoon. mun maha ei ole enää niin kipeä. ehkä se alkaa paranemaan. tänään kun kello soi niin nousin heti ylös. kahvin keittoon. nyt kahvit on juotu ja pirteänä uuteen päivään. porukat hakee mut iltapäivällä. käydään samalla kaupassa. aijon ostaa taas pizzaa ja limsaa. mun viikonloppu herkut. eilenä kun kävin kaupassa niin ostin noi viikonloppu suklaat.
syön niitä sitten tänään kun katson lemmen viemää ja salkkareita.
aijon ottaa todella rennosti viikonlopun ja aijon nukkua paljon. huomenna mä varmaan nukun aika pitkään, olen hetken hereillä ja nukun sitten taas. pitää päikkärit nukkua. ainakin tulee levättyä. koitan käydä lenkillä viikonlopun aikana. ellei sada kauheasti vettä.
tulee varmasti ihan mukava viikonloppu. poikaystävän kanssa ei nyt nähdä mutta soitellaan ja skypetellään. mulla on kamala ikävä sitä.
onneksi kuulen sen äänen edes. ja nähdään varmasti ensi viikolla.
muuten on aika hyvä fiilis tällä hetkellä. naisten ryhmä on taas aamulla. näen vielä silloin mun kaverit ennen kun ne lähtee lomille.
ei ole tietoa että mitä tehdään. jotakin. eilenä toiminta tunnilla pelattiin yhtä suomi peliä. siinä oli kysymyksiä mihin piti vastata. oli aika vaikeita. mä en tiennyt mitään. mutta no. ei se haittaa. ainakin tunti kului ihan kivasti. kävin sen jälkeen kaupassa. ostin puuroakin koska sekin alkoi loppua. nyt on taas kahviakin. kulta katriinaa.
paras kahvi. ostin myös lisää vihreää citrus teetä. sekin alkoi olla loppu. apua. vaate kriisi taas päällä. päätän että laitan nyt farkut ja sen mun yhden paksun punaisen hupparin. ettei tule helposti kylmä. ja hiukset kiinni ja meikkaan vähän niin sitten on taas hyvä.
kohta pitää taas tiskata. ja maksaa lasku koska eilenä oli tullut ne rahat. maksan sen laskun tässä ennen naisten ryhmää. hyvin kerkiän maksamaan sen. sitten sekin on maksettu.
animea pitäisi katsoa jos vaan jaksaisi. mulla on paljon katsottavaa. en ole edes nyt jaksanut katsoa tuota yuru yuri animen kolmatta kautta. siitä on tullut taas jo pari ajksoa mitä en ole katsonut vielä. no mä katson sitten kun jaksan ja innostun. sitten kun sen animen katsomisen taas aloittaa niin siinä tulee sitten katsottua maratooneja.
monta jaksoa vaan putkeen. eilenä mä innostuin tosiaan aamulla värittää. aijon ottaa väritys kirjat mukaan jos alan innostumaan värittämään viikonloppuna. saa nähdä. tabletin ja kannettavan otan mukaan myös. olen melkein saanut kaiken pakattua.
kohta musaa taas soimaan niin aamu lähtee tosi hyvin käyntiin.
aamupala on taas alle tunnin päästä. ruisleipää aijon syödä taas. pitää tänään kaupasta ostaa vaikka hampurilainen minkä syön sitten päivälliseksi. kun päästään kotiin. nopea ruoka. lämmittää vaan mikrossa. ostan varmaan sen kana hampurilaisen. se on se paras.
ei ole kalaman kallis. mä syön aina niitä kun olen poikaystävän luona. nyt voisi taas syödä. ostan taas sen ristorante pizzan. makua en vielä tiedä mutta kaupassa se selviää. syön sitten sen pizzan kun olen käynyt illalla saunassa. ihanaa päästä saunaan. aijon nauttia ja olla siellä pitkään. porukoilla on puu sauna. paras sauna.
pitää imoittaa ohjaajille etten tule syömään päivällistä tänään koska lähden ennen sitä jo lomille. pääsee vähän aikaisemmin lähtemään mitä yleensä. no on se parempi kun taas myöhään illalla.
olen varmaan taas päivän koneella ennen kun mua tullaan hakemaan. saa silleen ajan kulumaan. olen täällä ircissä kuluttamassa aikaa. ja illalla sitten taas koneelle kun skypetellään poikaystävän kanssa. tuossa kuudelta skypetellään. niin kuin aina.
me asukaat saatiin muistoksi sanoma lehti missä oli juttu siitä sähly turnauksesta. siinä oli pari kuvaa ja tekstiä. mua ei näkynyt niissä kuvissa. nyt siitäkin kokemuksesta on muisto.
minkä muistaa aina. en kerkeä juomaan teetä tässä aamulla. juon sitten taas naisten ryhmän jälkeen. ja selaan tabletilla iltalehden sivua. katson uusimmat uutiset mitä on tullut.
ihanaa. tänään saa syödä taas suklaata. nyt pitää vaan nauttia.
että saa taas herkutella. lenkille ja salille sitten taas ensi viikolla.
saa viikonlopun kaikki kalorit kulutettua.
nyt on inhottavaa että ulkona illalla on pimeää. en tykkää oikeen lenkkeillä pimeässä ellei ole katu valoja. no kyllä siihen varmaan tottuu kun kävelee pimeässä. kävelee ripeää vauhtia.
niin hyvin se menee. onneksi pääsee salille illalla taas. niin ei tarvi olla aina illalla lenkillä. aijon alkaa käymään aina lenkillä myös lounaan jälkeen. kun on valoisaa. kun on syönyt niin jaksaa silloin myös lenkkeillä. pukee lämpimästi vaan päälle niin tarkenee.
otan kunnon ulko vaatteet mukaan kun menen kotiin.
pystyy olemaan ulkona. mutta kohta voisi taas jatkaa pakkailua. loput kamat pakkaan myöhemmin. kannettavan ja muut.
pitää muistaa ottaa mukaan toi tabletin lauri. niin pystyy latamaan tablettia jos katson sillä jotain. possea en varmaan katso tänään illalla. laitoin eilenä tallenukseen sen ikuisesti nuori. pitää katsoa se jossain vaiheessa. hyvä ohjelma mun mielestä.
jotenkin huvittava ja hauska. eilenä salkkarit jäi jännään kohtaan. pitää taas illalla katsoa. emmerdale sarjaa en näe tänään mutta sen uusinta tulee onneksi maanantai aamulla. katson sen sitten silloin.
lemmen viemää pitää nähdä tänään. pysyy siinäkin sarjassa jotenkin perässä. eilenä mä menin jo nukkumaan ennen yhdeksää.
alkoi väsyttämään. olin taas illalla parhaan kaverin luona.
oli mukava ilta. juteltiin ja naurettiin samalla kun katsottiin telkkaa.
näemme sitten taas parhaan kaverin kanssa sunnuntaina. katsotaan taas voitolla yöhön ohjelma. jos vaan pysyn silloin hereillä.
mutta jos alkaa oikeasti väsyttämään niin menen nukkumaan.
pyykkiä on alkanut taas kertymään mutta mä pesen vasta ensi viikolla. pesen samalla nää mun vaatteet mitä pidän viikonloppuna.
saa nekin sitten samalla pestyä. aina kun olen pessyt pyykkiä niin pesu kone ja kuivuri on ollut aina vapaita. ei ole ollut koskaan ruuhkaa. pesen aina maanantai tai tiistai aamuisin pyykit. mielummin alku viikosta kun loppu viikosta. ja lakanat pesen myös alku viikosta. on aina puhtaat sitten joka viikko. ja se on ihan hyvä että vaihtaa aina noi lakanat kerran viikossa. siitä on tullut tapa. pitäisi jossain vaiheessa vaikka pestä noi mun tyynyt. niitä en ole pessyt taas aikoihin. voisi nekin kohta pestä.
pitää taas laittaa kämppä kuntoon ennen kun lähtee lomille. pedata sänky ja tiskata. ne riittää. mulla on muuten tää kämppä aika siisti.
mukavaa sitten palata takaisin lomilta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.