IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään saunaan :)Lauantai 24.10.2015 11:39

heräsin hetki sitten ja söin leipää. nyt keitän teetä ja ajattelin päivittää blogia. en nyt keksinyt muutakaan tekemistä. ajattelin mennä lenkille tänään kun ollaan syöty. ajattelin kävellä sen neljän kilsan lenkin. onneksi ei ole kiire niin voi kävellä rauhassa. tai sitten joku muu lenkki. nkuin hyvin viime yön. en herännyt kertaakaan. ihanaa kun sai nukkua pitkään. aijon ottaa tämän päivän rennosti. mukavaa olla kotona.
illalla sitten on sauna taas ja syön ehkä pizzaa.
eilinen päivä kului koneella ollessa kun odotin että mua tullaan hakemaan. käytiin samalla kaupassa. ostin pizzaa limsaa ja mehukivennäisvettä. eilen illalla skypeteltiin poikaystävän kanssa. sen jälkeen katsoin salkkarit ja menin jo sen jälkeen nukkumaan. mua alkoi väsyttää. nukun taas ehkä tänään päikkärit. jos nukuttaa.
sain syötyä kokonaan yhden suklaalevyn eilenä. oli vaan niin hyvää niin piti syödä se. vielä on vähän suklaata jäljellä.
mukavaa kun voi taas herkutella. ei tarvi miettiä mitään kaloreita. syö vaan. ensi viikolla sitten taas lenkille ja salille. viestittelin eilenä parhaan kaverin kanssa että miten perjantai ilta on mennyt. tänään taas tekstaillaan. aina kun me molemmat ollaan lomilla, niin aina laitetaan viestiä toinen toiselle. se on aina mukavaa kuulla miten toisella on mennyt. mutta. hyvä fiilis tällä hetkellä. aijon nauttia tästä päivästä. ihanaa päästä saunaan. mulla on sauna juomana jaffa limu. appelsiini. se on mun lempi limsa mitä aina juon. olen huono juomaan jotain colaa tai pepsiä. jaffa on hyvää ja fanta on toinen mitä juon joskus. kerroin mun veljelle eilenä että olen lopettanut juomisen. se sanoi että se on hyvä juttu. veli osti taas kaljaa eilenä kun oltiin kaupassa. mutta ei haittaa. jotkut tykkää juoda jotkut ei. aina jos poikaystävä juo niin mä annan sen juoda.
mä en puutu siihen. mulle on ihan sama vaikka se joisi kuinka paljon. kohta on kaverin pippalot. taas jälleen kerran. mä aijon juoda vaan limsaa ja kivennäisvettä. sanon sille kaverille että mä en juo enää. mutta. varmasti tulee mukava ilta sitten siellä. nauretaan paljon ja on hauskaa. kaikki mun rakkaat kaverit on sitten mukana niissä pippaloissa. ollaan taas yötä sen kaverin luona.
lähdetään seuraavana päivänä aamu päivällä takaisin.
pitää alkaa miettimään että mitä pistää päälle niihin pippaloihin.
voisi käydä ostamassa jotkut kivat vaatteet sinne. voisi käydä seppälässä katsomassa ne vaatteet. mä tykkään seppälästä.
siellä on minun mielestä tosi hyvännäköisiä vaatteita. useammat vaatteet ostan aina sieltä. eikä ole kamalan kalliita ja jotkut vaatteet on aina alennuksessa. hyviä alsuvaatteita on myös siellä. olen ostanut useammat rintaliivit myös sieltä.
pitää joku kerta mennä lahteen katsomaan myös noita uusia rintaliivejä. cubuksella on aika kivan näköisiä alusvaatteita. ja kivan värisiä. eikä ole kalliita. voisi vaikka siellä käydä taas katsomassa.
kun käy taas joku kerta lahdessa. aijon taas ensi kuussa käydä lahdessa. kun on taas rahaa tullut alku kuusta.
budjetti on sitten se sata euroa. ei enempää. sillä summalla saa jotain kivaa ostettua. en muistanut eilenä maksaa sitä yhtä laskua. no mä maksan sen maanantaina. kun on aikaa.
skypetellään taas illalla poikaystävän kanssa. se on nyt alkanut pikku hiljaa parantumaan. mikä on hyvä juttu. saa nähdä meneekö se sitten koska töihin. mutta. mukava päivä tänään tiedossa. menee mukavasti. kiva syödä sitten pizzaa taas illalla. mun iltapala. ostin ristorante pizzan. salamin makuisen. se on mun yksi lempi pizza.
tosi hyvää. ja jos en jaksa syödä kaikkea niin annan veljelle loput.
sille kyllä maistuu. ei mene hukkaan se pizza.
aijon olla saunassa pitkään tänään. nautin kun pystyy. pesen hyvin hiukset. meillä on kohta varmaan ruoka. syö niin jaksaa.
otin hyvät ulkoilu vaatteet mukaan. niin tarkenee olla ulkona tänään.
ei tule kylmä. saa vähän raitista ilmaa. porukat vie mut varmaan huomenna päivällä takaisin. no ei se mitään. ajattelin huomenna käydä sitten iltapäivällä lenkillä. jos on hyvä ilma. toivottavasti ei sada vettä. haluan päästä lenkille huomenna.
ja sitten saan taas päivän kulutettua koneella. olen varmaan taas täällä ircissä pyörimässä. huomenna illalla sitten taas parhaan kaverin luokse. katsotaan voitolla yöhön. saa nähdä pysynkö hereillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.